čtvrtek 7. července 2011

Mobilní Seznamka


V posledních několika letech zaznamenala mobilní technologie přijde na skoky a meze, telefony jsou stále rychlejší, menší, jemnější, elegantnější a mnohem schopnější. To se odráží ve výbuchu při výběru žádostí (aplikací), které jsou k dispozici ke stažení. V těchto dnech máte aplikace, které vám pomohou najít restauraci, přeložit text, sociální sítě, a porovnávat ceny. Dokonce i NASA má cca.

Je proto malým překvapením, že jedním z nejpopulárnějších typů aplikací je z roku cca. Existují stovky jich na tržišti Android, a ještě více na Apple App Store, z nichž každá slibná nejjednodušší, nejvíce zábavný způsob, jak se setkat s lidmi ve "své území". Flirtomatic, jeden z nejpopulárnějších mobilních seznamky, hlásil, že v roce 2010 bylo více než půl miliardy "flirtuje" poslal, což se rovná asi 285 zpráv za uživatele.

Je jasné, že mobilní datování má mnoho věcí, bude pro ni, ale jak naznačuje jeho Flirtomatic "Flirt Report" průzkum trhu, tam jsou důležité otázky ochrany soukromí na paměti při používání aplikace založené na poloze.

Lloyd Borrett, bezpečnost evangelista v AVG (AU / NZ), říká: "Zařízení znát jeho polohu uživatele umožní další inovativní služby. Do pěti let uživatelé měli být schopni najít někoho, na dating site a send (s povolenkou) skutečné květiny bezprostředně s jejich přesnou polohu. "

"Přitažené za vlasy? Narušení soukromí? Za to, že od té doby telefon ví, kde jste, se stává nejefektivnější dodací adresu si lze představit. Vaše adresa je v telefonu, což je místo, kde jste. Ale jen pokud chcete, aby to bylo. "

Rozdávat svou polohu vůči cizincům je zřejmé důsledky, tak tady je pět tipů od AVG (AU / NZ) na bezpečném místě při použití na aplikace:

Podívejte se na zdroj: Instalujte pouze aplikace z důvěryhodného zdroje - je to jako nákup v obchodě, nebo položíte peníze na bankovní účet. Pokuste se zjistit pověst výrobce aplikace. Apps v obchodě Apple jsou přísně kontrolovány, zatímco Tržiště Android je otevřený s jeho politikou screening.

Zkontrolujte, zda skryté poplatky: Při stahování aplikace Ujistěte se, že pochopili, co přesně skryté náklady. "Free", není vždy tak černobílé, jak by se mohlo zdát.

Zkontrolujte nastavení: Ujistěte se, že aplikace je pouze sledování / podávání zpráv informace, které chcete sdílet.

Vypněte ji: Vypnutí funkce GPS, když ji nepoužíváte zajistí, že vaše soukromí je chráněno. Totéž platí i pro odstranění aplikace, pokud jste přestal používat.

Ochrana před opotřebením: s aktuální Anti-Virus v telefonu zajistí, aby se udržuje škodlivého softwaru od sdílení informací, které chcete zachovat soukromí.


pondělí 4. července 2011

Ženy by měly zhubnout Před Seznamka?


Během 17 let jsem psal o datování a vztahy, jsem se dozvěděl, že většina zápalné téma mužské novinář může řešit něco, co se týká ženské hmotnost.

Záležitost přišla znovu tento týden, kdy Cynthia napsal: "Jsem, 56, rozvedená, nebyly v termínu do 10 let. Musím přijít o nejméně 55 liber. Doporučujete mi, že než jsem se pokusit s někým seznámit? "

Upřímně řečeno, já jsem kuře, pokud jde o vyslovení můj názor na hubnutí a osamělé ženy, protože to vždycky mě do potíží, ženy jsou citlivé na jejich hmotnosti. Tak jsem si snadnou cestu ven a hledat názory žen. Hubnutí radu pilulky je jednodušší spolknout, když to přijde z žen, místo mě. Zde jsou některé z jeho názorů na váze-to-data vydání Cynthia je.

Jennifer, Irvine, řekl: "Před opětovným vstupem do světa z roku by Cynthia ztratit váhu a dělat cokoli jiného, ​​co je potřeba k maximalizaci svého vzhledu. Ona je ochablý a potřebují lepší svalový tonus? Je to pokleslý a vrásčitý a potřebují face lift? Je to šedé a potřebuje barvu mají její vlasy? Jsou její šaty lichotí a up-to-data a ona potřebuje nový šatník?

"A dobrý vzhled jí pomůže ji nejlepší nohy vpřed v datování světě. Č. 1 odbočku pro muže je obézní žena. Když se podívám na starší ženy, které nebyli schopni najít partnera, jsem hlavně vidět sbírku žen, které trpí nadváhou nebo fyzicky neatraktivní pro toho či onoho důvodu. "

Dokážete si představit, že by tato slova měla spíše přímo ode mě? Já bych se hluboko do psí boudy se ženami, které jsou citlivé na váze.

Jennifer pokračoval: "Ženy mohou rant a rave, jako vše, co o povrchnosti vzhledu, ale vypadá stále první věc, že ​​muži upozornění. Chcete-li zakázat To je v protikladu s realitou. Muži jsou tak po celý svůj život, a zůstávají tak až do pozdního věku. Vraťme se zpět do světa datování je hodně jako návrat na trh práce. První dojmy jsou často velmi důležité.

"Navrhuji, Cynthia získat více aktivní v místních aktivit. Měla by se dostat ven z domu, nejméně tři dny, nebo dny v týdnu. Měla by se najít hubnoucí program a připojit se cvičební program. By se měla přidat klubů a skupin, které dělají věci ráda dělat. Stává aktivní, účastní se jí člověk zajímavější lidé obou pohlaví. "

Charli, Tustin, řekl: "Byl jsem 72, když jsem se připojil Weight Watchers v červenci minulého roku, a přišli o 46 liber, a vyzývám Cynthia se zapojit do tohoto programu, jak je to úžasné! Jsem tak mnohem tenčí, ale dělá takový rozdíl v mé každodenní výhled.

"Jsem dosáhl svého cíle váhu v lednu. I vypadají lépe, mají tak mnohem více energie, snížila šest velikosti oblečení a bavím nakupovat nový šatník. Jsem rád, a dokonce i úsměv mnohem více než dříve.

"Jsem na místě, kde jsem se jít ven s mými přáteli a Gal dokonce jít ven sám, který byl velmi velký krok pro mě. Si užívám života mnohem víc. Každý den, já jsem vděčný, že jsem si konečně uvědomil, že jsem potřeboval něco pro mě a to, že jsou zdravé. Jsem nyní přesvědčen o setkání muže. "

Cheryl, Huntington Beach: "Její zdraví a wellness je vše, snad každodenní rutiny chůze pro začátek."

Karen, Sherman Oaks: "Jednou jsem vážil 275 liber, nyní váží 107. Souhlasím s tím, o hmotnosti je jednou z hlavních priorit, protože zdravotní problémy ... a to, že se budete cítit lépe o sobě a vypadají mnohem mladší.

"Všichni víme, o dráze válec z roku jezdit. Cynthia musí být připraven, a uvědomit si, že je to dnes jiné než před 10 lety. "

Merijoe, řekl: "Jsem 51-letá zdravotní sestra, navrhuji, Cynthia rozhodně postarat o sebe, než myslet na někoho jiného. Pokud se necítím ve své nejlepší, je to vidět. Pokud je váha není problém k ní, pak na skály. "

Zní to jako většina žen cítí Cynthia počkat do dnešního dne, až se ztrácí váhu. Souhlasím, ale jen tím, že se mi problémy znovu.

Reader komentář: Carl, 59, Dana Point: "Ženy obvykle nemají vycházet ven sám, tam jsou často až čtyři spolu. Mluví k sobě, spolu tančí a nedávají moc v cestě zve člověka k jejich stolu. Máte-li k nim, většinou odmítají si, že se objeví v řízení a selektivní. Pokud jste chlap ven sama, Zdá se, že poražený na ženy a na lovu.

"Máte-li žena s vámi, dostanete se usmívá a vypadá, jako by ostatní ženy chtějí zjistit, zda je možné a odvedu tě pryč.

"Když budete mít dámu na pěkný den, jen zřídka se nabízí k rozdělení na kartu nebo zaplatit tip. To hodně vypovídá o charakteru ženy, kdyby se alespoň nabízí. "

Přečtěte si více: San Clemente Times - ženy by měly zhubnout Před Seznamka