sobota 16. dubna 2011

Rychlost Seznamka a rozdíly mezi pohlavími


Ženy jsou mnohem choosier než muži, pokud jde o romantiku. To je dobře známý, ale důvod tohoto rozdílu mezi pohlavími je nejasný. Evoluční psychologové si, že to je proto, že zpět do pravěku 'datování' byl mnohem rizikovější pro ženy. Muži, kteří se špatně poradil-volba ve staré verzi dvouhry bar prostě měl jeden mizerný večer. Ženy, které si vybral pošetile mohl skončit čelí let mateřství bez kritické pomoci, že stabilní partner by měl podle.

To je méně pravdivé dnes, přesto zůstávají ženy mnohem více selektivní. Je tento rozdíl pozůstatek z našich prvních předky? Nebo by mohlo být zcela nesouvisející s reprodukční rizika, výsledek něco moderního a světské? Pár Northwestern University psychologů, Eli Finkel a Paul J. W. Eastwick, rozhodl se prozkoumat tuto otázku ve neobvyklé laboratoři: skutečný-život speed-dating událost.

Lidé v pohybu

Pro nezasvěcené, speed dating je stále oblíbenější způsob, jak pro muže a ženy se scházejí a najít potenciální partnery. Účastníci navštěvují sponzorované akce a jít na řadu velmi stručný 'data' o čtyřech minutách. Typicky ženy sedí roztroušených po celém pokoji, a muži, aby kol. Poté, muži i ženy ukazují na zadavatele, pokud by měli zájem na tom některý jiní znovu. Pokud se zápas dva 'yeses', oni si telefonní čísla a je to. Jsou na vlastní pěst.

Muži říci 'ano' mnohem více než ženy. To je čekal, ale Finkel a Eastwick měl román teorii o tom, proč. Snad by to mohlo být vysvětlen jednoduchou konvenci mužů stojících a blíží-a ženy sedí pasivně. Tam byla hodně nedávná práce o vzájemném působení těla a mysli-how jsme ztělesňují naše myšlenky a emoce. Například, pohyby těla, může podvědomě ovlivnit postoje lidí k jiné rase. V roce 2007 studia na York University v Kanadě psychologové zjistili, že nonblack účastníků, kteří byli vyškoleni, aby vytáhnout joystick k nim, když viděli, obraz černé osoby následně měli méně implicitní (podvědomé) zaujatosti proti černochům, než lidé, kteří byli vyškoleni, aby se zasadila joystick pryč, nebo vlevo či vpravo. Vytažení joystick byl podobný, v psychologickém smyslu, že se blíží jednotlivců na fotkách-i když lidé přístup někoho, jejich pocity, které člověk obvykle teplý.

Finkel a Eastwick spekulovali, že v speed dating, fyzicky se blíží někdo by mohlo být dost, aby se potenciální datum přitažlivější romanticky-a tak, protože muži obvykle přístup ženy v těchto událostech, aby lidé méně vybíraví celkově.

Testovali tuto hypotézu v sérii 15 heterosexuálních speed-dating akce, zahrnující 350 mladých mužů a žen. Každý účastník pokračoval asi 12 dnech, ale vědci mění pravidla: v sedmi z akcí, ženy se blížil k muži, takže celkově oba rody blížily ke každému jiný přibližně stejně. Po každém dni, účastníci hodnocení jejich partnery pro romantické potřebnosti a romantické chemie. Oni také ohodnotil jejich vlastní pocit sebevědomí dnem. Po tom všem krátké termíny byly u konce, oni se rozhodli palec nahoru nebo palec dolů pro každého kandidáta.

Dobrý den, Miluji tě

Výsledky byly skóre. Jak bylo uvedeno v říjnu 2009 vydání Psychological Science, známý rozdíl mezi pohlavími zmizel, když muži a ženy předpokládá více rovnostářský role-li ženy z kola a muži seděli, obě pohlaví jsou stejně vybíraví. Toto zjištění není úplný obrat staré pravidlo, nicméně, sedící muži nebyli choosier než cestování ženy, jak sedí ženy jsou choosier než muži v tradičních rychlost-datování nastavení. To naznačuje, že starověké tendence stále existují, ale může být méně vlivné, než se dříve myslelo, protože oni jsou také posíleny o libovolný sociálních norem, jako je konvence, že muži obvykle přístup žen, když tam je potenciál pro romantiku.

A co víc, tím, že žádá účastníky, aby míra jejich sebevědomí, výzkumníci poskytla další vhled do toho, co konkrétně o rychlosti-dating nastavení vedl muže i ženy, aby se více selektivní, když seděli oni. Vyšetřovatelé napadlo, zda se akt zasedání a byl osloven dlouhý provázek příslušníků opačného pohlaví se lidé cítí obzvláště žádoucí, a proto oprávněně choosier. Ale oni zjistili, že ti, kdo otáčí ukázal více sebevědomí, než ty, kteří seděli, nixing myšlenku, že vnímání sedící 'bytí ve velkém požadavku řídil jejich relativní choosiness. Místo toho prostě stojí a je na cestách posílil smysl obou pohlaví 'důvěry, které zase posílil své romantické přitažlivosti k lidem, oni se přiblížili.

Nechceme-rychlost data cestu přes skutečný život, samozřejmě, ale tam jsou všechny druhy společenských konvencí na základě pohlaví, a tyto pravděpodobně tvar romantické city a činy. S muži se chovají spíš jako ženy a ženy více jako muži se zdá úzký alespoň tento jeden rozdíl mezi oběma pohlavími.

Online Dating - pratade med en man For The First Time


pondělí 11. dubna 2011

Starší muži zřejmě dosáhne Láska Jackpot


Starší lidé budou s větší pravděpodobností narazí na lásku jackpot, podle nových statistik.

Odborníci tvrdí, že tam jsou 17 procent více svobodných žen než svobodných mužů nad 50 let v Queenslandu.

"Po rozvodu muži jdou do jejich jeskyní a se bojí vstoupit do arény datování," Courier Mail citoval Ideální vysazování 'Linda Prescott, jak říká.

"Seznamka přes 40 neznamená, že jste v časové tísni, ve skutečnosti je to naopak, s statistiky odhalují, že starší člověk je, tím snazší je na zápas," řekla.

"Ženy v jejich 20s a 30s jsou velmi vizuální a mám možnost volby kluci, ale jakmile narazí kolem 38, kluci mají na výběr více než ženy, a kluci to vědí," Prescott přidán.

Prescott řekl, že bylo 9 procent více svobodných žen než mužů ve věku 40, 17 procent více žen ve věku 50 let, 27 procent více žen ve věku 60, a 49 procent více žen k dispozici na 70 let.

Dodala, že peníze nejsou problém, už pro ženy, které by raději žít skromný životní styl, než žít sám.

??? ??? ??? ??? ???? ??


neděle 10. dubna 2011

Tipy pro dlouhé vzdálenosti-Seznamka


Dlouhé-vzdálenosti datování vztahů může být neskutečně obtížné udržet. Muži i ženy mohou dostat depresi a frustrovaný z dlouhé vzdálenosti a nedostatek komunikace. Většina dlouho-vzdálenosti datování vztahů končí v průběhu prvních šesti měsíců. Nicméně, tam je naděje. S miliony párů žít v různých městech, datování někdo daleko je jednoznačně možné, i když je to obtížné.

Promluvte si s osobou, kterou Seznamka

Seznamka vztahy s někým, kdo žije někde jinde, je obtížné. Nejdůležitější věc, kterou můžete udělat, je prodiskutovat vaše očekávání a nastavit datování vztah hranice. Co můžete a nemůžete dělat? Můžete jít na rande s jinými lidmi, například?

Nicméně, mluví se nezastaví na hranicích nastavení, když chodíš dlouho-vzdálenosti. Musíte mluvit. Čím více můžete mluvit, tím lépe. Získání účtu VOIP bude mluvit zdarma, takže se nemusíte starat o dlouho-vzdálenosti telefonní poplatky.

Ačkoli s vojenskými datování vztahy mluvit může být obtížné, stále musíte vyčlenit čas, nebo to, i když je to jen jednou týdně. Datování je typicky sociální věci, takže když jste někým, kdo je daleko, vyslechnutí jeho nebo její hlas bude snazší, ale to neznamená, že to bude snadné.

Čím více budete sdílet a komunikovat, tím rychleji čas jít a méně to bude pocit, že jste na rozdíl od osoby, chodíš. Budeš součástí jednoho jiný život, i když vaše dlouho-vzdálenosti. A to je to, co dělá datování vztahy práci.

Psát písmena (a e-maily)

Spousta lidí je těžké pochopit, proč ženy zjišťují skutečný příjem dopisy vzrušující. "Já budu jen e-mailem," říká Tom Jill. Pro Jill, že to prostě nestačí. Nemůžete věci e-mail pod polštářem a slyšet, jak protiskluzný usnete. Nemůžete vůně ho na to a představte si ho psaní.

Dopisy jsou více osobní. Oni říkají, že jste se posadil, přemýšlel o osobě a poslali dopis. Pokud můžete, napište ven hrubý návrh před odesláním finální výtisk. Že bude dělat to pěkné a úhledné, a osoba, kterou datování nemusí vědět o první kopii.

I když budete mluvit s osobou chodíš každý den, obdrží dopis s razítkem a všechno, je zvláštní. I když jste již diskutovali, co v dopise.

Trávit čas s ostatními lidmi

Pokud osoba, se kterou datování je daleko, je to snadné upadnout do deprese. Pokud sklíčený kolem, a ne dostat ven, bude to dostat nějakou lepší. Deprese bude horší a vy tak bude váš vztah. Do trávit čas s lidmi - stejného pohlaví jako vy - budete mít sociální interakce, které potřebujete, a chybí v datování vztah. Budete také uvědomíte, že jste přátelé a nemusí zůstat doma.

Když budete trávit čas s ostatními lidmi, jste datování vztah bude lepší, taky. Budete mít lepší náladu, a že bude mluvit objemy ve způsobu, jakým budete komunikovat s jinou osobou, a jak uvidíte, že váš vztah. To může také pomoci zvednout vás z deprese.

Poslat dárky

Každý, kdo má rád prezentuje. A když budete posílat dary na osobu chodíš, ale nemusí být drahý. Mohou být něco jednoduchého: obraz vy dva spolu, od doby, kdy jste poprvé začali chodit, například. Nebo to může být obraz jen ty, visí ven s přáteli. Zvažte odesílání cookies nebo něco uděláte sami.

Pokud osoba, jste datování bydlel ve stejném městě jako vy, připomínkou domova může být pěkné, taky. Vezměme si zasílání záznamu několika hodin jeho oblíbenou rozhlasovou stanici. Nebo pošlete fotky z ještě dřív účastnit zpět dovnitř

Cestování

Se ponořit a navštivte dalších významných. Pokuste se nastavit čas a výlety, takže vás a komu chodíš můžete vidět jeden druhého a trávit čas společně.