úterý 15. prosince 2009

Seznamka a páření ve věku Web 2.0

Onehdy pinged do své e-mailové schránky s následující zprávou: "Rupert Kantor se rozhodla cink, cink, cink ty! Cink, cink, cink Rupert Kantor zádech nebo dělat něco pro své přátele."

Huh? Před připojením jeho jméno do Google, aby zjistili, kdo to sakra chlap Rupert je a co dělá "dinging" mě, rychle jsem si všiml, že on byl ve skutečnosti jeden z mých přátel na Facebook.

Po trochu sondáže v okolí na své vlastní stránky, zjistil jsem, Rupert přidal, abych jeho seznamu, protože jeho bratranec se přátelil s jedním z mých známých. Proto v době jeho žádost jsem asi neměl ignorovat, a proto má nyní možnost dělat, co chce se mnou, včetně "dinging" mě.
více

Things Guys Love To Hear And Hate To Hear

neděle 13. prosince 2009

Populární Online Dating Aktivity

Všechny typy každodenní činnosti jsou stále oblíbenější on-line v těchto dnech, jako je sdílení fotografií a pohlednic. Ve skutečnosti, obě tyto jít ruku v ruce s možností online dating, jeden z nejoblíbenějších on-line aktivit pro jednotlivce dnes. Před vlastním hromadě, získat mnoho on-line data seznámí jako první. Heres, jak můžete udělat, aby: Fotografie - Jako skvělý dárek na památku své nadějné romantiky, vytvořit online fotoalbum pro svůj nový cyber-mate. Zahrnout digitální fotografie oblíbených venkovních scén, zvířata, květiny, auta, hloupá chvíle, počítač nebo notebook roh atd. Pak budeš ještě více diskutovat během on-line data prostřednictvím e-mailů a chatů. Hledat fotoalba najít místa, která ukládání vašich fotografií. Hudba - Mnoho lidí se dělí o své hudbě má rád a nerad se pomáhá webových stránek, jako je Sony, iTunes atd.? Podělte se o své oblíbené písničky s on-line data a dokonce i serenády ji speciální písně jste vybrali pro ni naváže připojení, které vytváříte všechno jednodušší cementu.
více

Polip Sex kifinomultabb Than Arm-birk�z�s