sobota 14. července 2012

Čerstvé Mobil Friendly web, který dělá Seznamka Jednoduché


DatingAccessory.com je nový mobilní internetovou stránku, která nabízí singly zábavu a rychlý způsob, jak nikdy ujít další spojení. Vytvořením datování kartu, která uvádí pouze "Ty ulovených mé oko", je okamžitě jasné, účel karty. Zadní strana karty má disclaimer, který čte ", pokud se jedná Omlouvám se, prosím, vzít to jako kompliment." To udržuje proces elegantní a zároveň vyžaduje trochu odvahy ze strany dárce. Přijímač s kartou je schopen využít své Smartphone s QR karet států kódu nebo standardní webové adrese a zadat kód, který se napojí na dárců osobního profilu a fotky. web využívá mobilní technologii, takže zkušenosti jak rychlé a zábavné.

"Seznamka příslušenství" byl vytvořen s cílem vyřešit mnoho problémů datování. To zahrnuje společnou stížnost na online dating, ve kterém Fyzická osoby se popis a fotografie nejsou přesné. Karta datování je uveden v reálném životě tak, aby alespoň jedna osoba, ne-li oba neviděli a všiml si jejich řeči těla, odpovídá na otázku "Co ve skutečnosti vypadá?"

Dalším problémem je, že většina on-line dating stránky jsou veřejné a mnoho lidí je nepříjemné se tak snadno rozpoznatelné. To vede mnoho zakládat fotografii, která omezuje jejich schopnost kontaktovat. Příslušenství Seznamka Profil stránky jsou soukromé, může jen osoba, která obdržela kartu od člena zobrazit profil osob ". Členové nemusíte se starat o své osobní údaje, protože mohou bezpečně komunikovat se dárce v místě zdarma.

DatingAccessory.com nabízí nové články a rady, které vám singly procházet všemi jejich datování dobrodružství. Mezi výhody používání "datovat příslušenství" je mnoho a patří k datování lokalit společenství dovolí, členové a hosté si uvědomit budoucnosti "Ty zachytil můj pohled" akce se koná v městech po celé zemi.

Kimberly Petruška je zakladatelem "Seznamka příslušenství LLC", který byl vytvořen k řešení problémů, které se vyskytly při vstupu do světa datování znovu. "Lidé Nezdálo se, že připojení nebo mít odvahu to udělat. Každý je ve svém vlastním světě a pohybuje se rychle, aby se zapojily což je důvod, proč je tak důležité být připraven na momentů upozornění. Vytvoření karty datování umožňuje jemné a jednoduchý způsob, jak se připojit, a to i v nejnevhodnější okolností. "


úterý 10. července 2012

Má Věk Látka?


Měl jsem rozhovor s přítelem během oběda, ve kterém jsme diskutovali otázku věku, je Cougar, a proč je to v pořádku, že puma není určena jako "Cougar" někdo v jeho dvaceti letech.

Zde je můj názor: Věk není podstatný, pokud to dělá.

Strávil jsem většinu svých pěti let jako Divorcee datování mladší muže. Moje první po rozvodu přítel v roce 2004 byl 11 let můj mladší. On dělal, nicméně, má dvě děti a byl také rozvedl. Mylně jsem předpokládal, že proto, že měl děti a byl procesem manželství a rozvod, měl emocionální zralost požadovaný být ve funkčním vztahu.

Netřeba dodávat, že on dělal ne. A upřímně řečeno, já ne. Jen proto, že někdo má stejné životní zkušenosti jako vy, neznamená to, že on / ona má splatnost, která obvykle vychází z nutnosti tyto zkušenosti - a to se může týkat jak se zachází sex a intimitu záležitosti příliš.

Poté, co jsem ze Junior, jsem testoval vody od roku několik mužů blíže k mému věku. Potkal jsem řadu lidí, kteří patřili k různým Manimal druhů (včetně několik druhů kvality Casual, pan Murse a ty, které jsem neměl doposud více než jednou a tak mohl jen dát do kategorie tzv. "Nadměrné Diskuse o Ex manželka a Custody řády ").

Během této doby jsem si uvědomil, že opět přes sdílení mnoho ze stejných životních zkušeností, tito muži nebyli hledají stejné věci jako já. Některé z nich byly stále zotavuje ze ztráty, jiné zažívaly svou svobodu, a jiní jen "nebyly zápas." A když nejste na stejné stránce, zadávání intimní vztah v po rozvodu fázi může věci komplikovat ještě více .

Datování je schopnost být vykonáván, protože umožňuje rozlišit své non-negotiables a libosti a nelibosti. To také vytvoří podmínky pro praktikování spojení s lidmi, bez ohledu na to, zda chcete mít je jako romantického partnera. Pokud jste byli z datování hry na chvíli kvůli rozvodu, je to v pohodě hrát pole trochu jako vy "praxe" z roku - ale nezapomeňte, že "datování" a "intimita" nejsou vzájemně zaměnitelné.

Pokračoval jsem přilákat mladé lidi do mého života, a to bylo během této doby, že jsem se rozhodl, kdo byl příliš mladý a kdo ne. Příliš mladý je ten, kdo nikdy neviděl epizodu "Šťastné dny" nebo "Carol Burnett Show." Příliš mladý je ten, kdo tráví většinu dne říkám, že je "opravdu zralý" nebo texty si v 11:30 hod. se ptát, "Kde jsi?"

Tito muži byli dokonale vhodné, když můj vztah cílem bylo doposud náhodně, když jsem se přijít na to, jak jsem mohl udržet svou nezávislost ve vztahu a určit, co jsem opravdu hledá v partnerovi.

Je to opravdu zábavné uvědomit si můžete přilákat mladé lidi a že jste to ve vás zůstat vzhůru kolem zavírací dobu, ale je důležité si uvědomit, že jeho hodnota je jen, že dobrý čas.

Jednou jsem se stal připraven být ve vztahu, a poznal, co je možné jednat, a co ne vyjednávat, věděl jsem, co jsem hledal byl komplexnější balíček. Věděl jsem, že jsem chtěla muže s emoční zralosti, někdo, kdo nechtěl mít děti vlastní, osoba, která byla na duchovní cestě, a někdo, kdo žil v Los Angeles. Já jsem teď ve vztahu s mužem, který se hodí návrh zákona v těchto prostorách a je o osm let mladší než já.

Samozřejmě jsou chvíle, kdy jsem zvědavý, jestli on bude přitahován ke mně, když moje crinkles obrátit na vrásky, nebo jestli to opravdu záleží, že jsem nechal příliš mnoho časový úsek mezi návštěvami kolorista. Většinou, nicméně, já jsem se soustředila a pocházejí z místa sebelásky, protože věděl, že Jem se zamiloval do mě. Vše o mně: dobré díly, části, které probíhají práce a žena, která "vypadá dobře, za 40-plus".

Což mě přivádí k nejdůležitější lekci ze všech: Místo soustředění se na číslo, zjistit vaše hodnoty, rozhodnout, co hledáte v partnera, a pak rozhodnout, zda osoba odpovídá vaše hodnoty, váš splatnost, a vaše představa partnera. To je mnohem důležitější než číslice na jejich řidičského průkazu.


neděle 8. července 2012

Seznamka Během rozvodu? Ne tak rychle ...


Začněme ta špatná zpráva: Ty jsi na cestě k rozvodu. Ale dobrá zpráva je, že romantika, láska a, ano, dokonce manželství nemusí končit rozvodem. Ve skutečnosti průzkum 2000 nově rozvedených lidí, zjistil, že téměř 50 procent rozvedených mužů byli dočkat, až se znovu oženil, a 20 procent rozvedených žen, doufali, že zopakovat cestu uličkou. To je inspirativní zpráva pro všechny doufají, že bude zasažen šipkou Amorových znovu.

Ale chodí během rozvodu dobrý nápad?

I když to může být skutečně pravda, že "všechno je fér v lásce," má trochu zdravého rozumu nebolí. A i když bych nikdy nechtěl hodit studenou vodu na nadějnou romantika, mám nějaké moudrá slova, že bych se chtěl podělit.

Mám obrovské množství zkušeností jednotlivců pomáhajících a páry, aby to přes rozvodu procesu. A já jsem dokonce pomáhal mnoha prostřednictvím více klidné a přátelské procesu mediace, která může zachránit všechny velké množství času, stresu a peníze. Ve světle těchto zkušeností, zde je můj soucitný a fundovaného poradenství, pokud uvažujete o skokem zpět do datování scény, a možná dokonce i když slyšíte svatební zvony zvoní v blízké budoucnosti:

Pokud jste začali svůj rozvod proces, poctivě zhodnotit, jak se vaše oddělení nebo rozvod se děje. Je to sporné nebo nesporné? Je to hodně náročné na čas i prostředky? Je to citově ohromující? Chcete-li položit základy pro nové, silný vztah, když jste v "dobré místo" emočně, psychicky a možná i finančně, taky. Můžete také chtít, aby mohli věnovat svůj čas a pozornost ke svému rozvodu, protože rozhodnutí, která během této doby bude mít vliv na Vás v příštích letech. Dále zvažte, jak váš partner může reagovat, když on nebo ona zjistí, že jste chodili. Je to, že bude přilévat oleje do vysoce sporné rozvodu? Více než pravděpodobné, že odpověď je "ano".

Pokud jste začali svůj rozvod proces, pak je důležité, že víte, co cesta vpřed vypadá - takže si můžete připravit a zaměřit se na výsledek, který chcete. Také je potřeba si uvědomit, že proces může být časově náročné a občas vyčerpávající a obtížné. Koneckonců, i ty přátelské rozvod je stále rozvod, a to je lidská povaha cítit vztek, smutný a zklamaný - a někdy všechny tři současně.

Buďte si vědomi, že existuje možnost, že vaše chování během roku rozvod může ovlivnit vazbu a rodičovství problémy. Vaše děti nedosáhly účel a uzavírání rozvodu, a uvedení nové osoby ve svém životě právě teď se nedoporučuje dětských psychologů.

Také, péče a rodičovství být negativně ovlivněna, pokud váš nový přítel nebo přítelkyně má pochybnou minulost. To může dále zkomplikovat rozvodového procesu a výrazně zvýšit soudní poplatky v případě, že zaměření se stává tato nová osoba, místo vás a vašem vlastním rozvodu.

Já také naznačují, že můžete být opatrní mít váš přítel či přítelkyně stráví noc, kdy máte přenocování s dětmi. Nevinně, mohou děti vyjádřit k druhému rodiči o tom, jak váš přítel či přítelkyně "zastrčené do postele" nebo "dal jim snídani." To by mohlo vést k emoční reakci ze strany svého manžela, a zabránit jednání o narovnání koncentrovat se na skutečné problémy. Obecně platí, že pokud používáte právo a zdravý rozum a snažit nevystavovat své děti do svého nového přítele nebo přítelkyně, neměl by být problém.

Šťastně až do smrti podruhé 'kolo? Možná - a možná ne

Je zajímavé, že druhé manželství mají vyšší rozvodovost než první manželství. Zatímco důvodem tohoto vyšší rozvodovosti není známa, je možné, že některé z těchto druhé manželství odešel ke skalnímu začátku, protože ex-manželé nezabýval emocionální dopad jejich rozvodu, a ve skutečnosti nejsou připraveny pro další vztah - alespoň zatím ne.

Moje nejlepší rada? Pokud jde o datování v průběhu nebo krátce po rozvodu, spoléhat se na jak moudrosti svého srdce a inteligenci vaší hlavy - a ne jeden místo druhé.