čtvrtek 7. ledna 2010

Sex And The Mom Jednolůžkový


Už jste někdy nazývá kondom "bublinu", nebo zavedena vaší poslední den, "Uncle Mike?" Pokud ano, je více než pravděpodobné, že jeden máma se snaží najít citlivou rovnováhu mezi stále žijí svůj vlastní život bez narušení vašeho dítěte. Seznamka přičemž je jediný máma má své vlastní problémy, ale když přidáte sexu mix, problémy jen růst. Whatâ € ™ s nejlepší způsob, jak pracovat se svou childâ € ™ s všetečných otázek, nemluvě o nosy sousedy, nebo ty, strie youâ € ™ re ne příliš nadšený? U některých řešení, představil jsem toto téma na můj radio-show posluchači a společně jsme vymysleli nějaké zaručené tipy pro sex jediné maminky. Zde je pět věcí, které můžete udělat pro to, být skvělá máma ... ale také získat nějaké uspokojení.

Skrýt vaše sexy skrýš od zvědavých očí. Každá žena by měla mít kondomy (a možná i erotická hračka nebo dva) za účelem zlepšení nejintimnější momenty. Ale na rozdíl od našich bezdětné sestry, je to větší výzva, aby tyto zvláštní-hledají předměty z rukou dítěte, které narazí jim přitom prohlídku vašeho ponožka zásuvky. Můj posluchač Megan měl takový zážitek, když jí tři-rok-stará odkryl její máma je výstroj. Její přežití plán: "Okamžitě jsem ji vzít do jiné místnosti se dívat Barney rozptýlit ji." Nebo, podívejte se do vytváření radost hrudníku: Investujte do pole zámků, kde si můžete snadno ukládat všechny vaše dobrotami.

Sex up your scenérie. Všechny ženy si zaslouží mít ložnici, která stanovuje způsob - ale to je těžké dělat, když je posetý pastelky své děti ', nebo akční figurky. Takže, vytvořit pravidlo se svými dětmi, že vaše ložnice je hračka-svobodné pásmo. A - tento tip se chystá rozbít několik srdce - zvažte přesunutí všech zarámované fotografie z vás, vaše děti, a jejich otec se více neutrální zónu ve vaší podložku jako obývací pokoj a kuchyň. Zamyslete se nad svým vysoce-školní dny, kdy jste se obrátil ložnici v den, která splnila všechny své sociální (a romantická) potřebuje. Teď budete muset opakovat, že design téma. To znamená, ujistěte se, že vaše postel je sexy a přitažlivý, že tam gauč nebo židli v místnosti spolu s CD přehrávačem, televizí, DVD přehrávač a další zábava vozidel, která jsou obvykle rozptýleny po celém domě. Cílem je, aby se vaše ložnice all-účel místnosti, která má vše, co potřebujete k zábavě, aniž by si člověk probuzení nebo zahrnující celý dům. Zvážila zámek na dveře i pro ty chvíle, kdy opravdu nechci nikoho neobjevil - a nemusí cítit provinile, že! Nejste zavírat své děti ven, youâ € ™ re právě připravují cestu, aby se stal šťastnější rodiče.

Zvukoizolační své svatyně. Samozřejmě, většina lidí jako vášnivý být volný sténat, jak hodně jak oni chtějí. Pouze to, jak to máte udělat, když jsou děti hned vedle? Odpověď pro mnoho žen je mnoho žen, je pillowsâ € "a mnoho z nich. Použijte je vyplnit mezeru pod dveřmi a všechny nadšené výkřiky. Některé ženy mají dokonce je vklíněn mezi postel a zeď, aby se zabránilo jejich jednání čelo narazit do zdi, které mohou děti vystrašit a přivést je běh na vaše dveře. Některé jiné způsoby, jak ztlumit zvuk: Investujte do velké hudební systém pro váš pokoj, který může napumpovat hudbu, nebo dokonce přesunout akci z vaší ložnice do jiné místnosti v domě více vzdálený od kluka čtvrti jako suterén, den, nebo koupelna (po, s vanou dohromady může být velmi smyslný!) Jeden jediný máma s názvem Jay volal mi do rádiové show a nabízí ještě další možnost: "Ujistěte se, že děti hrát naplno celý den," říká. "Dejte jim horkou koupel a láhev, a oni budou spát až něco!"

Maskovat své nedokonalosti. Téměř všechny maminky mají některé fyzické příznaky mommyhood. U některých žen to může být část C-jizva, pro jiné, strií, nebo dokonce přidáno liber. A když jste se přistoupí k přestávka s někým, kdo nebyl zapojen do vytváření "maminku stopy," že osoba může vyvolat pocit sebe-vědomí. Některá řešení: Invest in spousta svíček pro budoáru: Candlelight dělá všechno lesk a hladký vzhled. Donâ € ™ t zapomněl také investovat do velké hydratační nebo bronzer na kůži. Tmavší pleť vypadá pevnější, spray-on koželuhů nebo tónovací krémy opravdu mohou maskovat strie a jiné kožní nedokonalosti. A to je téměř jediným řešením v jediném arzenálů moms '. Maryanne, například říká, že její hlavní starostí je její "pokleslý břicho kůže" - jak to bylo ještě zřejmé, že nosila "devět-libra bowlingové koule po téměř deset měsíců." Její lék? "Spousta ležící na zádech, když líbá chlap - nebo dělat víc než to," říká. "Všechno vypadá nádherně bytu, když jsem ležel byt." A pamatujte si, aby se vždy hrát se a předvést své pozitivní vlastnosti, že bude jíst jen to.

Získání chlapa jít. Je 6 hodin ráno a vaše děti začínají probouzet za hodinu ... Jediný problém je, že je to zvláštní člověk spí mírumilovně ve své posteli, a nepochybně si trochu podivín tykes bude v případě, že ho vidím. Jak se můžete dostat ho uprchnout bez nepříznivých dopadů na své pocity? Teď tam jsou dvě školy myšlenky na toto. Jeden z mých mužů posluchačů, John, odmítl to jako překážku pro osamělé matky, protože "Většina kluků chce odejít, jakmile ohře € ™ s finishedâ € | on isna € ™ t chtějí zůstat." Na druhé straně, má posluchač Tanya využívá přímý přístup, aby ho na dovolené ", takže je jasné, že před sexem má odrazit hned po to dřív, než se děti probudí." Pokud je chlap je dobrej chlap, bude si rozumět a respektovat vaše přání.

LaDawn Black je osobnost rádia a autora 'Stripped Bare: 12 pravdy pro přistání Very Best Black Man.'


neděle 3. ledna 2010

Více a více "starších žen Zapojit se do sexuální turistiky


Mombasa, Keňa (ČTK) - Bethan, 56 let, žije v jižní Anglii na stejné ulici jako nejlepší kamarádka Allie, 64.

Jsou na jejich první dovolenou do Keni, země, říkají, že je "prostě plná velkých mladých chlapců, kteří stejně jako my starší dívky."

Tvrdá čísla jsou těžké přijít, ale místní lidé na pobřeží odhadují, že tolik jako jeden z pěti svobodných žen, hostující z bohatých zemí hledají sex.

Allie a Bethan - kteří oba odmítl uvést jejich plná jména - řekl, že v plánu strávit celý měsíc na turné Keňa palma-lemovaný plážemi. Udělají dobře, aby se zabránilo země cestovního ruchu úředníků.

"Není to tak zlé," řekl Jake Grieves-Cook, předseda Keni Tourist Board, když byl dotázán na praxi starší bohaté ženy cestují za sex s mladými muži keňské.

"Ale je to určitě něco, co jsme na zamračení."

Také zdravotní rizika jsou ostře v zemi, s prevalencí AIDS je 6,9 procenta. Ačkoli používání kondomů lze jen tušit, Julia Davidson, akademický na Nottingham University, který píše o sexuální turistice, řekl, že v rámci svého výzkumu se setkala ženy, které se vyhýbají, kondomy - nález je příliš "profesionálně" pro jejich exotický fantazie .

Bílé pláže na pobřeží Indického oceánu natažené před přáteli, protože oba kráčeli ruku-v-ruce s mladými africkými muži, Allie odpočinku své bílé vlasy-hlavu na rameno svého společníka, šest-noha-čtyři-rok-23 starý z kmene Maasai.

Měl na sobě nové sluneční brýle řekl byla dárek od ní.

"Oba jsme si něco chceme - pokud je negativní?" Zeptal se Allie později v baru, ošetřovatelství silný, zlatý koktejl.

Byla ještě na sobě bikiny nahoru, s níž nedávno vytáhl na džíny a náhrdelník z tradičních afrických korálků.

Bethan napila stejné místní nápoj: silná směs medu, čerstvých limetek a vodka známý místně jako "Dawa," nebo "lék."

Pořád se jedním okem na ni date - 20-rok-starý hrát bazén, červeným šátkem vázání zpět dredy a hledají nové-sportovní obuv na nohy.

Vzhlédl a přišel k ní u stolu, políbil ji, pak se shromažďuje více kusů mincí v bazénu hru.

"JUST nezdravý"

Grieves-Cook a mnoho hotelových manažerů tvrdí, že dělají vše pro to, aby odradil praxi starší ženy zvedne místních chlapců a tvrdí, že je daleko od druhu turistiky chtějí podpořit na východě afrického národa.

"V čele sdružení místních hoteliérů 'řekl mi, že začal přijímat opatření - jako odmítnutí hosty, kteří chtějí přejít z jednoho na dvoulůžkovém pokoji," řekl Grievesem-Cook.

"Jde o to snaží, aby se hosté cítili jako ty nepříjemné je to možné ... Ale je to jemné linky. Jsme 100 procent proti nic nezákonného, jako je prostituce. Ale je to jinak něco takového - je to jen škodlivé."

Titíž pláže byly dlouho proslulé přilákat další typ turistů, pohlaví - ty, kteří zneužívají děti.

Až 15.000 dívek ve čtyřech pobřežních okresech - asi třetina všech dětí 12-18 roky-holky - jsou zapojeni do příležitostným sexem za peníze, Společná studie keňské vlády a charitativní OSN UNICEF, dětský hlášeny koncem loňského roku.

Až 3000 více chlapců a dívek v full-čas práce sex, to řekl, někteří zaplatili za "nejstrašnější a abnormální aktů."

"Lovení o chudobě?"

Rozvíjející se spolu s tímto obchodem na černém trhu - a zjevné v barech a na písku po západu slunce - jsou tisíce starých bílých žen naději pro romantické, a právní, setkání s mnohem mladší keňské mužů.

Jdou na jídelní restaurací, pak tanec a zpět na drahé hotelové pokoje s výhledem na pobřeží.

"Jeden druh sexuální turisty přitahuje ostatní," řekl jeden vedoucí na shorefront bar na pláži v Mombase Bamburi.

"Staré bílí vždy přijít pro mladší dívky a chlapce, lovení na jejich chudobu ... Ale ty staré ženy následuje ... nikdy tlačit právní věkové hranice, se zdají být spokojeni jen to, co se vysmívají ve svých zemích. "

Odborníci tvrdí, že někteří se daří na sociální postavení a finanční sílu, která pochází z užívání mnohem chudší, mladší milence.

"To je to, co se prodává turistům cestovního ruchu společnosti - jakýsi návrat k koloniální minulosti, kde se podávají bílé ženy, servis a hýčkat černé přisluhovačů," řekl Nottinghan univerzity Davidson.

"Žít jako RICH"

Mnozí z návštěvníků se na pozoru před muži jako Joseph.

Blikající zářivý úsměv a postaven jako olympijské basketbalová hvězda, 22-rok-starý řekl, že se vyspal s více než 100 bílých žen, většina z nich 30 roků starší než on.

"Když jsem jít do klubu, to jsou jen ženy, vypadám teď," řekl agentuře Reuters. "Já si žít jako bohatý mzungus (bílí lidé), kteří sem přišli z bohatých zemí, pobývající v nejlepších hotelech a prostě mají své pobavení."

Na jednom klubu, skupina asi 25 mužů, tanec - většina z nich Joseph look-Alikes - okraj blíž a blíž k davu více než tucet bílých žen, které ve svém podzimním let.

"To není láska, samozřejmě. Nepřišel jsem sem hledat manžela," řekl po Bethan buší rytmus z reproduktorů.

"Je to sociální opatření. Koupím mu pěkné tričko a jdeme na večeři. Za jak dlouho jak on zůstane se mnou nemá platit nic, a dostanu, co chci - včas. Jak je to se liší od člověka kupovat mladá dívka večeři? "

Britten geen vertrouwen hun liefde partners


Seznamka pro seniory


Zazvonil zvonek, a Dorothy Binder pozdravil muž s sedadlo naproti ní.

"Chci vám říci, že jsem velmi nervózní, ale já jsem tady, že včas dnes," řekl Binder, drobná rusovláska v ní 80s. "Takže, ehm, co chcete dělat?"

"No, no, já bych jít do restaurace a jít do divadla," řekl Clewell Howell, právník v důchodu. 76-rok-starý opřel si bradu o ruce a usmál se, modré oči za tlustými brýlemi teplé.

Kolem stolu se na "rychlosti-dating" událost v Timonium, Maryland, ostatní senioři ve dvojicích povídali o koníčky a vnoučata, zatímco přikývl a psát poznámky. Po třech minutách zazvonil zvonek znovu a muži si sedl s různými partnery, začíná nové kolo rozhovorů sebe-vědomé.

Jak lidé žijí déle a mění jejich představy o stáří, senioři jsou datovány více než kdy předtím, říkají odborníci. Ale mnoho starších lidí zjistila, že pravidla hry se významně změnila od posledního okamžiku, kdy ze dne, čtyřmi nebo pěti desítkami let.

Tyto dny, senioři budou ve větší míře splnit prostřednictvím on-line seznamky a singles plavby jako bingo games. Starší ženy, jsou s jistotou, kterým se hranice â € ", jako je odmítání vařit, nebo čistá pro muže, â €", i když starší svobodné ženy značně převyšuje počet starších jednoho muže. Zaručují ochranu a jednou chtěl peněženku plnou šílených peněz, musí seniory nyní být vědomi HIV a jiných sexuálně přenosných chorob.

Senior singly scéna bude jen růst jako silné poválečné ročníky â € "nejstarší z nich se otočil 60 v loňském roce â €" dostat se do zlatých let.

"Bude to být mnohem větší problém v budoucnu," profesor gerontologie Debbie Wagner, Towson na univerzitě v Marylandu, řekl senior datování. "Věci jsou nyní otevřené a lidé jsou schopni sledovat to, co chtějí, a před tím, než by se cítil provinile, i když na to pomyslím."

Tom Walsh, 80-rok-starý důchodce inženýr z Rhode Islandu, řekl, že byl ohromen tím, datování svět po jeho manželky 47 roků zemřel před šesti lety. Řekl, že se zjistilo, že většina starších žen chce zaplatit svým vlastním způsobem o termínech, nebyl plachý o sexualitě a neměly zájem dostat se znovu vdala.

"Zjistil jsem, že je to úplně celý nový režim," řekl Walsh, který napsal knihu "Senior Seznamka scéna," o jeho milostných románků. "Bylo to dumbfounding. Ale já jsem se dostal do swingu věcí."

To může být větší výzvou pro ženy, protože bazén způsobilých mužů výrazně zmenší později v životě. Podle 2000 amerického sčítání lidu, tam je sedm mužů, na každých 10 žen ve věku nad 65 let. Navíc, protože ženy dožívají v průměru téměř 45 procent žen nad 65 let vdova, v porovnání s méně než 15 procent mužů, podle sčítání lidu.

Muži jako 'horké zboží'

"Někteří lidé, kteří nikdy nebyli hráči, mohou ve svých 70. letech, v domově důchodců, se hráči," řekl Wayne Nelson, Towson univerzitní profesor gerontologie. "Jsou to horké zboží".

Rebecca Sharp Colmer, autor knihy "Průvodce Senior k Seznamka (Again): Tradiční a on-line," je název pro ženy, které roj vdovec: kastrol dámy.

"Pokud muž žena umírá, pak další den, pět či 10 jednotlivé dámy přinést přes hrnec," řekl Colmer, kteří tohle sledovali, hordy žen sestoupit na její ovdovělý otec-in-law. "Nemají ztrácet čas říkat: 'Pomůžeme vám prostřednictvím truchlící procesu,' pokud víte, co tím myslím."

Při rychlosti-dating událost, která je součástí Baltimoru Department of Aging Senior Expo v / Baby Boomer Expo na státní veletržního areálu byli účastníci rozděleni do tří věkových kategorií: 70-plus, 60-69 a 50-59 let. Nicméně, protože jen velmi málo lidí v 60. letech podíleli, byli muži ve starší věkové skupiny, vyzývají k pobytu pro mladší ženy. Přesto se ženy v 60. letech stále v přesile mužů účastníků, 18 - 10.

Richard Donadio, 73, důchodce právník z Timonium, mísí se ženy v průběhu 70-skupiny a ty, v jejich 60s.

"Doufám, že nepocházejí z jako falešný, ale většina z těch žen, se jeví jako příliš stará pro mě," řekl o starší věkové skupiny. Stručně řečeno, výbava člověka, který má golf, Donadio řekl, že nebude váhat s datem někdo mnoho let mladší.

Frustrace žen

Ženy říkají, že jejich frustrace nad nedostatek mužů je umocněn skutečností, že muži často sledují mladší ženy.

"Je těžké vyhovět lidem, kteří jsou věku-vhodné, protože mají zájem u mladších žen," řekla Doris Sweet, 68, Arm Glen bydliště, kteří se zúčastnili rychlost-dating událost. "Myslím, že to není spravedlivé, že nám zatřásl."

Sladká, vysoká, atraktivní žena, je programový manažer pro Hewlett-Packard, kdo má rád na výlet, cestování a dobrovolníků. Měla na sobě halenku s krajkou řítí výstřih.

Sladká, ale řekla, že má trochu štěstí při hledání muže v deseti letech, protože její manžel zemřel na nádor na mozku, osobní i přes umístění reklamy v novinách a na internetu. Nedávno, když smlouvu profesionální dohazovač.

Senioři potýká s celou řadou jedinečných datování problémů, říkají odborníci. Mohou mít pocit, mimo-of-místo na bary nebo tanečních klubů. Ti, kteří jsou v důchodu, může mít méně příležitostí k interakci s novými lidmi. A tělesným postižením, jako je například není schopen řídit v noci, může dát házet klacky pod nohy v jejich společenský život.

Přesto senioři nacházejí stále větší počet kreativní způsoby, jak splnit nové miláčky. Online Seznamovací služby mohou být bezpečné a nehrozící cestu pro seniory splnit, řekl Kristin Kelly, mluvčí match.com, populární seznamka. Počet baby boomu pomocí webu má vyskočil o 350 procent od roku 2000, řekla. Jeden z nejpopulárnějších stránek uživatelů je 78-rok-starý lékař v důchodu, a někteří členové jsou ve svých 90 letech, řekla.

Jiné způsoby, jak splnit

Ostatní senioři potenciálními budoucími partnery prostřednictvím klubů, dobrovolnické aktivity nebo výlety. Walsh řekl, že navštěvoval singles plavba na Floridě. "To bylo oko-otvírák, protože všechny vylomeniny děje," řekl.

V Marylandu, vedoucí střediska mají mnoho akcí, které umožní starším lidem, aby si společně, včetně populární "Senioři 'Prom." V pátek bude Bykota Senior centra v Towson hostitelské happy hour pro jedno seniory, včetně piva, vína a živou hudbou.

Mnoho starších žen je rychle říct, že i když by chtěli splnit nového přítele, nejsou hledají vážnou známost. "Nechci situaci, kdy se vrátí nad každou neděli a očekává, že mě k večeři pro něj," řekl Gruzie Peacock, 74. "Já jsem dostal do bodu, v životě, kdy jsem si vychutnat svou vlastní firmu."

Peacock, které přistoupily v rychlosti událost roku, řekla, že má dva kamarády, kdo ji doprovází k tanci na VFW i ten, kdo ji vezme na motocyklu jezdí. Ale ona řekla, ceny její nezávislost: "boty, které jdou do postele, jsou moje."

Mnoho starších žen, podíl na názor Peacock, řekl Wagner, profesor gerontologie.

"Muži obecně platí, že výzkumy ukázaly, dělat lépe, když to vzali," řekla. "Ženy v pohodě, když jsme nebyli manželé."

Dost se manželství

Starší ženy často přidruží manželství s vařením, uklízením a ztrátou samostatnosti, řekl Dr. Shana Geloo, klinický ředitel Institutu pro pokročilá studia v Stárnutí a geriatrické medicíny ve Washingtonu. "Díky této skupiny lidí, díváte se na lidi, kteří se vzali před 50 lety, kdy mužské a ženské role byly velmi odlišné," řekla.

Kromě toho, dospělé děti se často tlačí na své matky, do dnešního dne. "Děti rozčilovat, obzvláště když jejich matka má intimní vztahy," řekl Towson Univerzitní profesor gerontologie Wayne Nelson.

Sexualita u starších osob, může být nepříjemné téma. "Lidé nemají očekávat, nebo si myslíte, že jejich babičky jsou spí nebo žijí s někým, ale jsou," řekl Walsh.

Baltimore County senior centra mají konat semináře o bezpečném sexu.

Mnoho starších lidí, zejména těch, jejichž děti nebo vnoučata žijí daleko, jen touží se dotkl, řekl Nelson. "Když mluvíme o intimitu v tomto věku, může sahat od sexuálního kontaktu se drží za ruce a objímali," řekl.

Craving přátelství

Binder, zrzku rychlostí-dating událost, řekla, že by měl zájem o setkání člověka jen pro občasné výlety do kina či divadla. Pořád obsazeno malování a vystavovat své kresby, stejně jako cestování se svými dětmi a vnoučaty.

Její manžel â € "přítel od dětství, když surfoval na matčinu dřevěné žehlící prkno â €" zemřela před několika lety, po 60 letech manželství. Timonium akce byla nejblíže, že přišla až od roku 1940.

Howell zajiskřilo v očích, když se naklonil přes stůl k projednání Binder mluvit. Jeho manželka zemřela před dvěma lety po téměř půl století-manželství. Od té doby má datem, ale má zájem najít ženu, která má zájem o manželství.

Pár diskutovat Binder je umělecké dílo, včetně jejího oblíbeného obrazu: skupina šeptající holčiček v bezpečný, že ona s názvem "Tajemství".

Zazvonil zvonek, ale Howell prodléval v jeho sídle. Binder mávla rukou zaujmou pořadatelského pak řekl: "Promiňte, já si nemyslím, že jsi, že nám dost času."

Julie Scharper je reportér The Baltimore Sun, Tribune Publishing noviny.

Copyright © 2006, The Morning Call

?? ???? ????