sobota 24. září 2011

Jak předstírat dobrý úsměv


Mám tendenci být vyhrazené člověk, a já jsem si všiml, že mnohokrát, když jsem přístup někdo (ne nutně vyzvednutí ženy) Nemám úsměv tolik, jak bych měl.

Pokud budete mít vážný výraz v obličeji lidé mají tendenci vyhýbat. To říká svět nechcete být obtěžován právě teď. Někteří lidé mohou dokonce interpretovat jako arogance.

Všichni víme, jak důležitá neverbální cue usmíval se při jednání s jinými lidmi. Ve skutečnosti je to důležité pro všechny typy společenského úspěchu.

Nicméně, pokud jste stydlivá, nervózní, nebo prostě mají stresující, náročný den, může být obtížné rozlousknout úsměv.

Samozřejmě, můžete vždy předstírat. Zkoušel jsem to s různou mírou úspěšnosti. Je to lepší než nic, ale neexistuje žádná náhrada za skutečnou věc.

Tak jak se vám bezva upřímný úsměv, když si opravdu nejste pocit, všechno to veselé?

Jednoduché: myslet na něco k popukání, když si přístup.

Snažil jsem se tuto techniku ​​několikrát v posledních několika měsících. Vždy používám, když mám moc práce, a zdůraznil, nad midterms nebo finále, a ano, funguje to.

Dnes, při jednání s cute recepční na své univerzitě, Dave Chappelle vtip přišel na mysl, a nemohl jsem si pomoci, ale úsměv, když jsem šel k jejímu stolu. Flirtování okamžitě následoval.

Kdybych se usmál, dynamické naší měny by byl úplně jiný.


čtvrtek 22. září 2011

Seznamovací Pro Wave off Samota


Datování je zajímavý způsob, jak přilákat něčí smysly a nutí je cítit se dobře. Pryč jsou ty doby, kdy lidé zvyklí si myslet, jen mladí dostali právo milovat chvíle strávené na den. A díky Seznamovací že umožnila lidem sdílet prostor s atraktivními protějšky.

Seznamovací pomáhá při hledání partnera kompatibilní, takže dostat své osamělé okamžiky transformována na nezapomenutelné okamžiky života. Dospělý Seznámení pomoc při získávání spolu s ženami a muži, kteří se těší na zahájení nového vztahu. On-line Seznamovací poskytuje dostatek příležitostí setkat se lidmi, kteří si zaslouží vaši společnost.

Seznamovací stránkách prezentuje portfolio lidí s jejich fotografiemi. Takže, můžete kontaktovat osobu dle vlastního výběru a navázat vztah na základě štěstí a lásky. Nejlepší část o dospělé Seznámení je, že lidé jsou registrovány, a proto si můžete být jisti jejich legitimitu.

Výhodu je, že nikdy neopouští vás ve stavu rozpaky v případě, že váš vztah nikdy nepracovala správně a Resultantly, kdo to rozbil se. Takže využil této příležitosti a ve váš prospěch a vychutnat si datování kamarádi dle vlastního výběru v chvályhodnou cestou. Chcete-li vědět více o Seznamovací najdete http://www.FindHotPeople.com

Online Dating Tips voor vrouwen - Wat is de beste online dating site?