pátek 16. září 2011

31 způsobů, jak dívka úsměv


1. Řekni jí, že je krásná

2. Držet ji za ruku v každém okamžiku. . . i když je to jen na chvilku.

3. Obejmout zezadu

4. Opustit své hlasové zprávy probudit, aby se.

5. Zápasit s ní:)

6. Don? T jít pověsit ven se svým ex, když? Není s vámi, nemusíte relize jak moc to bolí ji.

7. Pokud například mluví jinou dívku, když jste? Hotovi mluvit, chodit znovu a obejmout a políbit?. Nechat ji vědět, že? Je vaše a oni že jo? T.

8. Napište své poznámky, nebo o ní jen říct? Ahoj?

9. Představte ji svým přátelům. . . jako vaše přítelkyně.

10.Play s jejími vlasy.

11.Pick ji (miluje ho)

12.Get zlobit, když jiný kluk dotkne a ona Nemá? Nelíbí

13.Make její smích

14.Let jí usnout v náručí.

15.If ona? Je na tebe naštvaný, políbit ji.

16.If vám záleží na ní, pak jí říct,

17.Every člověk by měl vyjádřit svůj girl 3 věci: a vycpané zvíře (to budete obejmout ji pokaždé, když jde spát?), Šperky (to budete poklad navždy?), A jeden z jeho t-košile (to budete nejvíce? může nosit do postele) nebo mikiny stříkané s jeho kolínskou! a květiny, nebo něco občas.

18.Treat ní stejná na celém svými přáteli, jako vy, když jste Re sám.

19.Look se jí do očí a úsměv.

20.Hang s ní o víkendech

21.Kiss ní v dešti (dívky milují)

22.Kiss ji jen pro to sakra

23.If poslechu hudby, nechat ji poslouchat také.

24.Remember její narozeniny a dostat jí něco, a to i ifnits jednoduché a levné, že pochází od vás. To znamená, že celý svět jí.

25.When Dá vám dárek k narozeninám, nebo jen kdykoli, vezměte si ji a řekne jí, že jste rádi, i když se vám to? T (to? Budete z ní radost.)

26.Always jí zavolat, když říkáte, že bude, může to nevypadá, ale to jí ublížit, a díky ní myslíš, že ne? Jedno, takže volat, i když je možné mluvit jen o minutu. Holky ne? T nutně mít hodinové rozhovory každou noc, ale jeho příjemné pro nás slyšet váš hlas i pro rychlou Dobrý den.

27.Give wat ji chce

28.Recognize malé věci. . . oni obvykle znamenají nejvíce.

29.Dont obejmout své přátele nebo vaši přátelé, které jsou příčinou, že holky? Budete cítit odstrčený.

30.Hang s ní vždy, když jsou zdarma

31.If u ní záleží? Ukaž jí!

Dating och förförelse tips i Movie


čtvrtek 15. září 2011

8 typů Ženy vyhnout při Seznamka


Existují ženy, které člověk by se měly vyvarovat roku. Zde jsou příznaky si dát pozor:

1). Také feministka. Tento typ ženy, a věří, že se předpokládá, že člověk je příčinou všech bolestí a utrpení společnosti. Byla to její přesvědčení, že ženy jsou mnohem chytřejší než muži a jsou schopni dělat věci "správně".

Muži by nechtěl strávit nějaký čas s těmito typy žen, co děláte vždy negativní pro ně. Mohou být nikdy šťastný člověk.

2). Material Girl. Je to krátce poté, co peníze! Tyto typy žen jsou "vysoké výživné". Jsou nejen očekávat, ale často vyžadují, aby jeden by měl financovat celý život v luxusu. Ní, je člověk povinen zaplatit za večeře, nápoje, výlety, šperky, květiny, atd., zatímco oni cítí zcela nutkání k odvetným opatřením a viny.

Jednoduše řečeno, ona je prostitutka v přestrojení. Ona je chamtivá osoba, která nemá vnímání pocitů druhých a jeho jediným zájmem je dosáhnout a dostat to, co chce. Nikdy se zmást, některé se zdají být první, opravdu pěkné, dokud nebudou vědět, že děláte něco pro ně. Začíná žádat o materiální věci!

3). Beznadějný romantik. Tyto ženy žijí v dokonalém světě romantické romány, kde láska a vztahy jsou dokonalé a její noc a zářivé zbroji bude vždycky a žít šťastně až do smrti.
Vždy se hýčkat ji, a "princezna", a myšlenka, že to, co je skutečný život. Se očekávat, že muž o ni pečovat neustále a že všichni její přání mít, pokud ne, může se ukázat most křičet.

4). Rozzlobený dívka. Podobné feministka, opravdu nenávidí muže. Často se na lidi dlouhý seznam všech účtů nespravedlnosti a porušování každého člověka, že společný vztah. Ní, všichni lidé jsou "husí kůži", "prasata". a pitomci. Tyto ženy jsou vaření naštvaný na člověka, který může explodovat v daném okamžiku.

5). Nejistá slečna bude velice příjemná, milá a ubytování na první zacházení s těmito muži velmi dobře. Později, když všechny své nejniternější pocity nejistoty na povrch, to může být uncomfortable volá muž, který se datuje přinejmenším desetkrát za den se ptá, odkud jste, nebo že just postrádal jeho hlas.

Tato žena vyžaduje časté a trvalé jistotu, že ji milujete a našla zajímavé tím, že tuto nejistotu, neustále strach o své vlasy, make-up, oblečení atd. Může být přilnavý a potřebuje neustálou pozornost, a žádá si starosti o své myšlenky, které to bude brzy opustí, pokud zjistíte, že někoho lepšího.

6). Abstraktní a nepolapitelná typu. Je to romantické, ale tajemné temné stránky. Ona byla poraněna v minulých vztahů, a to nebylo nad ním. Tyto špatné zkušenosti, jak si podvědomě mezipřistání z nebo poškození její nový vztah.

Bude to velmi frustrující zabývat jako první, bude to velký zájem u lidí, ale utekl rychle, když se bude celý cyklus opakovat znovu a znovu. Bude datum a flirtuje s muži, ale bude trvat na tom, že dva zůstat přáteli.

7). Zoufalý Slečna Je zoufalá, aby se oženil. Možná ani nechci vědět, muž, ona chce jen pasti ho a přivést ho na nejbližší oltáři!

8). Typu ovládacího prvku. Ona může být velmi nepříjemné velmi jemným způsobem, ale když bude možnost přímého všech fází lidského života. Ona bude vždy "říkají", co člověk nosí, kde člověk musí jít, kteří by měli mluvit s mužem, který může mít člověk jako mí přátelé, co člověk může a nemůže jíst, jak ve všem! Člověk nemůže trvat na jeho vlastní práva nebo jiného, ​​ne sex, hodně pláče, křičí, našpulené, a všechno, co jen člověk může dát dovnitř

Všichni lidé, pozor!