čtvrtek 4. srpna 2011

Online Dating je pro vás po rozvodu?


Dokud vás smrt nerozdělí? To jistě byla lež. Váš manžel má v domě, člověk mladší, a máte děti. Rozhodně ne dokonce rozdělit tam.

O šest měsíců později - Zadejte Váš přítel ...

Přítel: Nemůžete jen tak sedět sami navždy.

Ty: Ale já nejsem sám. Mám děti.

Přítele: děti, humph. Nemají vás udrží v teple v noci, že?

Ty: Tak to není, že už ne.

Přítel: Samozřejmě, že ne. Opravdu, to není.

Přítel: Znám někoho. Tato osoba je v poslední době příliš rozvedená.

Freeze Frame. Zbavte se kamaráda. Můžete poštu vrstvy po konečně dostanete přes skutečnost, že první volbou pro vás je někdo, kdo neúspěšné manželství 101 taky. Když jste připraveni k dnešnímu dni, kdy jste se přestěhovali, že big band pomoci z vašeho srdce, nebude to tak, že přítel přítele Can Dance na strupovitost. Bude to proto, že jste připraveni sdílet svůj život s někým znovu.

Tři měsíce uplynuly. Po nejchladnější zima v historii, si vzpomněl na svého přítele poslat srsti. Vina za svého přítele zápal plic vede jít na rande s rozvedli známost. Méně než dvacet minut na den, to je ukázal, že tento člověk si myslí, že všechny děti mohou značně těžit z internátní školy. Vy osobně si vzrušení z zasunutí své děti v každé noci. Vaše data také nemá ponětí, proč dotírající ex byl tak blízko, zlobil se na internátních školách obecně. Jakmile brány jsou otevřené, ex stává žhavým tématem pro večer.

Po této strašné zkušenosti, které vás stát nejen taxi, ale také dva dolary za aspirin ulevit své rozdělení hlavy, musíte se rozhodnout, že výzkum, mimo jiné, je určitě v pořádku, než na další rande s kýmkoli. Vaše perfektní rád děti, a ne pouze z dálky. By měl být nekuřák, protože dýchání z nějakého podivného důvodu je velmi důležité, aby vás a ty, které milují. Před vysokou školu by znamenala osoby touhu být vysoký něčeho dosáhl.

Jak byste měli jít o to najít jeden milion osob, když máte velmi omezený plán, který vám téměř každý volný čas po děti a plný úvazek? Barů a klubů? Není příliš mnoho tam pro osamělé rodiče. I kdyby, sedící děti potřebují, a s rozvodem ne příliš daleko za sebou, že se cítíte provinile, nechat je tak jako tak, a to zejména v případě, že data se ukázalo, že je ztráta času.

Praktické řešení - online datování. To lze udělat z vašeho domova, si můžete prohlédnout biografie vaše vyhlídky na nízký náročném prostředí. Pro sere a chichotání, můžete také povolit dětem prohlédnout některé z fotografií. Oni by mohli skutečně vychutnat mít možnost vyjádřit se váš milostný život.

Online datování je také levná. S dětmi, které potřebujete každý halíř můžete ušetřit. Za to, co by zaplatil za pár návrhář džín pro nejstarší dceru, budete pravděpodobně získat roční členství v on-line služby datování. Pokud to vyjde dobře, se brzy mohl někdo koupit oblečení vašich dětí.

S projekcí prvků zabudovaných do svých programů, online dating firem, jako je Yahoo Seznámení a eHarmony, vám umožní definovat vaše vlastní standardy, aby bylo možné vyhnout se snad ty, s nimiž je nekompatibilita.

Nové oblečení na den - 70,00 dolarů

Výlet do salonu - 55,00 dolarů

Času stráveného po realizaci vaše data dal "ztratí" v poraženým - 3 hodiny

Náklady příležitosti (hra záchytný bod s dětmi) - k nezaplacení

Váš čas je příliš cenný na odpad. S online dating, můžete si každou chvíli počítat.

Dicas Online Dating Perfil


úterý 2. srpna 2011

Inzerát - Láska a smrt


Teenage milenci z Kanady, letí na jih do utéct a začít nový život ve Spojených státech.

Jejich plánem bylo příkopu malé pronajaté Cessna ve vzdáleném jezeře zde Flathead údolí na severozápadě Montany. Měli zabalené gumovém člunu, a další oblečení v pytlích vodotěsné, spolu s asi 20.000 dolarů v hotovosti.

Dívka se utopila.

Dianne Babcock, 18, Vancouver, BC, potopila se v letadle na dně jezera Bitterroot. Když šerifa sněmovny lovit ji z 244 metrů vody, pořád měla své bezpečnostní pás na. To bylo před 24 lety.

Chlapec zmizel.

Jaroslaw "Jerry" Ambrozuk, 19 v roce 1982, prchl s jeho oblečení a další peníze, které byly staženy z mladé ženy spořicí účet ve Vancouveru, v závislosti na Flathead krajský šerif James R. Dupont.

A Ambrozuk zůstal zmizel - i po obvinění ze zabití z nedbalosti byly podány proti němu, a to i poté, co byl na dvou epizodách "Amerika je Most Wanted."

Až do konce srpna. Tehdy policie v Plano, Tex, bohatý Dallas předměstí, zatkli ho v jeho domě. Tam byl 70.000 dolarů Dodge Viper v jeho příjezdové cestě a bazénem v jeho dvorku.

On našel jeho cestu do Texasu, jen pár dní poté, co letadlo potopilo v Montaně. 23 let, on používal obecné americké jméno, Michael Lee Smith.

On byl jediný. Za posledních šest let žil v Plano v celé obytné ulici, že jeden soused popsal novinářům, jak se podobat Wisteria Lane v "Zoufalých manželkách", s velkými domy, velká auta a mladé matky doma. On údajně provozoval firmu ze svého domova, který navrhl počítače pro závodní auta.

Smith řekl policii jeho skutečné jméno bylo Ambrozuk a požádal o právníka. Koncem minulého měsíce, Montana zástupce šerifa přitažené za vlasy jej zpátky do Kalispell, kde je zadržován bez záruky. On je z důvodu u soudu ve čtvrtek vstoupit důvod k zabití z nedbalosti, poplatek.

Inzerát na Yahoo, zdá se, přece ho dovnitř

"Pár věcí o mně: Jsem upřímná a Nepodváděj, nebo hrát hry," Ambrozuk, aka Smith, napsal muž, hledá ženu, reklama, která byla umístěna až do konce srpna. Ten vypsal jeho věku 34 v reklamě, i když je 43. "Také věřím, že existují lidé, které potkáte ve svém životě, které jsou velmi zvláštní, ale existuje jen velmi málo z nich, které můžete volat" duše spřízněné. " "

Žena, která zůstává anonymní čtení reklamy a setkala se s mužem, který ji napsal. Řekl jí, jeho skutečné jméno a jeho skutečné datum narození. Ona Googled ho a našel rok starý příběh z on-line deníku Inter Lake, noviny tady v Flathead kraji, o tajemství dívky na dně jezera a chlapce, který zmizel. Zatelefonovala Dupont v Kalispell 28. srpna.

"Byla velmi legitimní znějící a věděl, že věci, které jen Jerry mohl vědět," řekl Dupont, 59, který má v úmyslu odejít do důchodu na konci letošního roku a jehož kariéra byla rozmrzelá své dlouhé pátrání po Ambrozuk. Během dvou dnů, Plano policie Ambrozuk v poutech.

Jako zástupce šerifa, Dupont byl v Bitterroot Lake, kdy se zastavila Babcock. Byla hezká, s dlouhými hnědými vlasy, vzpomněl si, a chladné, hluboké vody měla zachovat její krásu. Její bezpečnostní pás byl připevněn, jeho přezky naruby, ale nebylo to zaseklo. On jednoduše rozepnul ho. Její klíční kost byla zlomená, ale on řekl, že žádný údaj - nehty jsou neporušené, ruce unscratched - že má panický a bojoval, aby se pokusili unsnap pásu. Pitva zjistila, že se utopila, ale také našel stopy nedávné potrat, Dupont řekl.

"Podařilo se mu dostat se ven, ale nepodařilo se ji dostat ven," řekl Dupont. "Proč běžet, a proč on byl chybějící na 24 let? Jaké temné tajemství Má, že nechce, aby někdo věděl?"

Odpovědi na tyto otázky se mohou ukázat jako zabývá Ambrozuk se zločin obvinění z vraždy z nedbalosti. Přesvědčení by mohlo vést k 10-roční trest vězení. On také čelí federální obvinění mít podvodného amerického pasu.

Ambrozuk, který emigroval do Kanady z Polska na 12, se snaží vysvětlit smrt jeho přítelkyně, aby alespoň jedna osoba. V týdnech od havárie a objevení jejího těla, položil několik výzev - od Montany, z New Yorku a od Dallas - příteli ve Vancouveru.

, Že přítel oznámil Královské kanadské jízdní policie, a když se poslední hovor přišel z Dallasu, 11. září 1982, byl zaznamenán. Plazivý 71-stránek naznačuje, že přepis Ambrozuk, začínající pilot, dělal hash při přistání v Bitterroot Lake.

Létající do Montany z Britské Kolumbie na "tma" v noci, byl za použití nástrojů, přeskakující kaňony a neviděl jezero před letadlo narazilo vody a převrátil, řekl. "Nejsem si jist, jakým způsobem jsem přišel," řekl Ambrozuk, ale řekl, že během tří nebo čtyři sekundy byl bez jeho pás a u letadel, která začala klesat.

Jeho přítelkyně byla vzhůru nohama na židli, a "Řekla, že nebere pásu off," řekl. On řekl, že nemůže zachránit před letadlem šla dolů.

Nezmínil se, že v telefonickém rozhovoru, jak se mu podařilo získat jeho zavazadla a peníze z rychlého potopení letadla.

Více než cokoli jiného, ​​to jsou otázky, Dupont chce odpovědět - proč spolu s 19-rok-starý utekl do Texasu, změnil si jméno a zůstal pryč, dokud policie zaklepal na dveře.

 © 2006 The Washington Post společnosti

Idées cadeaux pour les personnes dans les nouvelles relations


pondělí 1. srpna 2011

Proč Seznamka Pověry vlastně funguje


Diana Vilibert

Pokud jde o získání štěstí, mohu vždy spolehnout na jednu věc: já jsem připraven menší, tím je pravděpodobnější, že to bude stát. Vzpomínám si, dosažení tohoto závěr je osudové noci, když jsem se ocitl v mé koupelně, sundávám kalhoty (control-top, natch) a popadl holicí strojek a krém na holení, než vyvážení nohou na hranu dřezu a modlila se, sklenku vína Zrovna jsem dokončil by mě svrhnout. Můj den byl v obývacím pokoji, asi přemýšlel, co to sakra dělám tam.

To nebylo poprvé, kdy jsem se ocitl v pozici, že - dokonce jsem se dopustil holení nohou v restauraci koupelně mezi večeří a dezert. A jakmile jsem si začala všímat, vzor, ​​bez výjimky, pokaždé, když se nedaří oholit nohy před datem, tak bych si nějakou akci.

Zeptal jsem se moji přátelé, když mají také datum noční krásy a módy pověr, a zjistila jsem, že nejsem jediná (OK, byl jsem jediný, kdo holila nohy v restauraci uprostřed dne - to byla jen jednou, přísahám!). Jedna přítelkyně řekla, že na prvním rande, "Když jsem opravdu nervózní nosím" každodenní "šaty předstírat, že mi to jedno. I obvykle nosí své nejlepší šaty na druhý den. "Další přísahá neslučitelné ponožky. "Poprvé jsem se líbal, jsem na sobě neodpovídající ponožky. Byl jsem vyšilovat předtím ... opravdu nervózní, že jsem vypadal jako idiot (což je blbost, nemohl ani vidět)., ale od té doby je to už věc "

A není to jenom ženy - i když můj kluk přátele držet obecnější pověry. Jeden přísahá štěstí košili, zatímco jiné přiznává, že se vyhne oblečení, které není mu hodně štěstí v minulosti.

Nemohl jsem si nevšimnout, že mezi mé zarostlé nohy a můj přítel je "každodenní" oblečení, cílem je vyhnout se snaží příliš tvrdý. Koneckonců, kdo rád tráví čtyři hodiny vybírala perfektní outfit jen proto, aby datum v celkové krach? Cílem nízké a nebudete příliš zklamáni, můžete dokonce příjemně překvapeni. Ale zatím, mé kamarádů všichni drželi to jednoduché: uspět jednou na sobě určité vybavení nebo Kolín nad Rýnem, a aby na sobě. Jeden i nadále nosit jeho "štěstí" košile poté, co se v něm přepadení.

Takže co je to o těchto hloupé pověry a proč jsme přesvědčeni, neodpovídající ponožky nebo určité šaty co se nám štěstí - na rozdíl od naší zářivé osobnosti? Podle eHarmony, že má co do činění s nejistotou. "Když zažíváme něco, co se zdá být neovladatelné, jako je zamilovanost, snažíme se získat kontrolu," píše psycholog Bruce Hood. A můžeme si pomoci: "Náš mozek je kabelové hledat vzory v celém světě - zejména v době, kdy jsme jisti výsledky. A co by mohlo být nepředvídatelné, než na začátku víru vášnivý milostný vztah? "

A můžete také dát do - snaží se zbavit pověrčivé chování pouze dělá to ještě horší, píše Hood. "Mohli bychom říci, abychom se se vzpamatovali, ale v hloubi duše naše emocionální brain se na plné obrátky," a dodal, že "Ironií je, že v případě pokusu o zastavení se před pověrčivý (což se často nedá), pak budete cítit více úzkost, což vede k hledání větší kontrolu. "