čtvrtek 19. listopadu 2009

Zcela novou úroveň rychlosti datování

Četla jsem legrační článek o novém datování fenomén: Rollercoaster Speed dating! Ano, slyšeli jste mě dobře! Zdá se, že singly line up ve dvou řadách na horské dráze (jeden řádek pro muže a jeden řádek pro ženy). Muži a ženy jsou spárovány se a mít chvilku strávit spolu, než začne jezdit nahoru a vzrušení, které sdílejí společně. V Alton Towers, tam bylo 5 jízd, 5 žen a 5 mužů, kteří se podíleli na horské dráze speeddating.

Takže, co by mohlo být datování výhody a nevýhody, o dráze rychlostí datování? Zde jsou mé myšlenky ...

Výhody

-To 'je těžké být falešný na horské dráze
-To vás dostane z rozsudku režimu a do přítomného okamžiku. Z hlavy a do těla.
-Bylo by to nezapomenutelná úvodní setkání
-Nemusíte se 'bavit' vaše data
-Můžete praxi lpění na sebe přes děsivé krát

Nevýhody

-Mohl bys vidět vaše data na oběd
-To nedělá zázraky pro vaše vlasy
-Li nenávidět horské dráhy, může se vám nelíbí vaše data sdružení
-Ty mohou být příliš omámený a distancoval pamatovat vaše data
-Cokoliv po tomto datu bude krotit / kopce dolů

Ale (trochu) vážně, je výzkum o tom, zda horské dráhy přispívají k romantice. V roce 2003 papír Love At First Fright byli účastníci na dva zábavní parky v Texasu zeptal se podívat na fotografie z průměrného-vyhlížející muž nebo žena, a míra jejich atraktivitu. Ti, kteří právě slezli horské dráze nalezen muž nebo žena podstatně atraktivnější.

Považuji to zábavné, protože na své první rande s manželem, on mě vzal do zábavního parku Coney Island a my jsme jeli spolu Cyclone (něco, co jsem nikdy nedělal). Věděl tohoto výzkumu? Já o tom pochybuji. Poté jsme šli na pláž a slaný vzduch může být opojný příliš. Každopádně to byl nejlepší první rande. Takže, kdo ví? Možná, že jsou na něco, co tady?

Co si myslíte o Rollercoaster Speed dating? Hurá, nebo ba? Bude to nová myšlenka začátku roku v USA, nyní? Zajímalo by mě, kolik jiní měli jejich prvním dnem, Cyclone? Jsem uvedení křičet teď. Pokud ano, nebo máte myšlenky na tuto myšlenku, prosím odpovězte níže.