středa 27. července 2011

Jak na pěstování Online Dating vztahy


Stejně jako u běžné off-line přátelství, on-line vztahy musí být sklon a musí být dovoleno růst v průběhu času. Zde je několik rychlých roste rad:

1. Udělejte si čas a udělat si čas: vaše data on-line e-mailu můžete pravidelně? Děláte to také? Ignorování virtuální setkání lze považovat za hrubý, tak k sobě chovat s respektem je čas. Je-li této souvislosti chybí, může to znamenat, že je čas jít dál.

2. Komunikace musí "cítit" Právo pro vás oba: Je-li jeden z vás se zdá být příliš žádostivý o setkání se například, že je možné vytvořit špatné pocity. Proto, prosím, nespěchejte věci, naučit se Udělejte si čas a rozvíjet vzájemnou důvěru.

3. Vzájemně respektovat své soukromí: Nesdílejte jiné osoby, e-mailové adresy nebo digitální fotografie s přáteli online, například, zejména, pokud váš on-line data poslal informace v soukromí.

4. Podělte se o jedinečné Online a Offline Příjemné Times: On-line: on-line poslat blahopřání, odkazy na oblíbená místa nahrávat digitální fotografie své oblíbené domácí zvíře, stahování hudby a videoklipů, příspěvek na oblíbené fórum zájmu. Offline: Pokud jste výměnu adresy nebo poštovní schránky, posílat tištěné blahopřání a pohlednice, drobné předměty z oblasti (jako přívěšek na klíče s Pták státu).

5. Podíl Recepty: Lidé se unavený jenom o počasí, a tak velmi oblíbené téma, aby se uchýlili do je jídlo. Sdílení informací o oblíbená jídla a recepty se prolomit ledy a dokonce pomáhají vytvořit přátelství, mluví o své kuchařské umění, nebo jeho nedostatek, a preferencí. Hledání on-line zdarma recepty pro sdílení a fotit své kulinářské výtvory a sdílet je s on-line data stejně.

6. Nabídek na aukcích: aukcích eBay prodat téměř všechny a všechno. Takže, podívejte se kolem sebe a hledá zadejte jako data jste byli na střední škole. Podíl nostalgickou memorabilia starých her a hraček a televizní pořady z doby, kdy jste byl dítě, nebo když vaši rodiče či prarodiče byli malí.

Online dating by měl být vzdělávací a zábavná zkušenost. Takže, jděte dál, dozvědět se více o sobě a bavit se, zatímco vy to děláte! Udělejte si procházku dolů Cyber-ol 'vzpomínek dohromady a uvidíme, co se děje. " Spíše online přátelství, vody, opatrně a postupem času se může rašit a růst.