čtvrtek 5. dubna 2012

Spřízněná duše? Myslím, že ne!


Zavolej mi blázen, ale když se zdá, že její děti tě nenávidím, že lže a podvádí, a nemůžete se dostat dál, pak to není vaše spřízněná duše. Ale jsem odbočit.

Mark setkal s Mary Catherine online. V té době, on byl rozvedený na čtyři roky po 21 letech manželství a právě ukončil vztah.

"Chcete říct, jsem si užil datování by byl eufemismus. Líbilo se mi, setkání s různými ženami a že doposud dva nebo tři ve stejnou dobu. "

Ale to vše se změnilo s Mary Catherine, "Ona byla tak svěží, originální a plná života. Bylo to nakažlivé. "

Ale po pěti týdnech datování, rozešla se s ním. Potom, o několik týdnů později, její pes zemřel a zavolala mu.

"Přijel jsem přímo nad a jsme pohřbili svého psa na zahradě a zasadil květiny, nad ním. To byl začátek těch fantastických 18 měsíců mého života. Jsem potkal svou spřízněnou duši. Myslel jsem, že jsem věděl, co láska je, ale byla jsem tak mimo. Ne, aby to znělo příliš banální, ale absolvovala mě. Zasmál jsem se na tomto řádku v 'Jerry Maguire, "ale s Mary Catherine, to dávalo smysl."

Po těchto "úžasných" 18 měsíců, se vztahem v místě, kde se mluví o soužití a možná ženit, měli bojovat.

"Byl to jeden z těch zápasů, které začínají se nad něčím malý hloupý - to byla moje chyba - pak stupňovat. Měli bychom byli jeden z těch starých párů, které chodí po ulici drží za ruce, místo toho jsme se rozešli. "

Boj začal na svatbě. Oni si tak pil. Oni byli na tanečním parketu. Mary Catherine řekl Mark tam zůstat se svými přáteli, zatímco ona se vrátila k baru.

"Vzal jsem to jako jí říkat, co mám dělat. Je to vřelo, až jsme se vrátili do našeho pokoje, a pak se rozpoutalo peklo. Všechno, co bylo uvnitř vedení přišel vylévání v ne v příjemném způsobem. Odjeli jsme brzy ráno a nemluvili o dvou hodin jízdy domů. Vrátil jsem se později ten den se omluvit, ale škoda byla hotová.

"Šli jsme na večeři později, týden mluvit a bylo to velmi emocionální. Jedním z našich velkých problémů byl můj vztah, nebo jeho nedostatek, se svými dětmi. Má čtyři dospělé děti. Jejich otec je opustil, když nejmladší byl jen rok, takže jsou velmi blízko. Její dvě další manželství oba skončili za méně než dva roky.

"Její děti nenávidí obou těchto mužů také. Už jí řekl, že bodový prázdný nikdy nebudu šťastná se svým datování každého. I když jim řekl, že nikdy ji neviděl šťastnější nebo lepší postaráno, nikdy zahřeje na mně. "

Že večeře zahájila období rozchodu, a dostat se zpátky dohromady. Značka začala vidět poradce. On ztratil 40 liber a byl emocionální troska. Řekl Mary Catherine, že ji miluje a chce být s ní. Ona řekla, že cítila totéž, pak zjistila, že je zpět na webových stránkách datování.

"Rozešli jsme se znovu. Vzal jsem ji zpět. To se stalo ještě několikrát. Já pořád rád a chybět moc. "