středa 24. března 2010

Speed Dating for Dummies


Předkládá Sophia Guida

Čtyři minuty. Čtyři minuty úplně diskutovat a prezentovat sám sebe, a ano, možná mluvit o druhého člověka život. Tolik tlak.

"Když jsem ránu to pískat, bez ohledu na to, jak roztomilé vaše datum, je po všem, a vám všem musí jít dál," říká host party.

Šel jsem do rychlosti-datování událostí ve Filadelfii se skupinou přátel Bryn Mawr. Měli jsme různě vysokou investici v případě-někteří hledali lásku, někteří hledají nové přátele. Já? Jen jsem nejedoucí. Můj přítel našel případě on-line, na místě zvaném HurryDate, kompletně věnována rychlosti datování v oblasti Philadelphie.

Museli jsme putoval přes pole na House Bar poblíž stanice trhu od východu přes Reading Terminal. Hosteska nás přivítal u vchodu a vedl nás do VIP místnosti za barem, spoře osvětlené vytvořit poněkud romantickou atmosféru. Podepsali jsme se a obdržel jmenovku s číslem na to. Dřevěné stoly pro dva lemovaly místnost. Vybrala jsem si jedno u zdi a usadil se se svou zvláštní-rychlost-cena-datumovka margarita (extra sůl), čeká na další rychlost-daters přijít.

Poté, co jsme začali, samec účastníci obíhá prostor pro čtyři-minute termíny v různých tabulek, zatímco samice zůstali na místě. Po každém dni jsme známka po každé jméno účastníka buď "Ano, mám zájem," nebo "Ne tak v pekle."

"Ano, mám zájem" není přesně znamená manželství, jen, že jste měli dobrý den. Později jsme řekli bychom mohli jít a odeslat on-line žádosti o další informace prostřednictvím databáze HurryDate je - pravděpodobně na ochranu před možností stopování nebo jiné nechutné události.

A co je úleva! Ačkoli některé dny jsem byla naprosto okouzlující a příjemná, jiní byli naprosto otřesné.

Poznámka k by-se-rychlost daters: to není zrovna dobrý nápad, na sluchu že vaše data jsou z Bryn Mawr, zeptat se jí, jestli je bisexuální.

Také nemusí být nejlepší nápad teze své datum na konci večera. Nemáme skutečně rád.

Možná by bylo lepší najít společný zájem. Pojďme se podívat ... Ráda cestuju a mám rád bojová umění. Zdálo se, že do práce docela dobře. Probral jsem zaslouží místních vín Barcelony s jedním datem, se naučil počítat do 10 v čínštině s jiným, a paží-zápasil chlapík z Litvy.

Samozřejmě, mohou cestovat, co selhat. V jednu chvíli jsem se ocitl na stůl od chlapa, který se snažil, aby se zapojily mě agresivní diskusi o izraelsko-palestinském konfliktu. Za čtyři minuty. Rozhodně "ne" značka pro něj.

Moji přátelé nějaké dobré příběhy příliš. Izraelsko-palestinský nadšenec řekl můj přítel, že by měla mít pochopení pro osud ruských Židů.

Jeden znak, na jednání, že můj přítel chce, aby se stal terapeut, řekl v husté ukrajinský přízvuk, "můžete mi radu, kdykoliv budete chtít."

Tentýž chlapík dal můj další přítel improvizovaný kvíz o východoevropské zeměpisu a snažil přesvědčit, abych šel s ním domů.

Kromě vyhlídky na snížení cen-nápoje, co by mít někoho, kdo by položil sám, nebo prostřednictvím rychlosti-dating utrpení?

"Je to účinný způsob, jak setkat se s lidmi," řekla žena účastník, který prohlásil, že je to její třicáté čas rychlost datování.

Ostatní dokumenty událost jako prostředek rozšíření stávajícího přátelství kruhy. Dvojice inženýrů nás pozval na drink poté, říká, že jen vyšel vstříc nějaké nové lidi. Zdálo se, že obsah dokonale, že zvedl skupina dívek, Bryn Mawr, byť jen pro naše okouzlující společnost. Objednali jsme nové rundu a smáli se sami hloupé.

Musím přiznat, že to byl zábavný večer.

Dvacet data. Každé čtyři minuty. Tak velký tlak, ale hodně zábavy. Není to špatné.