čtvrtek 28. dubna 2011

Datování je pocta, nikoliv právo


Dovolte mi, abych začal tím, že mluvím jak žen, tak mužů zde. Můžete volat to můj malý dementi, jestli chcete, ale já jsem opravdu pocit, je to princip, který platí pro obě pohlaví. Ne, že já jsem dokonalý (věřte mi, že bude první, vyjmenovat všechny své nedostatky, pokud se mě ptáte), ale já osobně cítím docela zvláštní, když chlap se mi líbí chce ode mne. Takže na oplátku bych se pokusit ukázat, že jak nejlépe dovedu.

Když se poprvé s někým setkat, oni jsou obecně dost sladký a snaží se zapůsobit na vás, který zpravidla pokračuje alespoň na prvních pár dny. Někdy, nicméně, to hezká věc zastaví a nahrazuje s osobou neochota přiznat, že jako jste vy. Toto obecně se stane, protože člověk dostane pohodlně s myšlenkou, že se vám líbí, který pak rozvíjí domýšlivý postoj. Víte, celou myšlenku, že se vám líbí jim, aby mohli udělat nic špatného.

No, tady je novinu, že pro lidi udělat. Když člověk má rád a rozhodne se chtějí k dnešnímu dni, můžete se zastavit kdykoliv. Seznamka, bez ohledu na jaké úrovni je v (závažné nebo ne docela vážný zatím) bere práci. Jen proto, že jste přišel na to, že druhá osoba vás chce, neznamená, že nemáte zkusit ještě. Pokud chcete, aby osoba, která má i nadále, jako jste vy, pak budete muset i nadále dělat věci, které se jim, jako byste v první řadě.

Teď, já nemluvím o jejich nákup tuny věcí, nebo být nikomu do Beck a volání. Nikdo říká, že musíte jít zlomil nebo uctívání země člověk chodí k vám ukázat jako oni. Jsem také nemluvím o škádlení a žertovat. Je to úplně v pohodě na razz osoby, se kterou jako malé, je to zábava a může být ve skutečnosti předehru. Jen tak dlouho, jak si vzpomenete, že existuje hranice mezi tahání prýmky na dívku, která se vám líbí a strkal jí obličej do písku na hřišti. Nikdy přes to.

Co jsem mluvil o tom tady jsou jen málo věcí. Stejně jako když říkají, že něco pěkného pro vás nebo flirt s sebou náhodně uprostřed dne. Normálně byste flirt zpátky, ale teď už cítím nucen tak učinit. Je zřejmé, že se nezdá být nutné, protože již víte, že se jim to líbí vám zpět. Takže budete hrát pohodě a nejednají nadšený, co říkají na vás. Jen si myslím o tom, jak 16-rok-starý chlapec působí po jeho přátelé zjistili, že je šlehačkou. Myslím, že máte představu zde.

Pointa je, že byste nikdy neměli brát jako samozřejmost, když člověk má rád a / nebo chce datum. Nezáleží na tom, jak úžasné můžete myslet, že jste, nikdo chtít, aby datum. Spíše někdo rozhodne datum a mohou rozhodnout, že nebudou jen tak snadno.

El Objetivo de citas


neděle 24. dubna 2011

5 tipů pro setkání mužů na vlaky, letadla, autobusy a další


Meredith Turits

Co je to nejpodivnější místo, kam jsem kdy potkal chlápka? Potkal jsem muže v některých podivných místech, včetně metra, které jsem vám řekl, holky o uplynulém víkendu. Začal jsem dostat nějaké "Jak na zemi se vám podařilo vyzvednout chlap v takové těsné, trapné prostor?" Qs, a tak mě napadlo, že můj podíl na (velmi nevědecké), datování tipy s vámi.

Oční kontakt je # 1. Ale ne, jako, zírat. Začněte s mazaným, krátké málo pohledy na něj a pak se ohlédnout na to, co jste hledali v před. Jakmile si uvědomí, že jste při pohledu na něj pokaždé, budete moci posoudit, zda nebo ne on je záměrně chytat vaše oči taky.

Což mě přivádí k dalšímu bodu: Buď něco dělat (jiného než kontrola ho). Mít knihu podívat se z. Se zmást telefonu, nebo škrábat v notebooku. Tímto způsobem, když se podíváte nahoru, on ví, že to je úmyslné ... a bude to pomůže nevypadal jako zíral creepster.

Pokud si všimnete, že úmyslné oční kontakt se všemi systémy jít, úsměv. Zdá se, že jednoduchý, ale blikající drahoty trochu úsměv bude signál k němu, že flirtování není v hlavě (a on vám vrátí vzhled, abys věděl, že to není ve vašich, a to buď).

Ujistěte se, že jsi sám. Nic víc pryč-umístění na chlapa zjišťuje, jestli to bude fungovat až důvěru, aby s vámi mluvit, než si uvědomil, že to bude muset vzít riziko, před svými přáteli.

A můžete holky myslíte, že to je divný, ale zkontrolujte Cz je zmeškání přípoje palubě ve vašem městě. Pokud ani jeden z vás skončil říkat něco, ale nemůžete přestat myslet na své malé měny (jak jsem strávil mnoho kontemplativní robota sezení, le povzdech), proč ne dát mu rychle prostudovat? Vezmi si to z tohoto bloggera: Já jsem spojena s třemi, ano, tři chlapi takhle. Technologie, baby.

Datar em um mundo Facebook