pondělí 8. října 2012

Více než 186.000 Ženy Seek "padesát Shades Of Grey" Vztah, v závislosti na stránkách Seznamka


NY Times Bestseller "Padesát Shades of Grey" inspiroval generaci sexuálně chladnou žen po celém světě, aby se stal jejich vlastní "Anastasia Steele", a hledat svou vlastní "křesťanské Grey".

Podle SeekingArrangement.com, největší datování webové stránky pro ty, kteří hledají oboustranně prospěšné vztahy, protože vydání této knihy, počet členek, kteří hledají "Padesát stínů" vztah bobtnají více než 186.000 po celém světě. Takže je to fikce, nebo non-fiction, a lidé opravdu žít svůj sen popsané v této knize? Brandon Wade, zakladatel a CEO společnosti SeekingArrangement.com říká: "ANO"

Sex prodává, o čemž svědčí přes noc úspěchu trilogie "Padesát odstínů", který byl v New York Times bestselleru seznamu na mnoho měsíců v řadě. Zatímco "Padesát Shades of Grey" mohou probudily dlouho spící sexuální fantazie nesčetných sexuálně chladnou žen na celém světě, nikdo nebyl schopen vyčíslit, jak přesně kniha ovlivnil sexuální život mužů a žen až do současnosti.

SeekingArrangement.com, největší datování webové stránky, která má pomoci úspěšné a krásné lidi tvořit takové vzájemně výhodné vztahy, dnes oznámila, že byla velká příjemcem "Padesát odstínů Greye" vztah trendu.

"Lidé, kteří četli" Padesát Shades of Grey "jsou často překvapeni, že webové stránky již existuje pro ty, kteří hledají inspirované" Padesát odstíny "uspořádání," říká Brandon Wade, zakladatel a generální ředitel společnosti SeekingArrangement.com. "Vzhledem k tomu, trilogie" Padesát odstíny "z New York časy seznam bestselleru, počet žen spojení Hledaný ujednání najít své vlastní" Christian Grey "bobtnají více než 186.000 po celém světě."

Podle SeekingArrangement.com, 24,8% svých aktivních členek (což představuje více než 186.000 žen po celém světě), chcete najít stejné uspořádání, že "Anastasia Steele", vedoucí charakter trilogie "Padesát odstíny", měl s "křesťanskou Grey ".

Navíc, internetové stránky, byl zaznamenán velký nárůst počtu datování profilů, které se zmiňuje o slova "Padesát Shades", "Christian Grey 'nebo' Anastasia Steele". Ze zhruba 1,5 milionu profilů, je pojem "Padesát Shades" zmínil během 28.382 krát, "Christian Grey" je uvedeno nad 23.102 krát a "Anastasia Steele" je uvedeno nad 18.281 krát.

Průzkum SeekingArrangement.com je 1.600.000 členů dále ukazují, že 78,8% žen, jako je myšlenka podlehnutí "dominantní" samce, jako je Grey a 90% mužů na webových stránkách říká, že najít myšlenku submisivni "Steele vzrušující.

"" Padesát Shades of Grey "je sugar daddy stejnou Sugar Baby příběh založený na peníze, moc a sex," říká pan Wade, který je držitelem BS a MBA titul z MIT. "Většina žen milují příběh Popelka, kde je mladá a nevinná dívka zameten mimo její nohy bohaté, mocné a pohledný muž. To je důvod, proč stovky tisíc žen jsou přihlášení na SeekingArrangement.com plnit své vlastní fantazie.

31 Ways To Make A Girl Smile


10 Seznamka Apps, které vám pomohou najít pravou lásku


1. OkCupid

OkCupid je nejrychleji rostoucí online dating platforma. Je snadné pochopit, proč - OkCupid je zdarma, jednoduchý a neuvěřitelně nasycený.

App integruje stránek math-založené kouzlo, což naznačuje, kompatibilní kamarády. Na mobilní aplikace, budou uživatelé stále k vytvoření profilu a odpovědět na nejméně 25 otázek. Ale další otázky můžete odpovědět lépe.

OkCupid je "Místní" funkce na mobilní aplikace umožňuje DVOUHRA využít svůj volný čas na průzkum, který se nachází v okolí na kávu nebo drink. Řekněme, že máte dvě hodiny před večeří s přáteli, můžete také vyslat "vysílání" na DVOUHRA okolí - ". Jsem volný na kávu centra" Pak už stačí jen čekat na odpovědi. Pokud aplikace je na, budou uživatelé rovněž těžit z živých oznámení, pokud existují nějaké dobré zápasy kolem nich.

Cena: Zdarma iOS a Android app

2. HowAboutWe

HowAboutWe Zkušenosti se točí kolem velkých datum návrhy. Síť datování udělal jméno pro sebe s jeho krátké vtipy.

Zaregistrujte se, navrhnout úžasné datum a čekat na odpovědi. Nebo být proaktivní a jít po zábavné datu. Je to všechno o mimořádné první rande, které by mohly vést k druhému datu nebo dlouhodobé romantiky.

Aplikace umožňuje uživatelům prohlížet a vybírat data na cestách. Procházejte "nejnovější" položky nebo "Možné" výlety. Poté klikněte na tlačítko "Zeptejte Out" připojit.

Cena: Zdarma iOS app

3. Zoosk

Musíme vás varovat, že se musí trochu nepřehledná na Zoosk. Ale vaše šance jiskření spojení s někým v okolí je vysoká. Existuje více než 50 milionů singlů Zoosk.

Chcete-li začít, zaregistrujte se a zase na App radaru vidět singly okolí, kteří jsou online.

Zoosk je mobilní platforma umožňuje uživatelům upravovat předvolby pro typ lidí, kteří se obracejí až v číselníku. Připravte se na spoustu příchozí "flirtuje."

Cena: Zdarma iOS a Android app

4. Spousta ryb

Spousta ryb cca umožňuje uživatelům odesílat a přijímat zprávy na cestách. Kontrola oznámení pravidelně znamená, že nemusíte neúnavní.

Na aplikace, procházet profily daters blízkých. Plus, provedete změny v datování profilu na fly - vkládat obrázky, upravovat informace, vyhledávání pro uživatele a další.

Pokud vás omrzí přijímání zpráv, jednoduše vypněte aplikaci nebo umístění-založené sledování.

Cena: Zdarma iOS a Android app

5. Jazzed

Jazzed je Instagram mobilní datování. Namísto dlouhých, komplikovaných datování profilů, jsou uživatelé doporučuje vyjádřit prostřednictvím fotografií.

V aplikaci, mohou uživatelé vyhledávat prostřednictvím svého hlavního kanálu fotografií podle zájmů uživatelů, nebo s "Nedaleko" filtru. Jazzed app odpovídá dua společnými zájmy.

Mobilní uživatelé mohou také používat platformu je řadu funkcí, včetně e-mailů, ledoborce, "budges," Zobrazení profilu a profil šetří.

Cena: Zdarma iOS a Android app

6. Grindr

App Grindr byl nazván "největším světovým mobilní síť chlapů." Od zahájení v roce 2009, všichni-mužská location-based aplikace získala obrovskou globální síť více než 4 miliony uživatelů.

Plus, GPS-enabled aplikace přidává 10.000 více uživatelů každý den.

Uživatelé mohou vytasit aplikaci kdekoliv najít data a přátele blízko. V rámci aplikace, mohou členové získat přístup chatu, soukromé zprávy, fotky a umístění-založené stopování.

Cena: Zdarma iOS, Android a Blackberry aplikace

7. Blendr

Blendr je Grindr pro přímé davu. Opravdu. Location-based aplikace byla zahájena Grindr zakladatel Joel Simkhai po latter je úspěch.

Blendr je sociální síť zabalen do mobilní aplikace. Uživatelé seznam různé zájmy v rámci různých kategorií.

Odtud můžete DVOUHRA vyhledávat potenciální zápasy podle zájmu nebo preference. Stejně jako Grindr, Blendr je založené na poloze aplikace, která vám ukáže, kdo je blízko IRL.

Vidíme potenciál ve snaze najít přátele, zatímco na dovolené, kdy je váš let zpoždění na letišti, nebo po přestěhování do nového místa. Další cool app funkce vám umožní vidět nejpopulárnějších hotspotů v okolí a který kontroluje od Blendr.

Cena: Zdarma iOS app

8. MeetMoi

App dělá jeden na jednoho úvody založené na GPS uživatelů místech a zájmech.

Pro optimální zážitek, vybudovat si datování profilu. Zapněte meetMoi a uvidíte, kdo se nachází v okolí chat. V kanceláři, dal jsem na App jít. Ukázalo až čtyř zápasů pro mě během několika městských bloků.

V úvodní části, to je hodně speed dating. Aplikace vám dává jen jednu hodinu popovídat s někým. Hodiny se začne odpočítávat, jakmile začnete prohlížení zápasy. Můžete si vybrat a chatujte, nikdy nebo později.

"Intro je někdo, že jsme připraveni představit vám, kdo je v dosahu - a pokud oba souhlasíte, můžete chatovat až hodinu," vysvětluje meetMoi.

Pokud stisknete ho, můžete osobně setkat v blízké budoucnosti (protože vy jste tak blízko).

Cena: Zdarma iOS a Android app

9. eHarmony

EHarmony aplikace umožňuje uživatelům přihlásit se do jejich placených profilů na cestách.

Uživatelé budou mít přístup zápasů a použít aplikaci je "Ice Breakers" funkce pro posílání zpráv a vkládat obrázky.

App doplňuje webovou platformu. Uživatelé jsou povinni mít vztah dotazník z webové platformy.

Cena: Zdarma iOS a Android app

10. Sonar

Sonar je ideální pro setkání s lidmi v okolí. App dává uživatelům možnost připojit svůj Twitter, Facebook, LinkedIn nebo Foursquare účty. To auto-vyplňuje obraz a základní biologické údaje z této integrace.

Pak, to ukazuje "zajímaví lidé" a trendů "místa" v okolí. Sonar povrchy přátelé a přátelé přátel.

Stačí pozastavíte Sonar účtu při nechcete, aby se našel.

Tato aplikace není tradičně používá pro datování, ale je to zábava chatovat s přáteli v okolí (od Twitter, Facebook, LinkedIn a Foursquare) a připojit se zajímavými Sonar členy osobně.

Sonar rovněž doporučuje používat aplikaci na konferencích, Meetups, koncerty, večírky a různé další akce.

Cena: Zdarma iOS app

Právě teď, více než 40 milionů singlů používáme špičkové on-line personálie platformy, jako je Match.com a eHarmony, stejně jako specializované datování webové stránky najít lásku. Online dating, je však vyvíjí. Stále více a více, připojené singly jsou pomocí datování aplikací aby zvýšili své šance na splnění zvláštní, že někdo.

Singles mohou připojit on-line a testovat své webové milostné spojení osobně. V některých případech, je to jen pár minut poté, co prakticky chatování, díky poloze na bázi prvků.

"Pokud si myslíte, že si nejste tech-důvtipný dost stáhnout aplikaci datování, zamyslete se znovu," Laurie Davis, zakladatel Expert eFlirt a autor to láska na první Zvolte: The Ultimate Guide to Online Seznamka (uvolnění v únoru Simon & Schuster) říká Mashable. "V dnešním apped-up, textaholic společnosti, průzkum znamená stahování aplikací, a to nejen mimo kontrolu nové video na YouTube."

Zadejte ostruha-of-the-moment datování. Busy mladí dospělí z připojeného generace mohou využít svůj volný čas nejplnější setkání zápasů blízkých. Některé datování aplikace vyžadují méně sign-up informací než jejich protějšky webových - bonus.

"Většina mobilních aplikací jsou vhodné pro připojení rychle, takže budete najít více DVOUHRA hledá pro příležitostné vztahy připravené splnit za běhu," Julie Spira, předním odborníkem v on-line poradenství datování, říká Mashable. "Nicméně, tradiční on-line datování lokalit dělají dobrou práci s mobil."

Většina aplikací je doplňuje stávající webové platformy. Mobilní platforma doporučuje uživatelům, aby pravidelně flirt a držet krok s příchozí zprávy. Existuje také spousta nových aplikací na trhu.

"Studoval nové platformy, které nemají tradiční místo, stejně jako umístění-založené app meetMoi, znamená prohlížení nových zápasy jste neviděli, kdo by mohl být váš pravým tlačítkem myši," říká Davis.

Singles by měl mít čas, aby viděli, co různé datování aplikace nabízí, říká. Spira vede Los Angeles-založený Mobile Seznamka BootCamp, pomáhá singlů všech úrovních používat mobilní datování aplikace. Ona nabízí následující tipy.

"Stejně jako u jiných sociální síti nebo seznamka, kritická hmotnost je důležitá," říká Spira. "Také jsme zjistili, v BootCamp, že jednodušší vlastnosti a sign-up proces, šťastnější nezadaní byli s aplikacemi, které byly pomocí. Příliš mnoho nadstandardními funkcemi se stal matoucí. Mít rozhraní, které usnadňuje psát pro někoho je důležité. "

Nebojte se dostat míč na potenciální románek. Mobilní app uživatelé nejsou Očekává se, že čekat a poznat osoby před naplánování Meetup. "Počáteční záměr splnit zaměřuje na zábavu, ale to neznamená, že věci nemohou obrátit vážné později jako váš vztah vyvíjí," říká Davis.

Stejně jako mobilní datování aplikace jsou o hned, je to také důležité si uvědomit, že v případě, že oznámení a konstantní zpráv získáte ohromující, je to v pořádku, aby si pauzu.

"Nezapomeňte, že většina založené na lokalizaci aplikace mají off tlačítko," říká Davis. "Typicky naleznete v sekci preferencí, je důležité, aby jen udělat sami k dispozici, pokud budete chtít flirtovat, takže nemusíte dostat zachycena cutie když jste v obchodě ve vašich PJS."

Seznamka apps usnadnit real-life Meetups, takže bezpečnost je ještě důležitější, s ležérní mobilních Meetups, říká Davis.

"Setkání je více spontánní, a proto stojí na veřejném místě, vedení komunikace na aplikaci (spíše než výměnu čísel) a vytvoření uživatelského jména bez vašeho skutečného jména jsou v ní mošty."