sobota 21. dubna 2012

Online Dating není jen pro pitomců


Chlapec se setká se dívka, chlapec se zamiluje do dívky, chlapce dostane dívka, což je největší příběh všech dob.

Prakticky každý aspekt dvoření a vztahů prošel nespočet změn. Na jednom místě, to bylo naprosto nepřijatelné pro ženu udělat první krok, jiný než sporadické příležitosti tance Sadie Hawkins.

Vzdálenost vztahy používané zapojit hodiny psaní dopisů a tisíce dolarů na dálkové hovory. Nyní, s příchodem internetu, vzdálenosti se zřejmě nikdy tak docela malé.

I on sám vypadá datování byly podrobeny vlastní stupeň změny.

"Myslel jsem si, že bylo divné, něco, co bych nikdy nebudete muset dělat," říká studentka OSU Charis Boamah. "Ale já vím, hodně lidí, kteří brali používání těchto stránek. V dnešní době, to se stalo mnohem více přijatelné. "

Seznamování přes internet používá v prvé řadě, ale ne výhradně, na trh k těm, za vysokoškolských let. Webové stránky původně používaly se zaměřit starších mužů a žen, z nichž některé byly nedávno rozvedl, nebo jinak, kteří nebyli úplně připraveni jít zpátky do konvenční datování scény dosud.

Nicméně, s Internet je primární uživatelé jsou mladší než kdy jindy, a každý web je obchod, datování lokalit se nyní zaměří na jednotlivce ve věku 18-25.

Ale jsou vysokoškoláci opravdu využívající těchto služeb? A pokud ne, proč?

"Seznamování přes internet je jen pro poražené a pitomci," řekl Josh Bordin, divadelní hlavní z Londýna.

Je jisté, byť cynické, platnosti tady? Koneckonců, vysoká škola-letití lidé mají množství příležitostí, ve kterých, jak se dostat spolu navzájem nebo setkat se pro data. Proč by se někdo uchýlí k Internetu?

S Ohio State je jedním z největších školních areálů na Středozápadě, určitě existují i ​​další možnosti pro vysoké školy věku jednotlivce, aby splňovaly pro mimoškolní činnosti.

Brett Lysnkey, junior z Clevelandu, navrhl: "Všichni volných míst jsou jen tam Booty volání."

Nebyl sám ve svém stanovisku, z 30 studentů rozhovory UWeekly, asi polovina měla podobné názory, včetně Joe Merkens a umění hlavním z Montrose.

"Spousta ryb a jiných volných míst jsou jen na sex," řekl. "Jeden z mých přátel měl sex s 90 procent chlapů ona se setkala s odtamtud."

Zdá se, že tam je, alespoň neoficiálně, legitimitu k online datování je místem najít někoho, na zmírnění bolesti, samoty jen za jednu noc.

Každý má svůj vlastní důvod pro využívání on-line datování, ačkoli. Někteří to používají internet jen setkat na jednu noc - nebo více v závislosti na tom, jak moc se obě strany si to - dospělých setkání.

Nicméně, někteří jen chtějí někoho, kdo tráví čas.

Bobbi Holcomb, v současné době kurzy pro zdravotnické kódování a fakturace, řekl, někdy to bylo jen dobře adrenalinu potkat někoho nového.

"A to bylo hezké být s někým, když jsem chtěl jít na rande, aniž by do baru nebo klubu," řekl Holcomb.

Casey Stokley, umění, hlavní z Cantonu, řekla, že je tak zaneprázdněn mezi prací a tříd, které je téměř nemožné potkat někoho konvenčně.

"OkCupid mi dává možnost se setkat kluci, když můžu," řekla.

Online datování má jeden hlavní odvolání k dnešní vysoké školy ve věku osoby, která vám umožní přístup členům opačného nebo stejného pohlaví na základě vlastního úsudku.

Chystáte se do typických míst datování scény, koncerty, hry, bary, kluby, atd., nejde o žádoucím místem pro všechny. Využití internetu umožňuje, aby jeden nastavit vlastní data, časové rámce a skvrny.

"Jeden kluk chtěl se mnou setkat na McDonalds," řekla Marissa Townsend, pre-student medicíny z Grove City. "Obdivuji pokus v chill prvním rande, ale vážně?"

Jaký je rozdíl mezi datování a on-line v reálném životě, nebo pro ty, IRL v obraze, kromě metod počátečního kontaktu?

Podle některých, kteří mají zkušenosti s používáním seznamování přes internet, nejsou žádné rozdíly mezi těmito dvěma.

Shawndra Jones z Wright State University, řekl, jak mají své plusy a minusy.

"Moje největší hrůzostrašné příběhy pocházejí z kluků jsem se setkal on-line, a některé z nich opravdu srdcervoucí přišli z on-line taky," řekla.

Stejně jako každý jiný aspekt života, bude on-line datování vrátit to, co do něj, studenti řekl.

Avšak i přes pozdní noční volání, neúspěšné data a vše ostatní, existuje několik, které skutečně dostat něco hlubšího, než že z jejich on-line dating zkušeností.

Tam jsou některé, které ve skutečnosti dostat to, co webové stránky tvrdí, jak svůj záměr, dlouhodobé, vzájemně uctivé vztahy. Jsou mnohem méně a definitivně daleko od sebe, ale oni se stávají. Každý z webových stránek venku nabízejí různé druhy výsledků, častěji než ne dokazování staré pořekadlo platí, dostanete, co si zaplatí.

Podle www.datingsitesreviews.com, vyšší procento datování lokalit, které vyžadují měsíční poplatek, jako je eHarmony, Match.com a Chemistry.com spíše k produkci dlouhodobé vztahy.

To je pravděpodobně způsobeno tím, že někdo trolling pro pozdní noční kovboj nebo cowgirl je méně ochotni zaplatit za takové setkání, kdy dostat věci zdarma jinde.

Nicméně, právě proto, že odměňování stránky jsou spíše sbírat legitimní pozornost dlouhodobých vztahů neznamená, že máte větší šanci setkat se s někým.

Laura D'Aveta, Columbus řekla, že "se nedostal nikam s eHarmony."

Jak technologie se stále vyvíjí, každý, zejména ve velkém společenském prostředí jako vysoké školy, produkují široké elektronickou sociální síť. Proto se využití internetu pro datování je jen dalším logickým krokem.

Je k dispozici pro každého, kdo chce, a je tak úspěšný jako množství úsilí, které jste vložili do něj. Klíčem k úspěchu je uvědomit si, že jen proto, že je to na internetu, neznamená, že lidé, kterých se týkají, jsou nic méně reálné.