pondělí 15. října 2012

Jste si jisti, že jste připraveni na výlet do města Cougar?


Nathan Hale Williams

Moje matka mi volal jeden den v pár let zpět s zasmušilý hlas hanby. Musela něco říct. "Včera v noci jsem měl sen o muži," řekla. Jasně, jsem neviděl problém s ním a byl docela spokojený. "No, je tu víc. Je to mnohem mladší muž. "Ale, nemohl jsem vidět problém. Pak řekla, "Mladý muž byl Usher. Vadilo by vám, kdybych se někdy chodila s mladšího muže? "Po kontrole jsem smích, ujistil jsem jí, že jsem nechtěl, zvláště pokud to bylo Usher.

Nedávno jeden z mých přátel sestry-za mnou přišel s podobným skutečný-životní dilema. Poznala muže na jednom z populárních datování lokalit, ale on byl 13 roků mladší než ona. Šla na rande s ním a byl velký zájem. Přesto, nemohla dostat přes jeho věku. "Je to ve stejném věku jako [její mladší bratr], to je hrubá," řekla. "Ale, miláčku, to není tvůj bratr," odpověděl jsem. Já jsem vždycky mít rozsáhlý pohled na datování a lásce, takže jsem opravdu neviděl problém. Pokud muž byl zralý, jí šťastný a mohl držet jeho vlastní, pak jeho věk by se měl opravdu nezáleží. Všichni víme, spoustu "Čtyřicet somethings", které působí jejich velikost chodidla a nejen jejich věk.

Navíc, z toho, co ona popsala chlap měl svůj život dohromady - skvělou práci, žádné děti, silné rodinné zázemí. A tím, že její účet, byl v pořádku. Moje jediná výhrada byla, že i když by mohl být zralý na papíře, a během prvních dojmů, kdyby se vstoupit do dlouhodobého vztahu s ním, ona by vždy brát svůj věk v úvahu při posuzování jeho jednání.

"Ale, právě řekl, že jeho věk by nemělo vadit," zeptala se. Pravda, ale co bylo ve vztahu s někým, kdo bylo 10 let starší, jsem také věděl, že tam byly některé úvahy zmínit. Na 26-let-starý, byl jsem úspěšný právník a měl jsem dohromady taky. Nicméně, byl jsem ještě 26, když jsem vstoupila do vztahu. A často, můj partner předpokládal jsem byla zralá dost, aby se některá rozhodnutí, která jsem nebyl. Byl jsem zralý profesionálně, ale ne tak moc osobně. Já bych věnoval celý svůj život k dosažení ve škole a práci, ale já jsem byl ještě velmi hodně v mých 20s. Dal jsem moje sestra-přítele několik příkladů toho, jak který přišel v mém vztahu a problémy to způsobilo. Díky, že řekl, každý člověk je jiný a má zkušenost nebyla nutně pravidlo.

Povzbuzoval jsem svou sestru-přítele, aby prozkoumala vztah s ním. (Byli se na více termínech a to pokračovalo dobře.) Neměla co ztratit a vše získat. A může trochu mladá láska dát nějaký PEP v jejím kroku, ne?

I důsledně říci, že datování je těžké pro každého. Čím více omezení si na své potenciální partnery, tím více se smršťovací svůj seznamka bazén. Pokud hezká mladá věc úlovky oka, ne tak rychle hodit záda Guppy v oceánu. Mohl by to být právě to, co potřebujete. Takže, dámy, ptám se vás: Chtěli byste vyrazit na výlet do města cougar?