pátek 20. května 2011

První seznamka pro The Ugly byla zahájena ve Velké Británii


Po datování webové stránky vytvořené čistě pro krásné lidi, má jako první na světě seznamka pro ošklivé byl zahájen ve Velké Británii.

Na stránkách TheUglyBugBall.co.uk výslovně vylučuje "někdo, kdo je zjevně dost, nebo atraktivní".

Podle site' je rovný-mluvit tvůrce James Howard, multimilionář podnikatel od Mayfair, London, uvedl, že nabízí "esteticky napadal" hodně-potřeboval služby.

"Je smutnou skutečností, že až polovina z Velké Británie se skládá z ošklivých lidí, ale překvapivě nikdo nikdy nenapadlo poskytování Seznamovací služba pro ně," citoval Sun James, jak říká.

"Některé z nich budou mírně ošklivý, ale jiní budou mít spadl z ošklivého stromu a praštil každé pobočce na své cestě dolů.

"Jen proto, že nemají vypadat jako Kate Moss nebo Cheryl Cole, neznamená, že nemají dost lásky dát, a my jsme nabírali až tyto lidi a nabídnout jim svitla naděje - v mnoha případech jejich první a jediná možnost setkání členů opačného pohlaví, "dodal.

Téměř 1500 členů se zaregistrovali, protože místo, které je zdarma, šel žít v pondělí ráno.

James, také zakladatel příležitostné seznamka Forgetdinner.co.uk, řekl: "Naše stránky umožňuje lidem, kteří nejsou atraktivní, aby se zapojily do roku hře bez strachu z výsměchu za to, že ošklivé nebo nadměrně obézní.

"Tím by se mohly skutečně najít kompatibilní partner - namísto utrácení let platit za datování lokalit, které nemají žádnou naději na."

인터넷에 오신 것을 환영합니다


čtvrtek 19. května 2011

Britney je opět těhotná


NEW YORK - Další dítě Spears je údajně na cestě â € "a to není Britney.

Jamie Lynn Spears, 16-rok-starý "Zoey 101" hvězda a sestra Britney, řekl OK! Časopis, že ona je těhotná a že otec je její přítel, Casey Aldridge.

"Byl to šok pro nás oba, tak nečekané," řekla. "Byl jsem v naprostém šoku a celkem, a tak byl on."

Spears je 12 týdnů po a zpočátku držel novinky pro sebe, když se dozvěděla o těhotenství z at-home test a následné návštěvě lékaře, řekla celebrity časopis, který stojí hity v New Yorku ve středu a ve zbytku země pátek.

Jaké poselství se chce poslat do jiných dospívající o předmanželský sex? "Určitě si nemyslím, že je to něco, co byste měli udělat, je lepší počkat," řekla magazínu. "Ale já nemůžu být rozhodování, protože je to místo jsem dal sám dovnitř"

Poté, co zjistila od lékaře, že je těhotná, řekla: "Vzal jsem si dva týdny na to jsem, kde jsem neřekl nikomu."

"Pouze jeden z mých přátel věděl, protože jsem potřeboval k práci, co bych udělal pro sebe, než jsem nikomu názor vliv na mé rozhodnutí. Pak jsem řekl, moje rodiče a moji přátelé. Bál jsem se, ale musel jsem udělat to, co je správné pro mě, "řekla.

Spears tu novinku, její matka, Lynne, těsně před díkůvzdání, časopis hlášeny.

"Ona byla velmi naštvaná, protože to nebylo to, co čekala na všechny," řekla Spearsová. "Týden po, ona měla čas se s tím vyrovnat a stala se velmi podporují."

Lynne Spears, už babička s mladými syny Britney, řekl magazínu: "Nevěřil jsem, že to proto, že Jamie Lynn je vždy tak svědomitý Nikdy pozdě pro její zákaz vycházení byl jsem v šoku myslím, to je moje 16-leté... -staré dítě. "

Řekla, že její dcera herečky, telegenický hrdinka její populární série Nickelodeon, zná Aldridge let a začal datovat ho na střední škole.

Ale v nedávném rozhovoru s The Associated Press, Spears řekla, že žádné stálého přítele. "Docela se mi jen udržet mé možnosti otevřené," řekla. "Mám spoustu přátel, které jsem vždycky viset ven s, partou přátel chlap." Odmítla mluvit o její starší sestra.

Spears mluvil AP krátce před díkůvzdání, den, řekla OK! sdělila její matka o těhotenství.

Jamie Lynn plánuje zvýšit dítě ve svém domovském státě Louisiana â € "" tak to může mít normální rodinný život. "

Nickelodeon vydal prohlášení: "Vážíme si Jamie Lynn rozhodnutí převzít odpovědnost v této citlivé a osobní situaci Víme, že to je velmi těžké době pro ni a její rodinu, a naší hlavní starostí teď je, Jamie Lynn blahobyt.."

Publicista pro síť však okamžitě reagovat na telefonu a e-mailové žádosti o další komentář.

"Zoey 101" je plánováno na závěr své třetí sezóně 4 lednu s cliffhanger epizody, ve kterém charakter Spears 'musí rozhodnout, zda opustit její fiktivní pobřeží Tichého oceánu akademie internátní školu v Kalifornii se připojit k jejím rodičům v Londýně.

Přehlídka je naplánováno pokračovat v únoru, a jeho výrobce, Dan Schneider, řekl na natáčení čtvrtého období již byla dokončena.


úterý 17. května 2011

Tyranii Seznamka volby


Romanticky patetické urbanite, jeden s plnou tance kartu, ale prázdný milostný život, je stejně známý jako Seinfeld nebo Carrie Bradshaw. A to smutný obraz dostal podporu validace na počátku tohoto týdne, kdy Satoshi Kanazawa, evoluční psycholog s London School of Economics, je vysvětleno na BigThink.com, že "Seznamka na jakémkoliv velkém městě je obtížné."

Proč? Je to jen jednoduchý matematický, vy neurotické, pečivo-jíst, rent-přeplácení, kdo zemřou sami, můžete. Při konfrontaci s možností, že lidé mají tendenci dávat palec dolů k první třetině svých možností, než učiní rozhodnutí. Ergo, "Musíte odmítnout prvních 30% všech lidí, datum, a pak si vzít ten, kdo je lepší než všechny ty, které jste před datem." A pokud žijete v místě s několika miliony lidí , dobře, "větší bazén, tím více lidí budete muset odmítnout, více lidí máte k dnešnímu dni a vyhodnotit a poté odmítnout."

Kanazawa není první poukázat na potenciálně sabotuje tyranii výběru. U balené-k-krokví čtení v New Yorku letos v zimě, "Vezmi si ho" autor Lori Gottlieb hovořil o problému také. Proč jít na druhý den s někým, kdo je, jak Gottlieb říká, "sedm", když je město hemží desítky? Ona objasnil koncept v nedávném rozhovoru Examiner.com: "Je to iluze, že máme tolik zajímavé, dokonalý a atraktivní lidé z čeho vybírat. Lidé si myslí, možná je tu něco lepšího tam venku "(podtext: Není.) Je to teorie také přijali v názvu-říká-to-celá kniha Jimi Izraele,". Denzel Princip: Proč Černošky nelze najít Dobrý Černoši. "

Myšlenka, že přemíra možností - druh jsme městský folk považujeme za samozřejmé, když si vybíráme, kam se dostat pizzu dnes večer, nebo kde se vyspat - nám nešťastný nejprve shromáždila páry přes 2004 knize Barry Schwartz je "Paradox of Choice: Proč více je méně "V tom, Schwartz vysvětluje, co každý, kdo někdy zbytečně večer kanál surfování ví -. záludný, že podezření, že něco fantastického, je za rohem je možné od vás těší, co máte přímo před vámi.

Ale když přijde na otázky srdce, který říká, že toto údajné "potíže" je omezen na městský folk? Jak Gottlieb poznamenal, on-line datování je vše o tom, že opravdová bufet možností. Na její čtení, ona se zmínila, jak některé stránky, v duchu iTunes a Amazon, doporučí lidé by vás mohly zaujmout na základě jiných profilů vás odhlásila. Užijte si v centru bankéř? Podívejte se rozvedli vegetarián! Nemusíte žít v místě s metrem, aby měli přístup k těmto hojné možnosti, stačí počítač a profil Match.com. Klepněte na tlačítko, klepněte na tlačítko, klepněte na tlačítko - to je kanál surfování, ale pro ocas.

Pojem "maximizérů," ti věčně nespokojení duše, i když prší muži, jistě zaslouží, i když nezdá se, že si použil strašně moc potrestat za to, že ženy tak vybíravý. To neznamená, říkají, že neexistují - každý má přítele, který se rychle propustit chlap na chyby v pravopise e-mail nebo není dost vysoká. (A nezapomeňme, kdo vám řetězce spolu s okem na upgrade, ne?)

Tam jsou hlubší otázky, nicméně, být považován zde. Za prvé, pojďme se zbavit myšlenky, že hrací pole je mizerná, self-porážet zkušenosti. Pro některé, datování tisíc lidí před přistáním na tomto mýtické jedno děsivé zvuky. Pro ostatní, je to docela podivínský úžasné. Líbání mnoho žab je jen ponuré, pokud děláte tak ve snaze vypárovat pro věčnost. Někdy je to prostě hezké, jako přítel volá to, "Frankendate" kruh milovníků bez vztekat, že některý z nich bude kompletní vás jako lidskou bytost.

Nyní pojďme si na všechny ty lidi na ty přeplněné Lori čtení Gottlieb, ti, kteří říkají, že opravdu chcete setkat správné osobě, ale držet stávkující ven. Nechtěl jsem jít na London School of Economics, ale mám teorii zde: Nemyslím si, že všichni to vážně.

Je tu obrovský kulturní tlak ke kamarádovi, k chovu, aby si všechny své otázky v životě usadil a odpovědi - především pro ženy. Ale víte, možná ne všechny tyto "maximizérů", kteří jsou venku odmítat chlap v motýlka opravdu všechno. Je to jednodušší, aby se vzhled, a to i na sebe, že jsou na romantické pátrání po opravdové lásce, než přiznat, jo, vlastně, možná bych raději to, co už mám. Být v skutečný vztah s kolegou nedostatky jednotlivých není všechno, pikniky a spolehlivé sex, je to také náročné a plný zlosti. Není to pro každého. Ale to neznamená, prodávat knihy.

Zvažte také zeměpis-specifické osobnosti, které faktorem při zvažování jako lepkavá branku jako románek. Pokud žijete ve městě, budete pravděpodobně využívat různé - jste dobrý Maximizer materiál. Pokud žijete v malém městečku, kde jste vyrůstal, jste pravděpodobnější se satisficer - aby se vaše volby a ne druhý-asi je hodně. Můžete mít také více tradičních kritérií pro kamaráda, než někoho, kdo je hobnobbing s Lady Gaga dnes večer. Jaký typ má vyšší pravděpodobnost dosažení, že diamant výročí miláčka střední školy? To mi řekněte vy.

Samozřejmě, existuje spousta města lidé, kteří upřímně chtějí dělat a užívat coupledom. A celé řadě výzkumu vědy o štěstí naznačuje, že pokud je to to, co jste skutečně po, trvale klování asi nebude dělat svou práci. V tomto ohledu jsem vlastně souhlasím s Kanazawa - a Gottlieb. Možná však, že je čas, že když křupavý čísla, jsme se osvobodil se od představy, že datování je třeba některé dopravní pás z beznadějné cucat, něco, co lidé, kteří si kolem víc dělají špatně. Dávat si více než milovat by nemělo znamenat snížení svého norem nebo omezení své naděje, to prostě znamená, že jste dostali, aby byli ochotni přestat nakupovat. Ale jestli je tu ještě jedna věc, kterou urbanites vím, je to, že nákupní část může být zatraceně zábavné.

SMS-en Dating


Seznamka pro milovníky Accent


ORLANDO - Když potkáte cizího člověka, co si všimnete jako první? Třpytí v očích? Plachý úsměv? Nebo by to mohlo být přízvuk? Pokud je váš zájem vzbudil někým přízvuk - ať už je to jižní nebo Brooklyn nebo Londýn - pak žena Orlando má online seznamka pro vás.

Rochelle Peachey, britský emigrant, zahájila iloveyouraccent.com, datování webové stránky s neobvyklou zápletkou. Je zaměřen na Američany, kteří chtějí setkat mužů a žen s britskými přízvuky, a Britové, kteří se snaží splnit Američany.

Existují stovky specializovaných datování webových stránek na internetu, včetně stránek, které slibují, že pomohou lidem duchovní najít jeden druhého, stránky se hodit plus-velikosti lidí, z nich pro manželské lidi, kteří chtějí podvádět, a to i místa s cílem majetné muže a ženy, které chtějí s nimi setkat.

Peachey však zaměřena na neobvyklé nika: Lidé s diakritikou.

Peachey přišel s nápadem po myšlení o ní britských a amerických přátel, kteří nemají tolik štěstí na scénu svádění. Její přítelkyně britského chtěl setkat amerických mužů, zatímco američtí přátelé se zajímali Britové.

Co tito lidé potřebují, pomyslela si, je šance setkat se s lidmi mimo vlastní kruhy.

Jistě, zdá se přízvuk chatrná důvod začít vztah. Ale Peachey říká, že přízvuk je jen začátek přitažlivost.

"Opravdu, otázkou je: Jak mám jít mimo můj okruh přátel" Peachey řekl.

Man bordeel bezoeken, vindt vrouw part-time baan