středa 22. prosince 2010

76% žen Datum Starší muži


Palm Desert, CA (PRWEB) 04.09.2006 - Na oslavu národního Singles týden, září 17-23, Ita € ™ s jen oběd, premier Seznamovací služba pro zaneprázdněné profesionály, vydala statistiku od své výroční zprávě o Seznamka o singlů, datování a věku. Podle průzkumu 3.571 dvouhry 76% mužů, žen, datum, které jsou alespoň 5 let starší než oni, zatímco 80% mužů, žen, datum, které jsou alespoň 5 let mladší než oni.

â € OEA mnoho žen, které ode starší muži hledají stabilitu a doby splatnosti, â € řekl Alana Beyer, viceprezident Ita € ™ s jen oběd. â € œThey chtějí někoho, kdo se usadil v jejich kariéře, je dobré péče-operátor a je vážně nalezení dalších významných. Bez ohledu na to, zda jsou singly datování někdo starší nebo mladší 67% si myslí, 1-5 rok, je praktický věkový rozdíl mezi couples.â €

O 18% mužů, kteří dávají přednost ženám data, která jsou starší, 6% přiznat, že ze jeden, starší přítel jejich rodičů. Když se zeptal, jestli by mohli datum starší celebrity, 34% mužů uvedlo, že jejich osobnost výběru by Annette Benning, dalších 22% si vybral Diane Keaton. 62% žen uvedlo, že by datum Harrison Ford.

Na otázku, které osobnosti mladší, že by datum, 26% žen si vybral Orlando Bloom, 24% uvedlo, Jake Gyllenhaal a dalších 23% si vybral Nick Lachey. Při spojené se stejnou otázkou, 33% mužů uvedlo, že by datum Jessica Alba, zatímco Scarlett Johanssen a Jessica Simpson přišel svázaný u 21%.

O Ita € ™ s Stačí Oběd
Vzhledem k tomu, Ita € ™ s Stačí Oběd byl založen v roce 1991, společnost má uspořádal miliony legrace, první rande obědy nebo nápoje po práci - atmosféru, kde můžete cítit pohodlně dvouhry s procesem jednání nový člověk. S více než 90 místech po celém světě, každý den se setkává s klienty IJL jedno-on-one, pak zajišťuje stovky legrace, první rande přes oběd nebo nápoje po práci na více než 1.500 restaurací. Žádné fotografie nebo on-line profilu pro svět vidět. S mnoha úvody vedoucí na druhou data, Ita € ™ s Stačí Oběd je worldâ € ™ s vedoucím orgánu první rande.

USA datování odvětví se odhaduje na téměř 1,5 miliardy amerických dolarů, a roste o 25% ročně, přičemž 110 milionů svobodných lidí ve Spojených státech osamocený.

Speed Dating Isn?t Quick In Finding Romance