neděle 20. března 2011

On-line Seznamka Ideály a lháři


Pobavit fakta o online datování, zejména všechny lháři, jak je uvedeno v New York Post a na dalších místech:

Muži přehánějí jejich výšce v průměru o dva se posunuje, ženy jeden. Můžete vidět výška leží jednoznačně v grafu připravené seznamka OkCupid zveřejněn na Gizmodo, který ukazuje, jak je obvyklé výšky křivky vychýlená vpravo.

Lidé obvykle přehánějí své příjmy o 20 procent. Asi šest z deseti žen lhát o své váze, o něco více než 55 procent mužů. Ale muži jsou více pravděpodobné, lhát o jejich věku.

Pro každý palec je člověk pod 5-10, on potřebuje, aby se o 35.000 dolarů - 40.000 dolarů ročně více se objevit stejně atraktivní.

Ideální věk pro přitažlivost je 27 mužů, 21 žen. Podle této logiky by mohl být dokonalý pár Robinson Cano (kdo má lepší sezónu, než Derek Jeter a A-Rod každém případě) a Vanessa Hudgens.

Jeden z nejpodivnějších jevů ve studii OkCupid bylo, že většina lidí, kteří zprávu sebe jak bisexualní pouze data jednoho pohlaví. Muži (ale ne ženy) mají tendenci ležet v opačných směrech v závislosti na věku. Více než polovina z nich posílat zprávy pouze na muže, když jsou ve svých pětadvaceti let, a to pouze ženám, pokud jsou v padesátých letech. Vysvětlení může být to, že mladší homosexuálové nejsou ochotny plně vyjít, zatímco starší heterosexuálních mužů se snaží objevit mnohem zajímavější a open-smýšlející.

A pokud si myslíte, že to všechno dokazuje, on-line datování je hloupé, zvažte následující: 22 procent heterosexuálních párů, říkají, že oni setkali tímto způsobem.

Real World Seznamka Tipy Tato pr�ce