čtvrtek 23. prosince 2010

Top 10 tipů pro Internet Seznamka


Vzhledem k tomu všechny frmol, a dokonce i síť televizní show o datování přes internet, jsem myslel, že to rozumné sdílet některé tipy, jak najít svou milovanou v kyber-prostoru.

1. Získat dobrou hlavou střílel. Fotografie na datování lokalit jsou malé, takže celé tělo shot se nebude zobrazovat potenciálním mate, jak vypadáte. Nenechte se jeden z těch, které představuje glamour snímky, peří hroznýši a motýlky nezobrazí pravé já. Nezapomeňte, že oči jsou okna do duše a nikdy soudit knihu podle obalu.

2. Napište svůj profil off-line. Udělejte si čas, jak píšete o sobě, a říkat pravdu, protože leží vždy vyjít. Také se ujistěte, že používat kontrolu pravopisu. Pokud je vám něco nepříjemné děláte to sami, existují služby, které vám pomohou psát dynamit profil.

3. Nedávají příliš mnoho osobních informací. Získejte anonymní e-mailovou adresu, a používat pseudonym, který vám pomůže udržet vaše soukromí. Nikdy nedávejte si své příjmení, telefonní číslo nebo doma nebo v práci místo, dokud jste se setkal s někým časy několikrát a cítit se v bezpečí.

4. Diskuse k telefonu. Ano, vím, že poslední tip poradili, aby ne aby se vaše číslo. Získejte jiné osoby číslo a zablokovat si ID volajícího. Pokud jiná osoba dělá velký povyk a žádá své číslo nebo jiné osobní informace, vezmou to jako červená vlajka.

5. Přečtěte si další osoby profil opatrně. Někteří lidé lžou o svém věku, výšky nebo hmotnosti, nebo poštou obrázky, které jsou několik let staré. Někteří lidé mohou dokonce být ženatý, když tvrdí, že jsou jeden. Pokud máte pocit, že jste někdo lže, jen konec kontaktu.

6. Ne e-mail, nebo mluvit o telefonu navždy. Pokud budete udržovat e-mail/telephone vztah bude po dobu několika týdnů a stát se citově zapojený, mohli byste být velmi zklamán, když se konečně setkají.

7. Myslíš, že Starbucks. První den by měl být vždy "káva datum" během dne. Mít přítele, zavolám asi půlhodina do data jen v případě, že potřebujete únikový plán. Pokud je to v pořádku, řekl: "Jé, ahoj. Mluvím s to opravdu fascinující člověk. "

8. Zeptejte se mnoho otázek. To je vaše nejlepší nástroj pro zjištění, kdo je tato osoba opravdu je, a pokud jste kompatibilní. Ber to jako due diligence.

9. Věnujte pozornost zpětná volání. Když žena říká: "Zavolám ti," myslí během jednoho dne. Když chlap říká, že to, že znamená do deseti let. Pokud se nechcete dostat hovor od někoho, koho jsem se setkal během dvou či tří dnů, může to být čas jít dál.

10. Mít svůj čas. Mnoho lidí si úspěšně zapínal na internetu, ale ne nalít do srdce člověka, dokud jste strávil pár měsíců, poznat ho.

Dnes je to nikdy nebylo jednodušší splnit muž nebo žena Vašich snů, a pravá láska může být jen klepnutí myší.

Nestyď se, zkusit to. Je pracoval pro miliony lidí.