pátek 29. června 2012

Co muži chtějí!


To trvá 20 minut či méně pro většinu dvouhry se rozhodnout, zda chtějí, aby vás zase vidím po prvním dni.

"Když pořád jen mluví a mluví a mluví o nic zajímavého, tak bych jim zavolat zpátky," říká jeden muž.

"Rozhodně nechci, aby někoho na první noc a zjistit jejich rodina je šílená," říká další muž.

"Nechceme slyšet o vaší ex-přítel a všechny hrozné věci, nebo fantastické, že to udělal pro vás. Chceme, abyste se zajímají o nás a co budeme dělat za vás, "dodává další muž.

Co ještě chtějí? Seznamka expert Sharan Richardson ze je to jen oběd říká žena s krásným úsměvem topy nedávný průzkum.

"Další věc, která by mohla překvapit dámy je, že je to jedno pro plastickou chirurgii," říká Richardson.

První data jsou o odchodu své nejlepší dojem, a proto opustí negativitu doma.

"Odolat nutkání mluvit na prvním rande, jak se nenávidí svého šéfa nebo negativní věci," varuje Richardson.

Místo toho, aby se věci pozitivní a upřímné. "Jako hezký upřímný kompliment opravdu láme ledy a víte co, je trochu citlivé, takže člověk cítí pohodlné otevření stejně," říká Richardson.

Jakmile jste v minulosti den jeden, existuje několik věcí, které muži chtějí jste věděl, že procházet data a dva mimo. "To je v pořádku, abyste se žena. To je v pořádku, abych otevřel dveře pro vás. Dovolte mi, abych platit za jídlo víte, "říká Brian říká.

"Snaží se dělat věci příliš složitá," dodává Dave.

"Jen nám náš prostor," říká Ryan.

A zatímco mnoho mužů to jako vzrušení z lovu.

"Pokud mají jít na safari jen upoutat vaši pozornost, budete dělat je práce příliš tvrdý. Pokud budete čekat tři dny, než se vrátit své telefonní hovory a hrát hry, jako jsou malé, že si nemyslím, naznačují, že "Richardson.

"Většina mužů asi jen dát na přední straně z větší části. Většina z nich jsou milí kluci hluboko uvnitř. Jsme jen hledáte někoho, můžeme věřit, věrnost, poctivost tyto typy věcí, "vysvětluje Chris.

Vím také, že dobré vztahy nějakou dobu trvat.

"Nesnažte se nutit ho a nesnažte se pohybovat příliš rychle. Víš, že nechodí na velkou den a přestat dívat na ostatní lidi a zastavení plnění dalších lidí. Protože nevíte, kde to půjde, "říká Richardson.

Nová studie University of Texas najde atraktivnější žena, čím více se člověk myslí, že je zájem v něm, zatímco ženy, na druhé straně, často podceňují touhu mužů pro ně.

Než půjdete na první rande je třeba se ptát sami sebe, co hledáte získat z data. To je také dobrý nápad, aby komunikace otevřené s datem a posoudit, co hledají, aniž by se příliš dopředu.

První dojmy jsou důležité zejména na prvním rande, takže se ujistěte, jsou dobře upravené a dobře oblečený. Většina dívek stále oceňují rytířství, takže kluci byli ochotni platit. S úsměvem a mají dobrý přístup bude také datum pohodlnější a příjemnější pro obě strany.

Whites Prefer Dating Whites Online


Moderní Seznamka, Decoded


Nesnáším mazlení a mám novou nechuť k Hallmark svátky jako Den svatého Valentýna a výročí. Můj nový nalezeno nenávist těchto svátků může být soupeřil s jediný moru. Řekněme, že to nedělám závazek teď. Nejvíce nezávazné věc v mém životě, je můj pes. Měl jsem dost času podpisu telefonní smlouvu minulý měsíc.

Jo, zní jako v roce 2012 po moderní ženy. Nedělám přílohu - jen příležitostný hák s hvězdným "přímé" komunikace. Řeknu vám přesně to, co chci a jak chci. Mám svou vlastní věc děje, a poslední věc, kterou chci, je nevyslovitelné "vztah" slovo přijít.

Ale mluvím velkou hru, a já opravdu nevím, jestli můžu zálohovat. Jsem čerstvý z sedmiletého vztahu. Přestože "vztah" opravdu nezachycuje to, co jsme měli. Řekl bych, životního partnera, ale to není úplně fit, buď. Pro všechny záměry a účely, vzali jsme se. Kdyby jsme se rozhodli usadit se v jiném státě, byli bychom zvykového práva oženil. Žádné kroužky, žádné návrhy. Ale my jsme sdíleli společný život: dům, pes, motorových vozidel. A protože pochází od rodičů, kteří se rozvedli a znovu oženil dvakrát, to byl obrovský problém pro mě. Vždycky jsem říkal, že by se buď nikdy ženatý nebo nikdy rozvést. Zatím to vypadá, že volba z nich je mé volání.

Tak, jak se vám přechod do datování scény poté, co byl z trhu tak dlouho? 29, datování je hodně jiný, než 21 let. Bez pohodlí vysoké školy, kde potkáte nové lidi, denní a své akciové opce v opačného pohlaví změny každé čtvrtletí, ve skutečnosti se pustit do nových cest pro oprávněné mládenců.

V post-on-line společnosti, seznamka, kde se lidé spálili se na zápas nebo e-Harmony a jste neustále zaplavováni sociálních sítí, myslím, že lidé ztratili jediné umění komunikace v méně technicky zdatné způsobem. Prověřování zúčastněné strany vyžaduje pouze kliknutím myši a stopování zvěří Facebook včasnost.

Textové zprávy vyvolá celou další řadu nejistot. Tento neformální způsob komunikace nám umožňuje být neosobní a pokusit se interpretovat to, co druhá strana myslí nebo říká prostřednictvím textové zprávy. To, co jsem chtěl zmínit o backdoor jako způsob komunikace testovala svou důvěru na několika příležitostech k názoru, že tlumící 90 minut horká jóga třída byla jediná věc, která by mohla dostat mou mysl z chorobně kontrolu můj telefon.

Je to opravdu naštve čekat na textovou zprávu od někoho, koho jste ani předpokládat, že mu líbí. A co dělat, když nechcete dostat odpověď v časovém horizontu si myslíte, že by měl? Myslíte si, mimochodem, aby byl v rozhovoru: "Tak jsem si všiml, že jste neodpověděl na druhý den." Jo, jasně. Zoufalství klidně být napsáno na čele. Ale je to tak mnohem jednodušší, než textu, vyzvednutí linky - takže mnohem méně osobní a možnost odmítnutí nevypadá zas až tak špatné, protože je to prostě znaků na velké obrazovce chytrý telefon.

A když jste vlastně dělat jít na rande, jak soudíte sociální narážky, když je vaše data telefonní zacházeno jako s malým dítětem? Co to znamená, když se nenápadně zkontroluje e-maily nebo textové zprávy? Je rozhovor špatně? Jsou moje prsa nejsou dost velká? Je špenátu ve svých předních zubů?

I když si myslím, že se zapojuje stále může být skvělá věc, tam jsou některé závažné nedostatky, když hodíte datování v mixu. Možná je to jen, že jsem vyrůstal v době, kdy mobilní telefony byly velikost velkého bloku sýra a pagery byly v pohodě. "Hele, je to pager na boku, nebo jste jen rád, že mě vidíš?" A já neříkám, že nemám obejmout technologie - teď sportu iPhone, mají blog a ani vědět, jak se hashtag na Twitteru. Já jen, že jsem otázku, zda si uvědomíme, jak moc to ovlivňuje naše životy, a to zejména mezilidské vztahy v oblasti datování.

Aby se zabránilo tento svět záměny s křižovatce technologií, aktualizaci a neznámé, jsem usoudil, že bych si držet "bezpečné" kandidát - konkrétní muže, přítele, který nedávno prošel rozpadu jeho vlastní . Muž, kterého jsem si vybral byl také někdo, kdo se zrovna hodí do mého "typ" co to bylo, já jsem ztratil v posledním desetiletí. Řekněme, že jeho mimoškolní činnosti nejsou školení pro půl maratonu, spíš maraton "Half Baked" a "Hele vole, kde mám káru." I když máme téměř od závazku se sexuálním věrnosti, nesdílíme žádné jiné důvěrnosti, . Jsme vypracovali dvě důležitá pravidla na začátku této aféry: Žádné sleepovers a žádné canoodling. Záměrem tohoto nastavení měl, aby mi pomohl je oprávněna žena (samozřejmě jsem se rozhodl tento účel na mé vlastní vůle, ale on by byl šťastný účastník).

V této situaci jsem mohl iniciovat schůzku a já jsem mohl kopnout ho potom. Mohl bych ho také použít k obnovení své sexuální zdatnosti. Mohl bych zkoumat věci, které jsem vždy odvážili udělat ve svém starém vztahu, ale ne. A to byl jen náhodný. Žádný vztah. Ne dohadovat procházky se psem, nebo špinavé nádobí.

Stanovených pravidel jsme založili před pár měsíci nad šálkem kávy v pozdním odpoledni na neobvykle teplé zimní den nebyla zlomená. Ale paradoxně, co jsem myslel, že jsem chtěla nejvíc z něj - bezpečnost je s partnerem, kterého jsem důvěryhodná a cítil, jak jsem se znovu upraví na svět datování, se změnil. To, co jsem si myslela bych chybět nejméně (přítulná, snídaně druhý den ráno, nebo líný zdřímnout si proklouznout do po pěkné odpoledne radosti) jsou přesně ty věci, uvědomuji si, mi chybí nejvíce.

Règles de Rencontres