sobota 22. května 2010

Babička Nálezy kondom McDonald Bag


Wellington, Nový Zéland (AP) - babička byla znepokojen najít kondom ve šťastné balení jídlo dárek koupil pro svou 7-rok-stará vnučka u McDonald restaurace na Novém Zélandu, místní sdělovací prostředky ve čtvrtek.

Kondom byl objeven v úterý v noci v sáčku, který přišel s jídlem Maia Whitaker, která její prarodiče koupili u McDonald prodejna ve městě Wellington.

Děda Rowan Hutch řekl Dominion pošta noviny to bylo štěstí, jeho žena byla první pohled dovnitř malé sportovní taška, která přišla s jídlem.

Byla zděšená, když zjistila, že zelené kondom a svůj paket uvnitř sáčku, řekl.

"Byl jsem docela zděšená vážně. Fakt moje vnučka šla se podívat do pytle a najít to. Bylo by obtížné vysvětlit, ona je jen sedm," řekl Hutch.

Vývod rychle přeměnily Happy Meal pro hamburger a tužku případ. McDonald vyšetřuje najít.

Mluvčí Joanna Redfern-Hardisty řekl, protože jeho popularity, předchozí Happy Meal dárek prodal ven na výstupu a balené sportovní tašky byly nahrazeny jako dárky pro děti.

Jeden z nich byl vlevo neuzavřených pro účely zobrazení a "nějak" skončili se zákazníkem, řekla, aniž by uvedl důvod kondom byl přítomen.

15 Sinais Voc� est� destinados a ficar juntos


úterý 18. května 2010

Proč příliš datování je Bad


V národní trend, jeden lidé hledají radu od profesionálních datování â € œcoaches.â €

Některé seznamky jsou ochotni zaplatit až 100 dolarů za hodinu, aby mu poradili, jak â € œhone své svůdné dovednosti často matoucí datování světě, â € podle příběhu v tomto deníku.

S výjimkou vydřidušství, vidím nic špatného zhrzený hledání tipů na to, jak přilákat opačné pohlaví. Ale tady je něco, co datování â € œcoachâ € pravděpodobně nebude říct. S příliš mnoho dat je horší než mít žádné. Zní to šíleně, já vím. Dovolte mi to vysvětlit.

Když jsem byl ve svém počátku třicátých let, jsem si uvědomil, byl jsem osamělá, s rozptýleným datování života.

Tak přítel a já, který byl také osamělý, se rozhodl něco udělat. Vytvořili jsme â € œBucks County Singles Jídelní Club.â €

Záměrem bylo dostat místní singles se bude scházet jednou měsíčně v restauraci. Pokud jste se setkal někdo se vám líbilo, bylo to jen na vás, aby se data. Pokud ne, vše, co vás byla cena večeři, a tam byl vždycky příští měsíc.

My inzerovány a telefonní hovory jen hrnuly

Měli jsme zábavu a sdílet mnoho skvělých jídel. Alespoň jeden pár zasnoubil po setkání s pomocí našeho klubu.

Měli jsme asi 10 singlů v našem prvním get-společně na King George Inn v Bristolu. Mám data z toho jeden. Tak to můj kámoš.

Naše reklamy jsou uvedeny na naše telefonní čísla. Jednoho dne jsem obdržel výzvu od rozzlobený žena, která řekla, že volal můj kamarád pro informaci.

â € œYou vědět, co se mě zeptal? â € zasyčela. â € œHe chtěl vědět, kolik jsem vážil! â €

Omluvil jsem se, ale ona nechtěla akceptovat. Nemyslím si, že by se někdy vyšel na naše večeře.

Jsme promítali návštěvníkům, ale oddballs proklouzl. Jedna žena trvala na tom, když jsou splněny obě nás na Waterfront grilu v Bristolu, což jsme učinili. Jak jsme se napil pití, zvedla nohavici odhalit tupým nosem 0,38 revolver v noze postroje.

Další žena, dentální hygienistka, trval na tom, můj kamarád doprovázet ji na zubní ordinaci â € "po několika hodinách.

â € œShe mě na židli a zkoumal moje zuby, â € on mi řekl, â € œAnd pak ... â €

Stop! Řekl jsem.

â € œ ... flossed me.â €

Jako klub rostl, tak dělal můj počet dat. Se dostal k místu, kde jsem byl venku nejvíce nocí. To se stalo noční můrou.

Mám jména mých dat 'špatně, nemohla vzpomenout, jaké filmy jsme viděli spolu, třeba připomenout, data se ten, který jsem měl s jiným.

Můj mozek roztřepené.

Napětí rostlo a zmatků mě popudlivý při práci.

Já vlastně začal, kteří chtějí pro své klidné, osamělý život-srdce zpět.

To skončilo, když jsem potkal svou ženu, která nebyla součástí stolování klubu. Bylo to devět měsíců od našeho prvního data na náš svatební den. Pak najednou jsme měli tři děti â € "Bing, Bang a Boom.

Jste-li osamělý a hledá milou, zde je několik bezplatné poradenství získaných z mé zkušenosti jako náhodné Romeo.

Nejlepší otevření linky je â € œHi.â €

Neformální pizza a koksu datum je stejně zábavné jako většina pečlivě plánovaný výlet na drahý klub / bar / restauraci.

Budete vědět, kdy ten správný přijde.

Nikdy se zeptat ženu její váhu.

Vždy nit.

JD Mullane, http://www.phillyburbs.com

? ?? ??? ??????


pondělí 17. května 2010

Brain Studie a "Superior Man" pro datování a vztahy


Mnoho z mých příspěvků šli do toho, jak muži a ženy jsou odlišné. Také jsem psal značně o postoje a názory, které vedou k dlouhodobý datování a vztah úspěch.

V posledních příspěvků jsem šel do toho, jak struktuře mozku v různých a muži a ženami ao tom, jak to ovlivňuje chování. Tento příspěvek je zavést některé poznatky mám z knihy jsem byl čtení. Nových míst (brzy), jsou s názvem â € ~ Seznamka a Vztah Tipy Inspirován Superior Mana € ™

I uzavřené v â € mozku ~ příspěvky differencesâ € ™, že ačkoli muži a ženy mají přirozené výhody založené na pevném vedení jejich mozku však ani sex může posílit jejich slabou schopností až k bodu, kde mohou dělat lépe, než opačné pohlaví na jejich Předpokládá â € ~ přírodní abilitiesâ € ™.

Konečně jsem zavřela se, že je důležité porozumění a zhodnocování těchto rozdílů mezi muži a ženami. Tento příspěvek se podívá do poznatky, které nabízí v knize â € œThe Superior Mana € ™ David Deida. Tato kniha vysvětluje rozdíly mezi mužskou a ženskou muž ženu. David Deida uvádí, že tyto atributy platit i pro mužské a ženské energie, které existují v každém jednotlivém, zda jsou muži nebo ženy. Pochopení této zásadní rozdíl mezi mužskou a ženskou a jak použít tento rozdíl, pro úspěch v datování a vztahy, je tématem této knihy.

Pár vět nastiňuje podstatu mužů a žen udeřil mě těžké, "prioritou ženský (u mužů i žen) je tok lásky ve vztahu. Priorita z mužských je mise, která vede ke svobodě. Skutečnou svobodu a skutečnou láska je nakonec stejný. "

Při pohledu na mozku studií 2 skutečnosti Zdálo se, že se vztahují k tomuto názoru, první je, že ženy mají větší mozky komunikační centra a jsou více zaměřeny na sociální harmonii a budování vztahů, nebo jinými slovy, jsou zaměřeny na ženy, â € ~ tok láska v relationshipâ € ™.

Další věc, které jsem si všiml, je, že i když muž a ženy dělají podobné úkoly, které dona € ™ t použít přesně stejné části mozku ve stejném poměru, jako každý jiný. Tj. pro muže a ženy používat různé části jejich mozku stejné úkoly. Obecně rozdíl je, že člověk bude používat více zaměřené části jejich mozku, ale do větší hloubky, zatímco ženy budou používat na několika místech v jejich mozku.

Například, když dělá matematický problém, člověk bude dělat většinu z jeho myšlení v jeho levé hemisféry, zatímco žena bude používat větší rozmanitost jejího mozku, obecně překlenutí obou polokoulích. (To platí, i když u obou pohlaví dostat se stejným skóre z jakéhokoli test dělají).

Všimněte si, jak komunikační centra v mozku snadno se týkají toku lásky ve vztazích. Pak Všimněte si, jak mana € ™ s pozornost vlivu jeho mozku by snadno mohlo týkat David Deidaâ € ™ s tvrzením, že muž je o zaměření a úkoly. Mnoho lidí považuje David Deida za € ~ spiritualâ € ™. Možná ano. Nebo možná právě on má dost vlastního uvědomění si uvědomit jeho mužství. Havenâ € ™ t ho potkal, tak jsem cana € ™ t říci.

Muži se často chovají jako malí kluci, kteří potřebují svou maminku (nebo jejich milence, aby na maminku, jako atributy) Tato kniha vám může pomoci důvodu se ve svém základním mužství. Seznamka a vztahy cana € ™ t pomoci, ale stal se lépe. Nejlepší ze všech se budete cítit lépe a více v kontaktu sám se sebou a svou ženu.