středa 15. června 2011

Studie říká, Seznamka Singles S Volby Přejít Pro Hotties


Vědci už vědí, mozek lidí může být přemožen volby, řekl při nákupu elektroniky, detergent - dokonce i čokoláda. Příliš mnoho možností může vést k hodně zmatku, často následuje nerozhodností, nebo modulu snap rozhodnutí.

Psycholog Alison LENTON chtěl zjistit, jestli stejný psychický stav překonává se stane, když si vybíráme lidi - jako někdo, kdo k dnešnímu dni. LENTON, který studuje experimentální sociální psychologie na univerzitě v Edinburghu, a ekonom Marco Francesconi z University of Essex, se rozhodl studovat tento pohledem na speed dating.

Zpočátku, vědci domnívali, že výběr potenciálních partnerů se může lišit od výběrem z mýdla nebo čokolády, z části proto, že lidé často myslí, že vědí, co chtějí ve kamarád. Ale našli - stejně jako psychologie nákupy v obchodě - počet možností záležitostí.

LENTON a Francesconi analyzoval záznamy z 84 různých speed dating akce pořádané v barech a klubech po celé Velké Británii. Ve všech, události, včetně 1868 žen a 1879 mužů. V speed dating, samozřejmě volba jen hemží. To je bod: spousta možností, spousta potenciálu. Během akce, tyto jediné dospělí měli asi tři až pět minut mluvit, aby každý potenciální kamarád a rozhodnout, zda chtějí vidět znovu.

Díky Snap Rozsudky

Typicky, účastníci setkat kdekoli mezi 15 a 35 osob v noci. A vědci zjistili, že když tam bylo více lidí na výběr, to bylo více pravděpodobné, že muži a ženy by se rozhodnutí o tom, zda na to, aby člověk znovu na základě vzhledu. Při větších akcích speed dating, s 24 nebo více možných zápasů, oba mužský a ženský choosers se častěji rozhodovat na základě "atributy, které by mohly být souzen rychle, jako je výška jejich data ', a zda byly podváhu, normální váhu nebo nadváhu , "říká LENTON.

U menších speed dating akcí, kde účastníci volit mezi 15 a 23 partnerů, LENTON říká, jak muži tak ženy byly více ochotné vynaložit úsilí, aby se dozvědět více o dané osobě. A tam byl větší důraz na atributy, které se dozvěděl o prostřednictvím rozhovoru, jako je povolání, úroveň vzdělání a zda jednotlivé kouřila cigarety.

LENTON říká zjištění ukazují, že je důležité prostředí, v němž se lidé setkávají. Ale rychlost datování není jediným místem, kde se posuzují rychle, a často povrchně. LENTON říká, že tendence, aby se rozhodovali na základě vzhledu samotného je umocněn tím, online datování, kde lidé mohou doslova prosít přes tisíce fotografií a profilů.

Nalezení Real připojení

Lidé potřebují mít skutečnou zkušenosti s ostatními, pokud chtějí, aby jakékoli skutečné spojení, "říká psycholog Sheena Iyengar, profesor na Columbia Business School, který se právě napsal knihu o volbě názvem The Art of Výběr.

"Jsme neustále v pohybu pracovních míst, pracovní mnohem déle, takže jsme nemají čas, aby skutečně rozvíjet přáteli. Takže to, co jsem o tom, zde je to, že okamžik v našem životě, kdy máme čas na rozvoj přáteli, což je hlavně ve škole a v raných fázích naší kariéry, je to opravdu důležité, aby těch dobrých přátel a pověsit na ně . "

Udržování přátelé, říká Iyengar, může často vést k lidem navazování spojení s ostatními, protože s nimi setkat prostřednictvím svých starých přátel a příbuzných.

Ale pro ty, kteří rádi speed dating, New York psychiatr Philip Muskin říká, že mohou být významné ve smyslu jen tři minuty. Ten poukazuje na to, že skoro každý má v té či oné době, byl na party nebo setkání, nebo dokonce na podchod a nástupiště viděli někoho. "Tvé oči zámek na okamžik, a chcete mluvit, že osoba," říká.

A typicky, říká, že je v důsledku různých důvodů v bezvědomí. Možná, že člověk je připomínající významných osobností v naší minulosti, připomínající rodiče, sourozence, přítele, nebo bývalý vztah. Podle Muskin, může takový okamžik setkání se tak hluboký, že se transformuje do začátku skutečně pravda připojení.


úterý 14. června 2011

Seznamka Mobile App SinglesAroundMe uvádí unikátní nástroj pro Singles


Umístění-založené mobilní datování app SinglesAroundMe (SAM) dnes oznámila oficiální spuštění své první svého druhu "Destination hledání" nástroj, který dává dvouhry možnost vidět, kde další singly jsou v reálném čase na kterémkoli místě podle své volby na celém světě.

Zakladatel společnosti Klotz Chris řekl: "singly jsou nalezení nástroj docela fascinující, protože oni jsou oprávněni vidět, kde jiné singly jsou setkání, které jim umožní rozhodnout, kde většina děje se na místě. Zmeškané příležitosti a hostující prázdné bar jsou věcí minulosti. "

Ze vstupní GPS polohy uzavřeno, mohou uživatelé hledat další singly z 100 ft do 100 mil od místa, cíl vyhledávání, lze přizpůsobit a výsledky hledání splnit své touhy. Výsledky jsou zobrazeny na mapě zeměpisné, kde uživatelé pak mohou prohlížet obrázky a profily a posílat různé typy mrká a zpráv začít flirtování.

Cílová Hledat nástroj se používá k kompliment hlavním rysem aplikaci s názvem "SAM" vyhledávání, které zobrazuje singly od 100 ft do 100 km od vašich okamžité umístění, po celém světě. "Nyní je možné setkat se s dalšími singly singly serendipitously, když jsou na cestách" řekl Chris Klotz.

SinglesAroundMe si rychle získává na trhu-podíl na rozpálený umístění na datování prostoru. Verze pro Blackberry SinglesAroundMe je plánováno na start na den svatého Valentýna dělat to první místo-založené app datování na Blackberry. To umožní uživatelům chytrý telefon komunikovat s ostatními singly na různých telefonech.


Šaty pro úspěch Seznamka


Když high-profil žena captured sobě off-the-Wall vybavení ona je jisté, že bude předmětem vzrušené debaty.

Módního světa si libuje v diskusi, a většina žen není pomalá v příchodu dopředu vyjádřit svůj názor na celebrity, které se oblékají zapůsobit.

Ale protože těch, které by jistě bude snažit zapůsobit, jsou muži, to je patrné, že muž hlediska je často v nedostatku.

Reklama: Příběh pokračuje níže

Takže jsou muži opravdu bezradní, pokud jde o módu - nebo pouze udržovat diplomatické mlčení?

Zeptali jsme se skupinou zapnutí-na muže, aby se dobře podívat na styl současnou světovou miláčky zjistit, zda souhlasí s rozsudky vynesené v magazínů.

Victoria Beckham - POSH POLSKÝ

Dálkový let? Žádné teplákové soupravy v nedohlednu pro módního návrháře, který se zdá vypadat co nejvíce chic poté, co je právě vystoupil z letadla.

MAG je toho názoru: "Když se paní Beckham tweeted: 'letiště je můj dráhy!' kluk, ona to vážně. Pokračovat v dobré práci, Victoria, ty oblečení jsou dobře a opravdu prvotřídní. "(Look)

Muž Zobrazit: Protože všichni víme, jak moc úsilí, ona vezme se podívat jen mírně okouzlující, není to v rozporu s účelem trochu? Je to podivně oddaný druh nóbl-ležérní to je většinou jen velmi nudný.

Rihanna - Edgy STARLET

Její nedávný S & M zpověď v časopisu Rolling Stone jen přidává k ní kontroverzní styl: akrů kůže, špetka sex-appeal, a že ochranná známka neon rudé vlasy.

MAG je toho názoru: "Ona je tam s uber-elita-seznamu v módě sázky, s designéry spadají přes sebe šaty a přední řady sedadel na ni čeká na každém vrcholu show." (Grazia)

Muž Zobrazit: Rihanna má styl, který je napůl princezna Disney, napůl zpocené taneční sál, a to je tak eklektický, že i když má chybný krok je opravdu nezáleží.

Lily Allen - VINTAGE BYSTROUŠKA

Lily vinobraní shop podnik pracoval jeho nostalgické kouzlo na vlastní šatník. Od dvacátých do sedmdesátých let, zpěvačka opravdu ví, jak na skále retro silueta.

MAG je toho názoru: "Ona se nebojí experimentovat. Lily eklektický styl dostal ji tolik pozornosti jako její hudbu, a každý návrhář dožaduje toho, aby jí šaty. "(Elle)

Muž Zobrazit: Lily může nosit skoro všechno se jí líbí, protože ona je tak chladný a sebejistý. Šaty, kombinézy - ve skutečnosti, mohla by docela hodně oblečení bin tašku a to by nevadilo. Ona dělá šaty pracovat pro ni.

Cheryl Cole - WAG CONVERT

Od fotbalista je druhá polovina miláček Británie, nelze popřít Cheryl má X Factor, když přijde na červený koberec oblékání.

MAG je toho názoru: "Její šatník volby se staly tak úspěšná jako její singly. Zatímco natáčení X Factor, měla módní fanoušci sledovat každý její pohyb krejčovské. "(Vogue)

Muž Zobrazit: Je osvěžující vidět trochu jednoduché propracovanosti - to se často cítí, jako by to paže / nohy / prsa závod mezi celebrity na červeném koberci, když, upřímně řečeno, nebylo nikdy nic špatného na starý druh Hollywood glamour.

Kate Bosworth - minimalový mág

Herečka se, že vzácné superhrdina kvality s oděvy, transformovat něco super-jednoduchý příběh, červený koberec úspěch. Skvrnu oko-odprýskávání lippy je vše, co potřebuje accessorising.

MAG je toho názoru: "Kate má úžasnou schopnost přijmout veškerá trend a přizpůsobit ji její vlastní styl, spíše než se objevit jako ona nosí 'vzhled'." (Více)

Muž Zobrazit: jen dokazuje, že je Over-The-top není vše - vše co potřebujete, je jediný rozlišovací (zatím prima) kus oblečení, a můžete pověsit všechno ostatní kolem toho.

Sarah Jessica Parker - HEEL Maven

Maličký Sex And The Star City zvyšuje její módní profilu vždy první, kdo si ji prsty do tyčící nového 'to' paty.

MAG názor: "Tato dáma nemá boty skříň - jsme počítat, že je více skladu - ale tak jako tak bychom zabít přehrabovat." (Look)

Muž Zobrazit: Není fanoušek její 'výpis' boty - ona vždycky vypadá, že bych se mnohem pohodlnější, kdyby měl kopyta. A její styl připomíná malá holčička hraje dress-up ve své maminky oblečení, které je bizarní, ale nějak apt.

Carey Mulligan - PRIM 'N' PROPER

Bojoval za americké Vogue Anna Wintour je, britská herečka přijala rezervovanou styl, který vyráží to super diblík plodiny.

MAG názor: "S ní skřítek střih a sofistikovaný styl učitelka, Carey Mulligan zachytil módní hejna pozornost. Podívejte se, jak se jí podaří bezchybně kanál mix klasické a propracované (myslím Audrey Hepburnová) s nekonvenční (myslím, Tilda Swinton). "(Vanity Fair)

Muž Zobrazit: Tam je něco o Carey, která vychází už z učitele na školní diskotéka. Ne ve špatně - ona by učitel všechny chlapce by druh trapné a zíral na své nohy asi - ale přesto učitel.

Katy Perry - kýč KRÁLOVNY

S působivou sbírku paruk, šílený šaty a neon-světlé příslušenství, má se novomanželský výstřední svou vlastní značku módy. Často cartoonish, ona podíváme na omezení chuti s gumovými šaty a drzé tisků.

MAG je toho názoru: "Svlékněte pryč růžové a modré rozšíření, komedie podprsenky a další ozdůbky její cartoonish persona a další straně popová hvězda Katy Perry se objeví: sofistikovaný femme fatale." (Harper je bazar)

Muž Zobrazit: Katy nikdy přesně byl jeden pro skromnost, ale ona ví, jak vytvořit charakteristický vzhled a ona drží to. Pokud tam byla šaty vyrobené z cukrová vata, by Katy Perry se v první linii koupit.


Hvězdy nabídli své nejlepší Seznamka Poradenství


Hvězdy včetně Madonna, Demi Moore a Cameron Diaz se obětoval své nejlepší datování poradenství pro novou knihu, která má pomoci mužům najít přítelkyně a aby jim radost.

Vztah k použití, s názvem To je to, co řekla: Ženy Muži odhalit, co opravdu potřebuji znát, byl sestaven výrobcem Punk'd TJ Jefferson a funkce předmluvu od žert televizní show hvězda Ashton Kutcher.

Kutcher je žena, Demi Moore, přispěl a rozděluje se na její vlastní tipy, nutit muže, aby se sobecký v posteli nebo ve věcech lásky.

Moore píše: "Pokud chcete dostávat naše šaty soustředit na to, co dáváte, a ne na to, co můžete získat! Můžete být schopni skórovat jednou - ale můžeme cítit pach sobecké touhy míle daleko, a nemají zájem. Ženy jsou od přírody správců, neberte to jako samozřejmost. Romance hledáme přijde z bytí ocenil. "

Madonna chce muže, aby nechali své ženě postarat - a radí jim rozdělovat spoustu komplimenty.

Vysvětluje: "Ženy jsou zde rozbít člověka ego, prosté a jednoduché. Akceptovat a život bude lepší. Také ženy muži rádi, když jim říct, že vypadají hezky. Pokud chcete víc, než že budete muset zaplatit za to. "

Kniha obsahuje také poznámky z Diaz, který připouští, že má "ztrácí se v zázrak lásky, krásy a sexy", Lake Bell, který naléhavě vyzývá muže, aby se příliš "ctižádostivý" a Soleil Moon Frye, který tvrdí, "Líbí se nám to špinavé stejně jako vás ... "

Autor knihy Jefferson říká Fox News: "Je to zábavné čtení, ale můžete najít něco, co tam, že může skutečně pomoci váš vztah a zastavit vás ze spaní na gauči, že noc. Máš lidem, jako je Madonna radí v knize, ale pak máte hospodyňky na Středozápadě a učitelé a zdravotní sestry. To by mohlo být těžké na někoho, kdo se týkají toho, co Madonna říká, ale většina z nás se může vztahovat na každodenní lidem, které nejsou známé a nejsou v záři reflektorů. - Oni potřebují být slyšen i "