sobota 2. dubna 2011

Seznamka a Vztah Tipy od "Superior Man" David Deida část 2


Jak je uvedeno v poslední post, žena má svého mana € ™ s â € mužnosti ", jeho vnitřní sílu. Chcete-li dojem, že to síla žena testy svého muže, zda jste se právě začal datování nebo byly ve vztahu na chvíli. Některé z nich si je vědoma, někteří v bezvědomí, ale všichni to je vidět, jestli se může pohybovat od vašeho centra a máte pocit frustrovaný. Ona to tak ona může cítit, jak jisté a pevné jste. Pokud budete udržovat váš smysl pro humor a své náklonnosti pak ukázaly, že vaše nálady nelze manipulovat podle jejího chování. Ženský žena miluje pocit, tento druh síly v její muž.

Mnoho mužů dona € ™ t mít ponětí, že ženy přirozeně otestovat. Tak oni předpokládají, že žena testování nich ořechy nebo prostě nemá zájem. Že couldnâ € ™ t být dále od pravdy. Samotný fakt, že Shea € ™ s testování vám, že se snaží, aby vás obtěžuji, ukazuje, že to zajímá!

Další věc, být si vědom o ženě youâ € ™ re datování, je její nálady. Womanâ € ™ s hlavní prioritou je tok lásky ve vztahu. Když ona doesnâ € ™ t cítit lásku její nálady Zdá se, že rychle měnit. Zatímco ona je naštvaný nebo podrážděná slova, které ona používá, je navržen tak, aby buď zranit, nebo převzít kontrolu. Jak dlouho jak není tam žádná láska teče. Tam není místo v věnovat pozornost její slova. Slova jsou důležitá jen foar protože odrážejí její náladu.

Váš první úkol, zda jste datování nebo ve vztahu se ji zlomit negativní náladu s láskou a humorem. Když její smích nebo úsměv a lásku a náklonnost, je přítomen v její náladu teprve poté její slova mají přímý význam.

Většina mužů se snaží uzavřít mír s ženou, které jsou datovány a snaží se řešit problémy, zastoupené jejích slov to bude neúčinný, jak její slova jsou v podstatě navrženy tak, aby vyjádřila své nálady. Více často než ne jejích slov nebude mít nic společného se skutečným problémem.

Vše, co musíte udělat, aby se rozpustil její nálada je rozesmát ji.

Pokud jste se právě začala chodit, než si slovní humor, nebo si můžete udělat ze sebe blázna. Zkuste skákat nahoru a dolů a přitom legrační obličeje. Pokud je intimita je hlubší (než je obvyklé na začátku roku), pak si můžete chytit ji a rána na krku dělat podivné zvuky, nebo tanec s ní hledá jí hluboko do očí, nebo dokonce svléknout naha a začít tančit! Jak dlouho, jak můžete zlomit její náladu se smíchem a láskou se bude vyrovnávat sama. Pak si můžete promluvit s ní a její slova budou pravdivá a můžete brát tato slova vážně.

Jinými slovy, ujistěte se, že láska je proudící mezi vámi dvěma, než začnete užívat její slova vážně.


čtvrtek 31. března 2011

Datování je větší legrace!


Nováček Ranveer Singh dostane upovídaný o svatbě, alternativy k tomu, jak vypadá v ideální zápas ... a ano, on dělá mluvit něco o jeho co-star Anushka Sharma

Ranveer Singh, který debutuje s dnešním vydání Band Baaja Baaraat, je mnohem zábavnější, jako jeho charakter na obrazovce Bittu. Zde se mu dostane upřímní o shaadi lásce, a jeho sen žena.

Jaký je správný věk pro chlapa, aby se oženil?

Nejsem prodávány na tuto myšlenku manželství. Věřím, že lidé by měli dostat manželství, protože chtějí, ne proto, že

společenských nebo rodičovské tlak. Měli bychom připustit, že ne každý je jako stvořený pro

manželství.

Jak dlouho by měl člověk den, než se ožení?

Datování je tak mnohem větší zábava. To je v pohodě a že má všechny dobré části na tom, být ve vztahu, bez jakéhokoliv tlaku brát vztah kupředu.

Jaký druh svatební chcete pro sebe?

Pokud se rozhodnu vdát se chci pláži svatba. Nejsem tolik do rituály. Dostanu rituály provádí za 10 až 15 minut a pak se strana začne. A strana půjde o několik dní!

Jaké kvality hledáte ve svém partnerovi?

Měla by být inteligentní, laskavý, soucitný, pohodlně se, kdo to je, dobrá při osobní hygieně, jsou příkladné organizační schopnosti, milují hudbu. Chci dokonalou ženu.

Jak důležitá je rodičovský souhlas, pokud jde o výběru partnera?

Moji rodiče mě vždy podporovali v co mám dělat. Mluvil jsem s tátou o to jen další den a on řekl, že nebude mít žádné problémy. Pokud jsem šťastný, že jsou šťastní příliš.

Na vlastní svatbu, měli byste dokonce jít za svatební plánovač nebo to na vlastní pěst teď, že máte všechny potřebné zkušenosti?

Chci to udělat sám. Jsem typ člověka, který má mikro-řídit všechno. Budu si to pouze v případě, Starám se o detaily.

Bude Ranveer Singh najít Shruti (charakter Anushka Sharma hraje v BBB) natolik zajímavý, k dnešnímu dni?

Ano. Shruti má tygřice postoj. Líbí se mi, že ona má ne-nesmysl způsobem, a nemůžete si s ní.

Incontri lezioni dal Fabulous Four