čtvrtek 23. června 2011

Průměrný Seznamka


Od té doby, začali chodit před 8 lety jsem byl nejdelší jeden byl asi měsíc, až do současnosti. Rozhodla jsem se, že je více selektivní, které jsem se rozhodl být. Já si pro ně a ne oni vybírání mě. Byl jsem jediný téměř 2 měsíce a teď jsem si všiml, že je obrovský rozdíl mezi chlapy chci datum a lidi, kteří chtějí datum mně.

Lidi, kteří chci do dnešního dne se dobře vypadající, ve škole, úspěšné, se práce a auto. Bohužel jsou ty, které mě pryč a pokud se nám nakonec visí to jen v jejich bytě, my se nikam dostat, a oni nebudou utrácet žádné peníze na mě, večeři nebo tak něco. Mohl bych zkusit text nebo na ně volat, a jen stěží dostat odpověď, i když si jeden vůbec. Přesto se opravdu drží mou pozornost a já mám chuť se s nimi.

Kluci, kteří se chtějí k dnešnímu dni mi mírně zavalitý, dobře vypadající, má práci, možná má auto, možná ne, ale říkají mi, když říkají, že budou, ale mě se na pěkná místa, ale mě se film , večeře, dej mi komplimenty a opravdu se snaží vyhrát srdce. Jejich jediným nevýhody jsou skvěle vypadající, poplatky těžkého zločinu, extrémní nerdiness, vousy, který se podobá ochlupení a chci vstoupit do armády, uniknout realitě. Chtějí, aby se se mnou a se zaplní můj telefon s texty a žádosti o pověsit ven, ale já ani nechci být obtěžován jimi.

Nechci ani opravdu chcete kluka teď. Nebyl jsem jediný na 8 let a možná bych to zkusit, ale já si tam byl jen někdo, že bych mohl chtít a navíc by mě chceš.

Má někdo našel tento problém při pokusu o data?

Faji megosztottság az Online Dating?


Octopus Sex sofistikovanější než Arm-zápas


Po desetiletí se vědci Zobrazeno chobotnice jako neromantickou samotáři, s páření téměř bez složité chování. Ale nový výzkum z University of California, Berkeley, zjistil, že alespoň jeden druh chobotnice se zabývá tak sofistikované milování taktiku, jak flirtuje, vášnivý vedeni a udržet soupeře na délku paže.

Pro účely této studie UC Berkeley, nedávno zveřejněné v časopise Biologie Marine, biologové svědkem řady komplexních páření chování, protože snorkeled dva metry nebo méně nad mělkých útesů na severu Sulawesi v Indonésii. Po několik týdnů, oni sledovali Octopus Abdopus aculeatus, denní druh hlavonožce, které obvykle sportovní špičaté opálení těla o velikosti malé oranžové a 8-až-10-palcový dlouhý výhonek-lemované zbraní.

"Nejedná se o unikátní druh chobotnice, což naznačuje, jiní se chovají tímto způsobem," řekl Roy Caldwell, profesor biologie na integrační UC Berkeley a spoluautor studie.

Ve volné přírodě, vědci pozorovat macho chobotnice, která se nejen spojit se s první ženou, která překročila svou cestu. Mnoho vybral konkrétní sexuálního partnera a žárlivě střežil její den po dobu několika dní, odvracet soupeře do té míry, pokud je zardousili dostali příliš blízko. Při flirtování a boj by to signalizovat svou mužnost tím, že zobrazuje pruhované tělo vzory.

Výzkumníci také viděli malé "tenisky", muži, který se nastěhoval na nic netušící dobytí maskující se jako ženy. Oni dělali toto tím, že plave nízko nad zemí v ženské módě, a ne zobrazovat jejich "muž" s hnědým pruhem. Plus pro muže, velikosti skutečně záleží: "Jestli chceš strávit čas střežit žena, chcete jít na největší ženské můžete najít, protože to bude produkovat více vajíček," říká Caldwell. "Je to v podstatě investiční strategie."

Caldwell řekl, že většina toho, co víme o chobotnicích pochází z laboratorních pozorování několika druhů, které jsou shrnuty v knihách jako "hlavonožce chování" Roger Hanlon a John Messenger (Cambridge University Press, 1996).

Vzhledem k tomu, že jsou jako stydlivý mořských tvorů, páření chobotnice "rituálů bylo těžké se dostat na rukojeť. "Jsou to posedle mlčenlivý, osamělé a pěkně strašidelné," říká Caldwell. "Pokud se na ně dívat, ale dívat zpět. Je těžké studovat je."

Takže, když UC Berkeley absolventa Christine Huffard, nyní postgraduální pracovník u Monterey Bay Aquarium Research Institute v Moss Landing, Kalifornie, objevil prosperující komunity Abdopus aculeatus, ale nedělá jí Ph.D. terénní práce v Sulawesi, byl bez sebe radostí, že.

"Každý den ve vodě, jsme se dozvěděli něco nového o chování chobotnic, asi jako to, co ornitology musela prožít po vynálezu dalekohledu," řekl Huffard, vedoucí autor studie. "Rychle jsme si uvědomili, že Abdopus aculeatus rozbil všechny" pravidla "â €" dělá téměř opak každé hypotézy jsme si vytvořil na základě studia akvárium. "

Existuje téměř 300 druhů chobotnice na světě, od obří chobotnice v Tichém oceánu na malé Octopus Wolfi v tropech. Páření je doslova chobotnice celoživotní dílo a může probíhat i několikrát denně, jakmile zvíře dosáhne sexuální zralosti. Obvykle se začíná s mužskou chobotnice propíchnutí žena s jeho dlouhé, pružné, hectocotylus rameno a sklouznutí do její dutiny pláště.

Jakmile je spermie paketu byla uložena, žena odejde do ní den a stanoví desítky tisíc vajíček, která se plete do řetězců a připojí na střechu svého obydlí pod vodou. Pořád vejce čistý fouká proud vody na nich, a není schopen opustit své doupě shánět potravu během této doby. Asi po měsíci, vejce vymyslí a oslabené matka zemře chobotnice. Otec také zemřel během několika měsíců po páření, takže novorozence starat sami o sebe.

"Není to sex, který vede k smrti, Huffard řekl. Já jen, že chobotnice produkují potomstvo jednou během velmi krátké trvání jednoho roku. A jako výzkumný tým zjistil, že jednou za celý život milování session je mnohem více než jen páce.

"Toto je první studie, která ukazuje úroveň vytříbenosti ne předtím známý v sexuálním chování chobotnic," říká Caldwell. "Máme to špatně dříve, a co to říká nám, že musíme udělat mnohem více práce v terénu."