pátek 19. srpna 2011

Hodnota Věří Persistence


Allen Thompson

Možná jste slyšeli historky. Možná to bylo příbuzného nebo přítele, nebo možná jste sledovali noční talkshow a některé smashingly krásná dračice se na vyprávění, jak ona a její manžel se setkal.

Jsou tak zamilovaní. Mají perfektní manželství. Nedokážou si představit, že od sebe.

Ale to nezačal tak.

Nebyla vlastně velký zájem o něj, když se poprvé setkali.

Ale on sledoval ji, a on byl neoblomný. Bylo to měsíce, možná dokonce roky, než se konečně zlomil.

Ale to crack. Se po uši v lásce s ním ... a oni už žijí ve vysněném světě - Šťastně někdy po roku.

Jak je to možné?

Myslím si můžete přečíst více než jednou nejspíš, že žena se dokáže během několika minut po setkání s mužem, jestli je romanticky zájem o něj, nebo ne. Chce se dostat dal do proveditelné nebo dontable kategorie okamžitě? Přítel, nebo milenec? Hot nebo ne?

Jak je možné, že nakonec pád pro muže, který jí nebyl okamžitě přitahuje?

No, rád bych vás dovnitř vyplnit

A to "vyplnění", se bude týkat samotné podstaty bytí Don Juan. Samotné jádro stal druh člověka dam jste vždy chtěli být.

Klíčem k ženám, ke klíčovým být obklopen ženami, klíčem k závisti všech vašich přátel, a klíčem k Don Juan ... je přesvědčen, Persistence.

Jistý Persistence zahrnuje rozhodování o tom, co chcete, a jít na to ... a dělá to s úsměvem, i přes četné překážky, které budete s největší pravděpodobností narazíte na cestě.

Překážky by mohl například zahrnovat věci jako: ona nevrátí hovoru se rozbije, nebo přeplánuje den, ona nemá flirtovat s vámi, nebo smát vtipy, to je těžké mluvit, se zdá zájem o někoho jiného a obecně se jí sestavit sám, nebo jít z cesty sdělit, že je zájem o vás.

Jinými slovy, překážky jsou prostě, jak se dívka zákon, který není velký zájem o vás.

Nyní ... Když mluvíme o Jistý vytrvalosti, jsme většinou mluví o ženách, které vás neznám. Ženy jste právě potkali. Nebo ženy, které jste nikdy žádný strávil značné množství času. Nemluvíme o ženy, které znám (a měl zamilovanost) let.

Využíváme technik Jistý Persistence dostat až prvotní zájem, aby ji se uvolnit a otevřít, aby se telefonní číslo, a získat první rande. Jistý Persistence není omluvou pro vás pokračovat v úsilí o ženu, že jste blázen, ale kdo tě zná velmi dobře, a nemá zájem o vás.

Nyní jsou v podstatě dva způsoby, jak řešit situaci, kdy jste zájem o dívku, ale není vše, co do tebe blázen.

1) můžete vzdát, jít dál, vedle ní! A podívejte se na někoho, kdo je větší zájem o vás.

To je populární strategie, mezi muži, kteří se začínají učit "hru." Jedná se o jednoduchý a bezpečný způsob, jak se se ženami. A to je to, co mnoho lidi naučit dělat s přibývajícím věkem, a začal si uvědomil, kolik času promarnili sledování žen, které se o ně nezajímá.

Samozřejmě, že špatná věc, o nexting dívka je, že nemusíte dostat dívku.

A nejčastější chyba, kterou lidé dělají když zaměstnávat této strategie je nexting ženu příliš brzy. Jejich flirt se ženou, a ona nemá flirtovat Zpět - Další. Oni zanechat vzkaz na jejím počítači, a ona nemá zavolat - další. Plánují den, ale sama říká, na poslední chvíli zrušit - další.

Stručně řečeno, další každá žena, která se nezobrazuje okamžitě velký zájem.

Co je špatného na to říkáte?

No chyba je, že jste ženy na filtrování pouze na jejich výchozí úroveň zájmu o vás. Jste filtrování ženy, založené na tom, zda jsou bezprostředně přitahovány k vám, nebo ne.

To je slabý strategii a ne zaměstnanci skutečnou Don Juan. To zavání nízká důvěra, křehké ego a strach.

A to je také špatná strategie.

Je to špatné, protože jste žena, očekávat, že se potkali, že můžete mít spolu hovořili po dobu 3 až 4 minuty, nebo méně, vykazují příznaky velký zájem. Vy jste očekával, že nějaká žena, kterou sotva znáš, a kdo ví, sotva si, aby se těší na možnost trávit čas s vámi.

Očekává okamžité velký zájem, je nereálné!

Teď, samozřejmě, je možné, že se to stane, že bude okamžitě nesmírně přitahoval vás ... Možná proto, že jste právě její typ fyzicky, si připomene jí někdo bývala blázen (snad strýc Steve), je to neuvěřitelně zoufalá v okamžiku, nebo jste byli opravdu na vrcholu své hry, když přistoupil k ní a podařilo vyhodit ji úplně ven z vody.

Všechny tyto věci jsou možné, ale neměli byste na ně spolehnout.

Vidíte, když vaše strategie je založena na třídění ženy počáteční zájem úrovně, že jste umístění celou budoucnost do rukou osudu. Pokud by se okamžitě zaujala Vás - skvělé! Pokud ne - Další!

Jako Don Juan není o řazení ženy a nexting ženy. Každý může Seřadit ženy na základě jejich počáteční přitažlivost úrovně. , Že nepřijme žádné schopnosti. Vše, co se se nemají strach z odmítnutí a blíží se spousta žen ... dokud se náhodou štěstí a najít ten, který z nějakého podivného neznámého důvodu, je okamžitě přitahován k vám.

Jako Don Juan je, jak dostat ty ženy, které chcete. A je to asi vezme ženu, která má nízkou až střední zájmem a tím, že po několik jednoduchých principů, které převod na vysoký zájem a doufáme, nepřekonatelnou touhu vidět nahou.

Nebo 2) je možné sledovat ji.

Nyní se "sledování", je tam, kde to bude složité a komplikované.

Můžete sledovat ji tak, že jste narazili jako zoufalý, stejně jako většina vašich kolegů Non Juans se, stejně jako většina kluků v tomto světě dělat. Nebo můžete pokračovat tak, že se objeví jistý, silný, charismatický ... jako Don Juan dělá.

Takže pojďme se bavit o tom, jak Don Juan sleduje ženy. Pojďme mluvit o 6 hlavních charakteristik jistý vytrvalost.

A pamatujte, sebevědomá Persistence není jen vytrvalost. Jistý Vytrvalost je v procesu zobrazení určité osobnostní charakteristiky, které ve skutečnosti dělat víc atraktivní pro ženy ... jak budete pronásledovat.

1) Don Juan nikdy naštve.

Don Juan je vždy plně pod kontrolou své emoce. Nechce se zlobí, když se dívka nevrátí jeho volání. Nemá depresi, když se rozbije data. Nemá žárlit, když flirtuje s nějakým jiným chlapem. Nechce se rozzlobený, když se neobjeví v restauraci nebo se objeví později.

On nereaguje na žádné z těchto způsobů, protože se očekává, že tyto malé obtíže nastat. Chápe, že ženy jsou šupinatá. Ženy jsou náladový. Ženy jsou velmi nelogické a nekonzistentní. (Zejména ženy s nízkou až střední počáteční zájem.)

Také chápe, že je příliš brzy očekávat konzistentní pozitivní chování.

Pamatujte si, že se jedná o ženy, které jen stěží vědět. Možná, že ženy, které se setkaly v obchoďáku, na ulici, v obchodě s potravinami. Nemají žádný důvod ještě vykazují příznaky velký zájem. Je to vaše práce Don Juan, aby jim důvody. Ale to trvá trochu času.

Nyní je vyšší její zájem, tím méně potrhlý, Moody, nelogický a nekonzistentní chová. Ale my opravdu nemají na "pokračovat", velký zájem ženy, že?

2) Don Juan se nemusíte starat o své ego.

Někteří lidé jsou příliš obávají zraní také znepokojen tím, že využila také znepokojen tím, že dělal hlupáka, a také strach, že se věci dopadne špatně ... jsou velmi účinné při prosazování žen.

Don Juan se nemusíte starat o těchto věcech. Don Juan se nebojí odmítnutí, nebojí být využito, nebojí se dívat hloupé, a že to není strach z nedostatku.

Jeho sebevědomí je vysoké, a pevně zakotvené. Je to šťastný a milující život. A akce několika potrhlý, náladový a nelogické dámy se nebude měnit. A to je to základ vysoké sebevědomí, které mu dává důvěru v pokračování ženy, které se zdají být ne všichni, že zájem o něj.

Dalo by se dokonce říci, že Don Juan miluje výzvu vrcholit dívky zájem, zavírání na telefonní číslo, jak se první den, a pak převedete své nízké úrokové do vysoké.

3) Don Juan, není líný.

Jistý není dosvit opravdu nutné, když dívka je velký zájem v nás hned od začátku (jinými slovy, když jsme štěstí out). Jistý Vytrvalost je nezbytná, pokud dívka má nízké až střední úrovni počáteční zájem o nás.

Tak jsme se očekávat problémy. Očekáváme, že překážky. Očekáváme, že se nejspíš nevrátí naše volání, nebo, že zruším datum, nebo že se nebudou zobrazovat atd.

A my jsme připraveni se s ní vyrovnat. Jsme připraveni na výzvu znovu a znovu (dokud se definitivní ne). Jsme připraveni, že data zrušeny nebo změněny plány (vždy máme plány zálohování). Jsme připraveni na ni rozporuplné a matoucí chování (a ignorovat). A my jsme připraveni na práci naši cestu přes všechny překážky, zmatenost, problémy a další drama, aby si to, co chceme.

Jak ženy není vždy jednoduché. Někdy musíme pracovat trochu. Ale jak se říká, co stojí za to mít, je stojí za to pracovat.

(Zvláštní poznámka: Existuje celá řada velmi cool strategií, že člověk může využít ke zvýšení pravděpodobnosti jejího udávající počet, její zpětné volání, její přijetí datum, a její ve skutečnosti ukazovat Podívejte se na ty, v budoucnu článek..)

4) Don Juan má jiné možnosti.

Jedním z hlavních důvodů, Don Juan, je schopen ovládat své emoce, to nemá se rozčilovat nebo se strachovat o to, že je vždycky sledují mnoho žen najednou.

Uvědomuje si, kdy začne jeho snaze o jedné konkrétní dámu, může být, že to nevyšlo. Možná nikdy ji a je plně připraven k řešení situace. Takže on má jiné možnosti.

Opravdu si myslíte, že bych sedět znepokojující, nebo rozčílit, nebo starosti s "chránit vaše ego", pokud byste měli schůzku s Susan ve středu, den s Kelly v pátek, dvě další ženy, který vás volá po celou dobu, a hromada 9 nebo 10 různých telefonních čísel sedí na prádelníku?

Samozřejmě, že ne, měli byste se uvolněně a sebejistě. Když se dívka nevrátí hovoru, nebylo by to faze vám trochu. Když se zruší na poslední chvíli, měli byste pocit, jako smíchu. Když se s ní flirtovat s jiným chlap, tak byste kick zpět a vychutnat si show.

To neznamená, že jste hráč, nebo že nemáte přednost jedné ženy nad všemi ostatními. Je to jen, že jste dost chytrý na to, aby všechna vejce do jednoho košíku, dokud jste pozitivní, že je Puttin všechny její vejce i tam.

5) Don Juan přijímá nevyhnutelné her a testů.

Skutečnost, že ženy hrají hry a zkušební mužů neznamená, že jsou špatné lidi. Prostě to znamená, že mají spoustu možností (mnoho lidi, kteří mají zájem v nich) a oni museli přijít s testy (často se podává v non-vědomé módy) jako způsob filtrování jejich pronásledovatelé do průměru Kluci a opravdoví muži.

Pokud se budete řídit základy, že Don Juan, budete vždy projít testy a odfouknout soutěže. A tak se Don Juan si dělat starosti ty malé testy.

Ale i kdyby ano, i když minete první testy a ona se stane velmi zájem o vás, nečekejte, že testy a hry pro zastavení. Nikdy se očekávat, že se věci budou mít logické a snadno se ženami. Nebudou.

Například, ona může být velmi, velmi přitahovány k vám a ještě se vrátit své telefonní hovory, nebo ona by mohla zlomit data nebo flirtovat s jinými kluky, nebo nějaká jiná taková věc. Proč?

Vzhledem k tomu, že ví, od léta Cosmo čtení a diskutovat o "strategii", se svými přáteli, jak hrát hru. Ví, o hraní těžké se dostat, teplé a studené, sociální důkaz, že máte plno práce, atd. A když se najde člověk, který opravdu opravdu chce (to by se vám, Don Juan), které Páni, ona to bude využívat všechny tyto málo triků a technik se snažit a držet ho.

Takže nenechte se zmást, nebo rozrušení. Berte to jako kompliment, že je uvedení v tom všem úsilí, aby vás zajímá.

6) Don Juan ví, že je zvláštní.

Celý základ pro zaměstnávání Jistý Vytrvalost je vědět, že jste nejen skvělý člověk, ale to nejlepší chlap, že se někdy setká. Víte, hluboko v duši si, že pokud byste mohli jen tak blok svého času (den nebo dva), že byste mohli vyhodit ji pryč a zapomenout, aby ji každý druhý kluk, že je kdy poznal.

Krásné ženy jsou všude. Přejít na každém supermarketu nebo do nočního klubu, či kancelářské budovy, nebo jen tak pěšky dolů přeplněném chodníku. Krásné ženy nejsou tak vzácné. Vy je vidíte po celou dobu.

Ale ty jsou vzácné. Jste Don Juan. Kolik lidi si myslíte, že je Don Juans? Kolik si myslíte, že jsou opravdu dobré se ženami? No, můj příteli, je to velmi, velmi málo. Vím, že jako fakt. Ale pokud bych měl provést kvalifikovaný odhad, řekl bych, že možná 3 ze 100 lidi je to s ženami, a možná 1 z 1000 se Don Juan dobré se ženami.

Pokud se budete držet těchto čísel v paměti, pokud budete mít na paměti, že počet Drop Dead nádherné ženy daleko převyšuje počet Don Juans, začnete si uvědomovat, že "Hele, já jsem ten, kdo je tu speciální. Já jsem ten, že všechny tyto ženy hledají. "

To musí být vaše myšlení. To je myšlení Don Juan.

Chcete-li pomoci krystalizovat principy Jistý Persistence pro vás, jak záchvat reálný příklad Dona Juana, který pravidelně používá Jistý Persistence okouzlit dámy? Mluvím o člověka samotného, ​​James Bond. (Dobře, dobře, že není ve skutečnosti pravda.)

Jakékoliv Bond fanoušek ví, že James není vždy okamžitý úspěch u žen. Někdy ženy nemají zájem o něj, občas se jím opovrhovat, občas jsou hořké zlé nepřátele, a někdy se opravdu chtějí jeho smrt.

Mají tyto "malé" překážky, někdy obtěžovat James? V žádném případě. Kdykoliv žena funguje jako že je lhostejný, nesnáší ho, nebo si přeje, aby byl mrtvý, co dělá? Prostě se usmívá.

On ví, že žádná žena mu odolá ... na dlouho. Ví, že je zvláštní. A používá všechny výše uvedené zásady Jistý Persistence okouzlit a odzbrojit dámy.

Takže při hraní na poli krásné dívky, aby principy Jistý perzistence v paměti: Nikdy se rozčilovat, zapomenout na své ego, nebuďte líní, uzná zkoušky a hry, mají spoustu možností, a co je nejdůležitější, vždy pamatujte že jste Don Juan a veškeré Lady mít štěstí, dokonce mají šanci na vás.


středa 17. srpna 2011

Vaše emoční spouštěcí


Většina lidí, kteří začínají průběhu zdokonalování má nějaké citové spouště - často negativní.

Možná mají pocit, disrespected, zažili odmítnutí (y), bylo dumpingové, nebo obecně cítit osaměle nebo v depresi. Ale tam je to fáze, kdy se obrátí, že negativní emoce na inspiraci a řekl: "Tak už dost, je čas na změnu!"

Tato motivace obvykle trvá tak dlouho, jak emoční spoušť. Více často než ne, lidé začnou se na oheň, jíst zdravě, cvičit, hit knihy, chat, aby více žen, a tak dále. Pokaždé, když to dělají, mají pocit, že disk a čelit čelem.

Problém je, že když emocionální spouště začne ustupovat, začnou slack off.

Jejich strava začíná dovolit občasné McDonalds nebo nárazové pití zasedání. Jejich tělocvičně rutina se stává jednou za čas návštěvy a jsou zpět ve své Rut - dálkové ovládání a pivem v ruce.

To znamená, že do příště se cítí citovou spoušť, pak znovu spustit.

Klíčem k úspěchu je, aby to emocionální vyvolat nové a přemýšlet o to pravidelně. Zapište si to do detailů Pokud si chcete přečíst, a to každý den. Pokaždé, když se diskutuje, zda jít do posilovny nebo sedět a hrát Playstation, nebo pokaždé, když si objednat pizzu, vzpomeňte si, jak jste se cítil, když jste se, že rozhodnutí o zlepšení sebe a proč byste se měli vyvarovat těchto špatných návyků.

Osobně jsem udělal některé výjimečné fyzické i psychické zlepšení v posledních letech, a přiznám se, že mnoho mých emocionální spouštěče související s dívkami. Nicméně, jsem ve vztahu posledních 9 měsíců, a ačkoli to jsou skvělé mezi námi, já jsem skončil Začínám být trochu spokojený sám se sebou.

Byl jsem oddaný zdraví šílenec poslední 2 roky, a přesto v těch měsících jsem přestal pracovat se tolik a začal jíst jídlo lehkého jídla. Pak se před několika týdny můj přítel z nevinného poznámku o své "lásce kliky" a udeřil mě, jak moc jsem si dovolila jít! Cítil jsem se styděl za sebe a pocit, jako bych vyhodit let tvrdé práce.

Na odrazu jsem si uvědomil, že můj původní emoční spoušť odešel.

Být ve šťastném vztahu, jsem se nemusel získat nebo zapůsobit na ženy, nebo se vyhnout odmítnutí už. To, co jsem potřeboval, byl další emoční spoušť. A našel jsem v mém odporu k sobě, aby se stala tak líný a já jsem slíbil, že dostat se z toho.

Naštěstí jsem se přistihl v časných stádiích sebeuspokojení. Teď jsem zpátky na formě, zpracování tvrdé a zlepšuje se znovu. Tentokrát, aby ten pocit hanby na uzdě.

Stručně řečeno, nemusí ztrácet ze zřetele své emoční spoušť. Použijte jej, aby vám pomohl porazit sebeuspokojení a nadále zlepšovat!

Sex Toy Wyzwalacze Bomb Scare w Szwecji


úterý 16. srpna 2011

Jak se cítila skvěle, když jsi kolem


V jednom z nejslavnějších psychologických experimentů všech dob, ruský vítěz Nobelovy ceny Ivan Pavlov ukázal jev známe jako "klasické předurčení" nebo "sdružení". Možná jste slyšeli o experiment.

Pavlov zmanipulované psi se zařízením, které bude sbírat sliny. Když se krmí psy, ale salivated. To je přirozené, reflexní reakce. Není to naučil, je to skoro instinktivní.

Pavlov pak přidal další krok. On by krmit psy a současně zazvonit na zvonek. Psi, stejně jako dříve, bude slintat na krmena. Poté, co to pro určitou dobu, Pavlov zazvonil na zvonek bez krmení psů. PSI SALIVATED stejně. Psi byli "podmíněné" spojovat zvonek s jídlem, který pak spustil reflexivní reakce (slinění).

Takže co to má společného s tím, že úspěch u žen?

VŠECHNO!

Ženy jsou Pavlov psům. Ve skutečnosti jsme všichni Pavlov se psy. Spojujeme skoro všechno.

Už jste někdy chytil vůni parfému, který vám připomněl svému bývalému, protože ona se nosit? Můžete přiřadit konkrétní vůně se svým ex. Po dlouhou dobu, je "Parfém + Amy", "Parfém + Amy", "Parfém + Amy" ... a pak všichni najednou je to jen "vůně", a vaše mysl se automaticky přidá Amy, protože nyní asociovat, že parfém s ní.

Stejné je to is písněmi v rádiu, některé úseky cest od dětství, dokonce i konkrétní film. Jsem si jistý, na co si vzpomenete milion příkladů.

Takže teď, když jsme pochopili, jak funguje klimatizace a přidružení, co dál?

No, pochopit je pouze polovina bitvy. Je dobré znát zbraně ve svém arzenálu, ale to neznamená nic, pokud je můžete použít.

Takže teď, když jsme pochopili, musíme použít k houpat věci v náš prospěch, aby nám pomohli s ženami, a nakonec použít dobýt svět. No, dobře, tak já to zvládnu, že poslední část, a vy starat o ženy.

Existují dva hlavní způsoby, jak věci mohou být spojena: pozitivně i negativně.

Pozitivní sdružení budou naši přátelé. Chystají se být jako malý hlasy v hlavě, že se bude neustále připomínat ji z vás, i když nejsou v okolí. Protože nejlepší práci sdružení na emocionální nebo reflexní úrovni, to je to, co musíme cíl. Chceme se spojit se s některými nedobrovolnou tělesných reakcí.

Když tě uvidí, co chceš dělat její tělo?

Chceme, aby její srdce rasy, dech se zrychlí. Chceme tváře na flush, pleť se brnění, její žáci rozšíří. Fyziologické projevy nadšení. Tak jak jsme se jít na to?

Musíme se spojit se s vzrušující věci. To je hlavní důvod, proč doporučujeme tzv. "akční data." Chcete-li si adrenalin, jak jí buší srdce. Turistika, cykloturistika, horolezectví, bruslení, laser tag, bazén, bowling, minigolf apod. Věci, které se týkají činnosti.

Protože jste se s ní, ona bude spojovat to vzrušení s sebou. Pak, když se odstranit jeden z prvků, ostatní prvky spojené být vychován v duchu. Takže až se příště tě uvidí, bude se podvědomě myslet "vzrušení" a ona se stane nadšená. A příště, když je nadšen, zejména pokud se dělá stejnou činnost jste spolu, ona bude myslet na vás. A to bude jen posilovat sdružení více.

Jde o to mít na paměti, je, že chceme, aby její dobrý pocit, když je kolem vás. Ve všech dobách. Vzpomínáte si na ten řádek z "The Lion King"? Hakuna Matata. "Neboj se."

Když se s vámi, měla by být schopen opustit své problémy za dveřmi a jen pobavit. Ty jsou její průvodce, aby zábavný mimo své každodenní povinnosti. Chcete-ní cítit radost, když je s vámi. Ona pak bude spojovat vám štěstí, a jakmile jste dosáhl, že jste zlaté.

Nyní pár slov o negativní asociace. To jsou věci, které za každou cenu vyhnout.

Už jste někdy jedli něco, jako, řekněme, bramborový salát, a dostal otravu jídlem? Pokud jste stejně jako já, za to, že při pouhém pomyšlení na bramborový salát, budete se cítit špatně. A vypadá to, že nikdo nemůže přesvědčit, abyste jedli bramborovým salátem už po tom. Spojíte jídlo s touto nemocí. Je to velmi negativní asociace.

Takže vidíte, proč nechcete mít dívku spojovat si s něčím negativním.

To není vždy možné ovládat tyto věci, ale můžeme snížit rizika.

Pokud váš dívka nenávidí svou práci, a to dělá jí úplně mizerně, to není dobrý nápad navštívit ji v práci. Ona je vířící se negativní emoce, a ty emoce se pravděpodobně chystá přemoci nějaké pozitivní účinky, které Vás bude mít, zvláště pokud nevíte, se navzájem velmi dobře.

Nechoďte ven s ní, když jsi nemocná. Pokud jste si ji a učinit ji špatně, můžete být i bramborový salát, kámo. A pokud jste ve špatné náladě, pobyt, k čertu se od ní. Chcete, aby vám spojit s pozitivní energií, a ne negativní, naštvaný na-the-world atmosféru.

Nejdůležitějším faktorem, že ženy zajímá, je ve vztazích *** jak si udělat cítila .***

Pro lepší nebo horší, pozitivní nebo negativní, jak jste se cítila, a pocity, které si s sebou sdružuje je do značné míry bude mít vliv na výsledek - ať už se vám to podaří, nebo nepodaří, bude záviset v žádné malé roli na to, co si myslí o tom, kdy se si myslí, že z vás.