pondělí 7. června 2010

Online Seznamka páry starší


Ames, Iowa, Jan 23 (UPI) - Páry, které splňují přes internet datování a manželství jsou méně pravděpodobné, že budou brát poprvé, Iowa State University studie naznačuje.

Páry mají také kratší námluvy, v průměru 18,5 měsíce na předmanželské datování ve srovnání s 42 měsíců pro páry, kteří se sešli ve více tradičními způsoby, sociolog Alicia Cast řekl vydání pátku.

Cast a postgraduální asistent Jamie McCartney shromážděných informací od 175 centrální novomanželé Iowa, 25 z nich se setkal online prostřednictvím sociálních sítí nebo seznamovací služby.

Z 25 párů, mnoho z nich mělo děti nebo náročné zaměstnání, které snižuje čas k dispozici data, Cast uvedl ve studii s názvem "kliknutím: Přímé srovnání Newlymarried Online a Offline páry."

"V mnoha případech, tam jsou některé skutečné strukturální síly, které podporují podpory a využití těchto (online) technologie," řekl obsazení. "A jeden z nich je právě strukturální překážky na čas lidí."

Bir �lke Zina A Crime Makes


neděle 6. června 2010

Online Seznamka Poučení


Jako dospělí, mohou datování svět takový problém. To platí zejména, pokud jste přišel z dlouhodobý vztah a nebyly v "hra" na nějakou dobu.

Existuje mnoho pastí tam, že je třeba se vyhnout. Vyhnout se pasti je "vnitřní zápas." To je děláno tím, věnovat pozornost své vlastní myšlení a emoce a být upřímní sami sebe o tom, co jste myšlení a cítění.

Zde jsou tři nejčastější pasti, příznaky a symptomy, a co je nejdůležitější, co dělat místo toho.

Pohádka Trap

Pamatujte si všechny pohádky jsme slyšeli a číst, jak děti? Zatímco většina z nich dobré morální ponaučení učit, oni byli ještě pohádky.

Přesto řešíme tak mnoho z našich vztahů, a to zejména milostnými vztahy, jako když jsme přesvědčeni, že pohádky jsou skutečné.

Očekáváme, že náš perfektní ideální partner na něco jako mávnutím kouzelného proutku objeví jednoho dne, bez jakéhokoliv úsilí z naší strany.

Zde je, jak jsem slyšel, že vyjadřuje mnoho singlů, které jsem trenér:

"Jednoho dne jsem se podíval přes místnost, naše oči se setkaly a já jsem prostě věděl, že on / ona je ta pravá!"

No, možná ano a možná ne.

Buď jak buď, po záře "novosti" tohoto vztahu nosí off, pořád se musí učit žít s jinou osobou - binec na to je nejlepší.

Vidím tolik lidí si tímto způsobem ublížit.

Řešení: Stačí vzít odpovědnost za svůj vlastní vztah výběr a zaujmout aktivní roli při hledání dobré pro vaši vlastní.

Nepoužívejte jen reagovat na lidi, že si vás, jak v "Budu rád touto osobou, protože stejně jako já." Interview hodně lidí na pozici vašeho partnera.

Rescue Trap

Takže se může singles chytí v této jedné. Věří, že kdyby se jim podařilo splnit správnou osobu, pak všechny jejich emocionální, finanční a další problémy s obývacím bude řešit hned. Je to past, z jednoho důvodu, protože to je příliš velký tlak, aby na nikoho. Kromě toho, to přesvědčí, že máte velmi málo energie ovlivní váš vlastní život. Ten nechává vás pocit zoufalé a potřebným. Když se problémy množí místo zmizí, je vztah pravděpodobně nezdaří.

Řešení: Nejprve, tam je přísloví, který říká: "Bez vize, lidé hynou." Věřím, že to platí pro vztahy stejně.

Jaká je vaše vize pro váš vztah? Jedním ze způsobů, jak začít na vaší vizí je položit otázku: "Pokud bych mohl napsat scénář, co by to vypadat?" Vězte, že váš vztah nebude přesně odpovídat scénář. Příliš se mohou časy nás hledat na míru perfektně sedí v off-the-rack světě. To je jen otázka, které vám pomohou začít na vytváření vztahu vidění.

Druhá věc, kterou musíte udělat, je vyřešit vaše osobní, emocionální, finanční a jiné životní problémy dříve, než budete zavázat k dlouhodobý vztah. Ty pak stojí hodně velkou šanci na úspěch vztahu.

Datum-To-Mate Trap

Někdy se snaží dát kolo kolík do čtvercového otvoru? To je jeden z nebezpečí ode-k-mate pasti. Pokud se dostanete do datování světa s cílem, že musíte najít dlouhodobý vztah, nebo dokonce manželství, nastavíte sami pro se snaží udělat něco hodí, že není, nemůže a nebude fit.

Měl jsem koučování klient jednou, který vstoupil do manželství, vztah věděl, že chtěl děti a vědomím, že ona byla ambivalentní v nejlepším případě o tom mít děti. Výsledek je předvídatelný, že? Manželský pár se nakonec rozvedl přes tuto záležitost.

S dětmi byl požadavek, aby tato osoba. Požadavek je něco, co musí mít, a je non-obchodovatelné. V tomto příkladu, nemůžete mít půl dítěte.

Řešení: Buďte velmi opatrní stát instant pár, a to zejména být jen s někým. Vědět, jaké jsou vaše požadavky jsou v dlouhodobý vztah, a spokojit s ničím menším. S ohledem na tento postoj děsí mnoho singlů I trenér, protože věří, že to výrazně snižuje počet dostupných partnerů. I když je to pravda, pamatujte si, že trvá pouze jeden.

Datum parta různých lidí bez tlaku datum-k-mate pasti. Toto řešení výrazně zvyšuje vaše šance na nalezení jednoho.

Pro více tipů a nástrojů pro jednotlivce, jste zváni k návštěvě www.ConsciousDatingAtlanta.com.

??? ??