sobota 22. října 2011

Seznamka hry


Pozor způsobilé Bakalářský: Sabina Ptacin rád, že vás poznávám. Ona je vlastníkem dvou úspěšných společností a je aktivní a společenští.

Vypadá trochu jako herečka Kate Winslet, se zelenýma očima a blond vlasy písčité. Je tu jen jeden problém: tráví tolik času práci, ona se rozbije více dat, než si udržuje. "Nebudu si vzít jeden z mých pracovních míst," přiznává Ptacin, která však často dá na 100 hodin workweeks.

Loretta Talbot, Senior Project Managera společnosti Wyeth (WYE - Novinky - lidé), farmaceutický gigant chce vztah také. Má radost ze života a těší se fotografování a plachtění. Ale není to jistá věc, že ​​člověk bude volat na druhý den, jakmile se dozví, kolik nemovitostí si vlastní.

Hledání něčí spřízněnou duši není nikdy snadné. Ale pro ženy, které sledují vliv kariéru - ženy jako Ptacin, Talbot, dokonce i soudce Nejvyššího soudu Sonia Sotomayor - běh pravé lásky může být obzvláště složité. Není to jen o to, snažit se najít čas na den, kdy budete pracovat po celý den. Ženy čelí mnohem složitější překážky. Na rozdíl od svých mužských protějšků, kteří se obecně více žádoucí v románských aréně, jak dosahují vyšších kariéru stavu, jsou silné ženy často postižený jejich úspěchu.

A zastaralé sociální mores stále vyžadují, aby bez ohledu na to, jak poroučet žena je v práci, měla by se nechat ji ode vybrat víno v temném restaurace.

"Úspěšných mužů jsou považovány za velmi žádoucí pro ženy, ale úspěšné ženy se pohlíží jako na opravdu děsivé muži," říká Patricia Cook, který provozuje butik výkonný náboru firmy a pracoval se stovkami mužů na úrovni senior manažera a ženy. "Člověk musí mít důvěru v sebe sama a zajistit, aby se se ženou, která vydělává víc než on."


pondělí 17. října 2011

Seznamka Tipy pro muže


Jak se obyčejný člověk jako vy nebo já může přilákat ženy kdekoli, kdykoli? Jak zlepšit svůj vzhled? Jak získat dívku pozornost? Jak se dostat ženy telefonní číslo?

Ano, Moji milí přátelé člověka, vždy se snaží zjistit odpovědi na tyto otázky, než chodí. Seznamka mohou být tvrdé a nebezpečné, pokud jste neměli nějaké tipy na ženu. Každý člověk chce krásné přítelkyně jako dobrého partnera. No to je velmi těžké zjistit, že to, co ženy chtějí? ale naše tipy vám dobré návrhy líbí, co nést, jak reagovat a co na to říct? Vždy byste se měli držet pozornost ženy, která vás zajímají. Co je první věc, kterou žena všimne, jestli se na vás přitahuje? Nikdy se neptej, že jste žena, vysoká, bohatá, nebo hezký. Pokud si myslíte, že lhát se nikdy nikam se ženami. Zjistěte si, co funguje a co právě dělá chlap vypadat jako ňouma. Vždy si vybrat levný, ale zábavná místa pro data. Zkuste hledat pohledný a inteligentní oděvem před datem. Takže byste se připravit na celou cestu, než dokonalá roku.

Nikdy lhát se svým partnerem roku, se snaží přesunout ji na realitu života. Nikdy byste se neměli ptát její věk nebo datum narození. Vždy se snažte ocení její krásy a dobra. více datování tipy pro muže ...


neděle 16. října 2011

Řízení s otázkami


Jsem manažer prodeje pro velké finanční obchodní organizace. Jako takový, pravidelně chodím na obchodní konference, školení a semináře. Na jednom semináři konkrétní téma řízení prodeje přední s otázkami.

Poté, co den konference byl u konce, přítel a já jsme byli v hotelovém baru s několika koktejlech. Jak jsme se opírají z Floridy a konference v Chicagu v zimě, bylo zřejmé, že jsme byli mimo Towners.

Každopádně jsme si všiml velmi atraktivní, mladá žena sedí sám v baru od nás. Protože jsme již diskutovali denní seminář téma, řekl jsem příteli, že jsem věřil, že bych mohl použít stejný postup s ní setkat a získat její číslo. Tak jsme se vsadit na to.

Pak jsem přešel a řekl, promiňte, a představil se. Ona pak řekla ahoj. Řekl jsem jí, že vypadala, jako by se odsud a ona souhlasila. Řekl jsem: "Skvělé. Zeptám se tě, jaká je vaše oblíbené jídlo, pokud byste mohli mít něco, co chtěl?" Ona odpověděla trochu tázavě, "Lobster".

Řekl jsem: "Perfektní. Tady v Chicagu, co by bylo vaše oblíbené místo na humry, pokud byste mohl jít kamkoliv jste chtěli?" Ona řekla: "Miluji Lobster Diablo v hostinci krab krále."

"Opravdu? Takže, pokud jste vyhrál, já nevím, řekl rozhlasové soutěže rozdávat zdarma humra večeře v Krabí krále v pátek večer, byste pravděpodobně jít, ne?" Myslela si, pak řekl: "Ano, myslím, že ano." "I kdyby jste měli na večeři s jedním z dalších vítězů soutěže?" "Ano, myslím, že bude v pořádku," usmála se.

"I v případě, že jiné vítězem byl já?" Myslela si, že na chvíli jsem čekal, s lehkým úsměvem na ni odpověď. "Ne, nevadilo by mi" řekla stále ještě s úsměvem.

"Pak, v pátek večer v hospodě Krab Král se setkáme na večeři. Je půl deváté v pořádku?" "Ano." Usmála se: "To je v pořádku."

Pak jsme si vyměnili vizitky a řekl jsem jí, že by o ní v pátek den k tomu, abychom koordinovaně všechno. Pak řekl jí, že jsem se nemohl dočkat, jsem se otočil a šel zpátky do svého přítele na druhé straně baru.