pondělí 5. září 2011

Klady a zápory Seznamka své spolupracovníky


Koho se obrátit, když potřebujete poradit? Je-li neutrální diskusního fóra je to, co potřebujete, e-mail! Jsme tu proto, aby vám pomohou udržet chladnou hlavu a otevřeným srdcem na životní hrbolaté cestě ke štěstí.

Seznamka na střední školu a vysokou školu je tak snadné. Nesmíte si to, když jste tam, ale věřte, že vybrané skupiny uchazečů je najít někoho, kdo data nesrovnatelně jednodušší. Každý, kdo je ve stejném věku a stejné myšlení.

Když vysoká škola končí, začíná datovat potíže. Jste již obklopena stovkami možností. Tak co teď s někým? Bary jsou první volbou, ale zestárne a nepříjemný po chvíli. Rande naslepo ne všechny jsou vychvalována. Který opustí seznamování přes internet, a, no, víte, jak jsme si o tom.

A co se pokusil-a-pravdivý kancelář romantiku? Je to něco, aby se zabránilo jako čert kříži, nebo je vaše budoucnost manžel sedí pár kabiny pryč?

Krystle si myslí, že práce je skvělým místem pro někoho. Je pravda, že ona nemá mnoho zkušeností datování v tomto nastavení.

Najde nic špatného datování někdo v práci, pokud je to vhodné a nejste porušuje některé HR pravidla. Koneckonců, je to jen přirozené, aby se zájem o někoho, koho vidět každý den, a mít dobrý pracovní vztah. Ve skutečnosti, jak můžete spolupracovat být dobrým ukazatelem toho, jak byste se chovat ve vztahu.

Pokud nemáte mnoho příležitostí setkat se s lidmi mimo práci, tak práce je stejně dobré místo jako každý. Byla by však poradit postupovat opatrně. pracoviště Romantika nikdy zasahovat do zaměstnání. Nikdy by nemělo být příliš zřejmé, že máte vztah s někým. Je to osobní a měl by být tímto způsobem.

Erin má pravidla, pokud jde o Office Romance: Je to ne-ne. Poté, co vztah skončil špatně se spolupracovníkem, Erin slíbila si, že by nikdy dne někdo ve své kanceláři znovu.

Zatímco ve vztahu, musíte mít neustále na paměti, že nechci, aby někdo zjistit. To se stává velmi obtížné soustředit se na tabulky a e-mail, když jste přemýšlel o jiné osobě, nebo je vidět kolem své skříně. Zapomeňte na posezení v konferenční místnosti s okny. Už jste někdy zkoušeli udržet vážnou tvář, když vaše dalších významných neustále procházel kolem s úsměvem na tváři?

Pokud budete pokračovat v datování po jedné nebo obou z vás přesunout na nová pracovní místa, bude to v pořádku pro vás v dlouhodobém horizontu. Ale co se stane, když rozbít, když jste oba pracují pro stejnou společnost? Ty by mohly skončit jako Erin, když propukla v pláč pokaždé, když její ex-přítel šel kolem, nebo někdo zmínil jeho jméno. Nevypadá to skvělé, váš šéf, když najednou nemohou pracovat na projektu s touto osobou.

Ať už si myslíte, že je to dobrý nápad, nebo noční můra už jen čeká na, doporučujeme vám postupovat opatrně. Nepoužívejte Spolujízda do práce nebo na oběd neustále data, jak si jen upoutat pozornost na sebe.

Udržujte svůj osobní vztah odděleně od pracovního poměru, jako byste s někým jste pracovat. Náš pocit je, že skončíte s tím, kdo měli byste skončit s dlouhodobého hlediska, zda se jedná o spolupracovníka, nebo ne!

Los mensajes de texto y citas