středa 20. července 2011

Proč nejsme vdává


Hannah Seligson

U-40 pod set, manželství jen zdá zbytečný a svazující. Hannah Seligson o tom, proč její generace není připravena uvázat uzel.

Moji prarodiče pokračoval v pěti termínech v průběhu 10 měsíců předtím, než můj dědeček navrhoval. Oni byli oddáni na 47 let. Ale to bylo v den, kdy cesta k oltáři byla lineární a méně komplikované. Nebylo Hemming a hawing, angsting a cogitating o manželství, podobně jako v nové monografii Elizabeth Gilbert, dopustil.

Dnes, námluvy mých prarodičů vypadá jako anachronismus, a to zejména na nejnovější generaci městských, vysokoškolské vzdělání, dvacet a třicet-něco daters. Soutoku snadný přístup k antikoncepci, ženské osvobozenecké hnutí, a příchod manželství z lásky a kompatibilitu, na rozdíl od ekonomie, povinnost, a strach z mít dítě mimo manželství se rodí potomky: nový romantický obřad pasáž, že se zabývám ve své knize: A Little Bit ženatý

Tam je nyní obrovská šedá zóna mezi datování a manželství je to místo, kde se muži a ženy vytvářejí dlouhodobé vztahy, které mají mnoho podob k manželství, ale nejsou tak docela. Je to místo, za bod byl jen přítel a přítelkyně, ale ne ženatý. Jedná se o vztahy, které 50 nebo 60 lety by s největší pravděpodobností vyvrcholily v manželství, ale dnes jsou jen součástí vztahu experimentu, který je endemický dvacátých let mnoho lidí a třicátých let.

Podívejte se na čísla, která upozorňuje. Střední věk pro první manželství ve Spojených státech je nejvyšší to někdy, 27,1 pro muže a 25,3 pro ženy, a to zkresluje ještě vyšší v mnoha městech, dávat cesta k více let roku před svatbou. Ve skutečnosti, 23 milionu dospělých v nesezdaných vztazích spáchán. Více než 12 milionů nesezdaní partneři spolu žijí, což je trend, který je vystaven ve velké části v 25-k-34-rok-starý demo.

"Dating není, co bylo před 50 lety. Seznamka se vyvíjí do tohoto postupného procesu nastěhování Jde o přenocování po dobu jednoho nebo druhého místa. Tam je kartáček na zuby, pak několik kusů oblečení. Z ničeho nic, si uvědomí, že už nastěhovali, "říká Pamela Smock, sociolog na univerzitě v Michiganu, který studuje soužití.

"A Little Bit Marrieds" jsou ty, které předmanželskou smlouvu napsat na kus volné listy papíru, jak se pohybovat, popisovat, kdo zaplatil za Ikea úřadu, který přinesl TV s plochou obrazovkou, jejichž rodiče jim z postele. Nemají část nákladů na nic ", kdyby něco." Každý z nich má samostatné regály pro knihy a DVD. Jsou spolubydlící, nebo jsou stavební společný život? Jsou manželé, přítelkyně a přítele, nebo spolubydlící? Mohou vidět přátele projít celý životní cyklus, datování, manželství a děti, ale oni ještě nemají vlastní gauč dohromady. Každý si myslí, že jiná osoba je manželství materiál, ale jak se mohou dopustit v případě, že jsou ne-cestoval po kontinentech a čtyři další profesní dráhu, aby prozkoumala? Vše, co je skvělé, ale co když tam je něco lepšího?

Dokonce i překlad pochod podél A Little Bit vzal beat. Princ William, dědic britského trůnu, a jeho přítelkyně Kate Middleton, které chodí na více než šest let. Nákrková britská bulvární tisk nazval ji "Waitie Katie."

Tak proč je sprint na oltář byl nahrazen mnohem pomalejší chůzi?

Chceme, aby to všechno. Hledáme někoho, kdo je náš kamarád posilovny, kariéry poradce, nejlepší přítel, milenec, tvůrčí inspiraci, a terapeut. Stručně řečeno, intimita očekávání mladých lidí dnes z grafů. Spřízněnou duši fetiš ustoupila řádky jako: ". Chci být nadšeni, vidět ho v 30 letech jako den, kdy jsme se poprvé setkali" Podle Národního manželství projektu na Rutgers University, naprostá většina (94 procent) nikdy se vzal dvouhry mezi 20 až 29, souhlasí: "Až se oženíte, chcete, aby váš manžel se svou spřízněnou duši, v první řadě." A to hledání "jistotu" a že kouzlo mix vlastností, může trvat léta roku odkrýt .

Strach z rozvodu. Rozvodu kultura, propagoval silné populační ročníky, předurčuje roku krajiny dnes. Se vzpomínkami vazby bitev, prudkých jídelním stole, a celková atmosféra rodiny neklidu, že ne tak vzdálené blikání v minulosti, Ys Gen se rozhodnou o neopakovat chyby svých rodičů se, chov přísné hodnocení pro potenciální kamarády. "Chci mít jistotu," se stal jejich řecký sbor a cestu do manželství se všemi správnými brnění.

Dospělost je na později. Časová osa k dospělosti bylo uvolněné, říká Jeffrey Arnett, výzkumu profesor Clark University, který studuje něco přes dvacet. Arnett připomíná, že pojem "rozvíjející se dospělí" ani neexistoval předtím, než Gen Ys, neboť v předchozích generacích nebyl přechod do dospělosti, stačí se stal jedním. Zeitgeist dnes, nicméně, se projevuje řádky jako: "Já jsem v žádném spěchu. Názorný příklad: Nejžhavější komiksu na papíry letos Dustin, o svobodný, nezaměstnaný 23-rok-starý, který žije doma s rodiči.

Kariéra trvá déle propracovat. Doba, kdy bude pracovat pro jednu společnost, a odešel s zlaté hodinky po 40 letech jsou už dávno pryč. Kariéry jsou teď něco máme mnoho a cesta k nim je často nejasné, v nejlepším případě. New Order dospělosti typické pro tuto generaci je vytvořit sám v kariéře před svatbou. Pro muže především tento nový řád událostí způsobuje interference s pářením, výzkumy opakovaně ukázaly, že to, zda a kdy se muž ožení, je úzce spojena s přiměřenost a stabilitu jeho příjmů.

Bounty antikoncepce. Před antikoncepce, velkou část z impulsu, aby se oženil se, prostě to bylo příliš riskantní, že sex mimo manželství. Jako muž 28-letý "A Little Bit vdaná", řekl: "Kdybych měl být ženatý k sexu, asi bych se oženil, jak by každý chlap to vím."

Romantikus szerint a Marsra