pondělí 14. listopadu 2011

Čtyři Základy mít na paměti


Seznamka, která je, plánování času strávit s osobou opačného pohlaví, aby si je poznal, může být hezkou dovolenou v životě člověka. To nás vyzývá k růstu jako jednotlivce, a dozvědět se více o ostatních. To může také vést nás růst hlouběji ve víře. Zde jsou čtyři základní body mít na paměti při datování.

KNOW své záměry

Díváte se na datování pouze jako prostředek k nalezení budoucího manžela?

I když by mohl být konec, aby prostředky z roku by měl najít budoucí manžel nebude hlavním záměrem datování. , Který klade příliš velký tlak na jednotlivé dni a osoby, kterou dne.

Datování je čas dozvědět se více o sobě díky vztahu s druhými. Je čas podívat se, jaké vlastnosti, které potřebujete a stejně jako v jiných zemích. Není-li omezit se na určitý typ, budete objevovat nové a cenné aspekty každého člověka.

Možná jste se dozvěděli, že ve vztazích se chováte určitým způsobem, který není ve skutečnosti odráží, kdo jste, nebo chcete být. V tomto případě lze použít datování jako způsob, jak být více originální ve vztahu k opačnému pohlaví. To vám ukáže, co je třeba "dát" do vztahu a co můžete "vzít" ze vztahu, taky!

Držte se své hranice

Komunikace je důležitým faktorem v každém vztahu, ale především datování jeden. Člověk musí být upřímný vlastní záměry. Všechny vztahy potřebují hranice. Hranice pro praktikující katolík, je cudnosti, zdržet se sexuální aktivity před manželstvím. Přitom pomáhá budovat intimitu ve vztahu bez sexu.

Být vepředu o své víře se zbavili data, která nejsou za váš čas od těch, které jsou. Nesmíme jen to, co dopředu, ale zpátky je s akcí. Neposílejte smíšené zprávy, je jasné a stručné na vaše akce. Datum v otevřených veřejných prostorách, kde není žádný tlak, aby se fyzicky intimní. Pokud jste na rande, kde se podává alkohol pijte střídmě, aby se zabránilo pokušení.

Have Fun

Datování je zábava, když zadáte do toho s mentalitou se těší na přítomný okamžik. Když začnete den někoho, mít čas seznámit se s nimi. Řítí do vážného vztahu může přidat příliš velký tlak. Jen si, kolik máte času se tato osoba v přítomném okamžiku, zítra se o sebe postará sám. Některé zábavné nápady data jsou muzea, galerie, bowling, mini golf, filmy, večeře a horské parky.

Důvěra v Bohu a datování

Datování je možnost od Boha dozvědět se více o jiné prostřednictvím vstupuje do roku vztah s nimi. Věřte, že jste v datování období svého života, protože Bůh potřebuje si vzít čas a být přítomen v datování. Věř, že Bůh vede vždy a modlit se, aby vaše roku ovoce.