pátek 9. července 2010

Nejhorší Valentine Nápady na dárek pro něj


1. Gay Sex! Karetní hra

Pamatujte si všechny ty časy, on říkal, že to byla fantazie svého života získat dva Chics v posteli? A to si opravdu měli zvážit mluvit s vaší přítelkyní Monica o vstupu vy dva v posteli? No, je to odplata čas!

2. Vagina Monology

Ach, to je tak krutý, jste skoro by se to udělat. Ty mu DVD, která se nazývá Vagina Monoloques. Myslí si, že je porno film. Ale je to přesně to, co on hatest Most - další šílený feministický mrcha viní muže pro ni posral život. Nejlepší věc je, že tato DVD rozhodně nemůže selhat. Jestliže nenávidí feministky, je to ti nenávidí DVD. Ale když je dilusional slabý-zlobil se freak, že si myslí, že feminismus může být ve skutečnosti 'dobrý progresivní věc', představit, jak strašné je to gonne pocity mají péro a chovat se jako všichni muži.

3. Muži jsou z Marsu, ženy jsou z Venuše

Všichni lidé nenávidí tuto knihu. Dokonce i ty gay! Jako řekl, perfektní nápad na dárek špatný Valentýna.

4. Feng Shui Zrcadlo

Do koupit ho feng shui zrcadlo a vysvětlí, jak to pomůže k proudění pozitivní energie ch'i. On ti skládky vám do dvou týdnů, ale to, co chcete přesto, že jo?

5. Heinz Spotted Dick pudink, 10-unce Může

Získat některé Heinz Spotted Dick pudink a řeknu mu, že je to nejlepší jídlo je. Do trvat na něj otevření může a ochutnávka je tady, ale neodpovídáš na žádnou otázku, za dva, co 'zahlédl Dick' může být.

??? ??? ????? ??


středa 7. července 2010

Seznamka vztahy mimo manželství


Je možné zapojit se do romance vztahy mimo manželství? To je považováno za tabu, ale jak ironicky. Mnoho "šťastně ženatý páry", mají plné ruce práce v datování vztahů s jednou nebo několika partnerů bez znalosti jejich manželů. Věci mimo manželství vztahy jsou obecně odsuzováno Titíž lidé, kteří jsou v praxi. Diskuse o pštrosí pohřbívání je to hlavu do písku. Vztahy mimo manželství jsou reality a jsou s námi. Co vyzve osobu k opuštění areálu Svaté manželství a podnik do neznáma? Znamená to, pastviny jsou ekologičtější venku? Nebo se na pastvinách doma stal nechutný? Vztahy jsou složité instituce a instituce manželství není o nic lepší. Manželství je plné Waterloos, a pokud jste zapomněl ten, který jsou vázány na další střetnutí. Ty běhounu s velkou péči a opatrnost.

Sladkost odcizených vod je legendární. Jinak proč by se samostatně při respektování osoba, která má partner v manželství unii romance vztahy na periferii? Strach z přistižení nebo objeven váš partner při milování s jinou osobou, je nerv hrabání. To je subjekt, který bude pečlivě dohlížet. Chcete-li být přesní, tělo je připraven k letu. Celé tělo je zalité v adrenalin. To slouží pouze pro palivo sexuální vzrušení u člověka. Čím více adrenalinu více pohlavních hormonů, jsou uvolněny. Sexuální vzrušení, touhu a nutkání přepětí na bezprecedentní úrovně. Sex v tomto důležitém okamžiku je prostě ohromující, prostě neuvěřitelné. Nesmí být v porovnání s běžnou sex v manželství vztahy. Sex v takové datování vztahů téměř mizí z vaší paměti. Cesta přes cestu sexuálního léčení. Není divu, že je tak sladký, aby zbloudilý.

Nenaplněných očekávání v manželství vztah je to, co dělá mnoho párů k hledání lepších krmiv. Vztahy jsou mysl hry a musíte být v horní části hry po celou dobu. Pokud se vám nepodaří ovládnout hru dobře, to jde z ruky. Váš partner se musí cítit milován a oceňován. Vyvolat v nich pocit, že jsou speciální pro vás znamenají a celý svět k vám. Vždy mějte tankování jejich zájmu, nebo někdo jiný bude chytat jejich zájmu. Není-li žádná romantika budou hledat romantiku vztahy. Pokud nechcete mít re-vynalézat váš vztah s novým inovativním věci udržet oheň, bude v pokušení začít nové datování vztahů. Být osoba, překvapení a tajemství a váš partner bude vždy visí na každé vaše slovo. Zajímá vás, jaký typ hattrick se snažíte vařit tentokrát.

Přes to všechno, ložnice zůstává celou dobu manželství vztahy spoiler. V ložnici je zábavní pyrotechnika, divadlo, kde jsou naplněno všechny vášně. Nejvyšší úroveň intimity jsou vyjádřeny zde. Nedostatek dost požáru v ložnici ohlašuje začátek romance vztahů a jiné datování vztahů, jak páry se snaží uniknout chlad v manželské ložnici. Ve své honbě za re-zapálit jejich sexuální život, ale zbloudilý do podivných lůžek, které nabízejí sexuální zážitky, které chyběly dříve v ložnici.


úterý 6. července 2010

Pohraniční policisté navrácení odcizeného svatební šaty


USA pohraniční policie nalezeno 1000 svatební šaty ukradený z rakoviny charity a napěchované do kamionu se snaží dostat do Mexika, federální úřady řekl.

Přispěl šaty byly na cestě do Los Angeles na sbírku pro podávání Vzpomínky rakovině prsu nadace v listopadu, kdy byly odcizeny v Scottsdale, Arizona, USA pro cla a ochranu hranic agentura řekl.

Inspektoři v jižní Arizoně navrácena šaty koncem minulého týdne, kdy inspekce traktor přívěs, který byl odepřen vstup do Nogales, Mexiko, mexickými celních úředníků.

Policie objevila šaty, které mají odhadovaná hodnota $ US3 milión ($ NZ4.2 milionů), a zatkla řidiče. To nebylo hned jasné, zda řidič byl v USA nebo v Mexiku občana.

Fran Hansen, co-zakladatel a národní ředitel Tvorba Vzpomínky rakovině prsu Foundation, poděkoval hraniční inspektoři pro vymáhání chybějící šaty.

"Když zazvonil v, cítil jsem, požehnaný nad mé nejdivočejší sny," řekl Hansen. "Já bych se modlila za tu chvíli za posledních několik měsíců."

Charita obdrží přispěl svatební šaty, které pak prodává, s využitím výnosu poskytnout přání žen s diagnózou rakoviny prsu terminálu.

Přání splnit charity patří výlety do Disneylandu, námořní plavby, a financování setkání pro oddělené členy rodiny, zdroje na charitativní řekl.

Online Dating Tips