čtvrtek 1. listopadu 2012

Proč Seznamka je jako Chladnička Shopping


Podle Ariane Marder

Ano, je to pravda. Real-life man (s 40 let života pod jeho pásem, ne méně) řekl, že datování je v podstatě jako jít do Walmart a porovnání chladničky.

Řekl bych, bat, že řekl chlap je na mém * sh t seznamu. A jakmile uslyšíte příběh, budete s největší pravděpodobností souhlasit, že si zaslouží dva prsty dolů.

Moje kamarádka chodí s klukem za poslední rok a půl. Zdálo se, že velký a opravdu se do ní. Dokonce vychován manželství a řekl jí, že je připraven se usadit. Ale v poslední době, se mu se mají dospělou verzi mravenců v kalhotech a uhadování vztah.

Jednou v noci poté, co se vrátil ze své vysoké školy setkání, řekl jí, "Přemýšlel jsem. Nikdy jsem myslel, že bych skončit s někým, kdo nebyl Ivy League "(Blogger poznámka:! EW) Pak šel na spáchat sebevraždu metafora-:". Nejsem typ člověka, koupit první ledničku Aha. I porozhlédnout a porovnat před spácháním. "

Vážně, kámo, žádná holka nechce být ve srovnání s domácími spotřebiči-EVER! A pokud máte Sub-Zero, proč na světě byste chtít nic jiného?

Nye datingside Matcher dig baseret på din Klout Score