čtvrtek 20. září 2012

Průvodce na dvojnásobek Seznamka


Když řekneme dvojitý chodit, máme na mysli jednu osobu vidět dvě nebo více osob současně. Stejně jako otázka, přináší obrovské přednášky o tom, co je to etické a co ne, tady je šest pravidlo non-kritický pohled na to, jak se vám podaří nad tím tak hrozné flirt a užijte si to, zatímco vy.

Buďte upřímní

Když začnete chodit s někým, dejte jim vědět hned, že nejste připraveni spáchat a jste vidět jiné lidi. Poctivost se ušetří a lidé si jsou vidět, jistý zármutek později. Být upřímný také pomůže vytvořit další dluhopisy s nimi. Takže, pokud "Seznamovací" nevyjde, prostě se může stát vaši nejlepší přátelé později.

Nenechte si dvakrát knihu ve stejný den

Dejte si i svůj emoční stav schopnost zpracovávat své zážitky. Pokud jdete ven s jedním klukem / dívka v odpoledních hodinách a další později v noci, budete se zmást, jak o zkušenostech. Uspořádejte data v horizontu několika dnů. Také nechcete, aby se zamiloval do obou z nich stejným způsobem. Záliba bude jen růst, nakonec, ale pokud jste dosud je příliš blízko u sebe, nemusíte vědět, kdo vlastně dělá se usmívat.

Ujistěte se, že máte nějaký samotě

Nechoďte ven každou noc s někým. Udělejte osobní čas pro sebe. Pokud se vám líbí jak lidi se datování, budete chtít, aby čas, aby zjistili, kdo chcete zůstat s. Můžete také zahrnout je do této osobního času, ale zajistí, že vím, že to je váš čas a jsou tam jen jako doplněk vás. To není o nich. To také pomáhá jim pochopit 'skutečný' vy.

Dejte časový limit na dohodu a dejte jim vědět, jak dobře

Pokud se rozhodnete k dnešnímu dni více než jednu osobu v době, mohou vaše pocity dostat neuspořádané up. Nastavte časový limit, aby se rozhodnutí o tom, kde stojíte a udržet tuto lhůtu. Pokud na konci tohoto časového limitu stále ještě neví, kdo byste vybrat, řekněte jim, že jste si nevybral ani. (Čas od sebe může pomoci při rozhodování, kdo opravdu chcete ... chcete-li jeden z nich, který je!). Také má časový limit v hlavě dělá to pro vás jednodušší si uvědomit, co se děje ve vás. To vám pomůže udržet kontrolu nad situací, a ne skončit pocit jako blázen, není klesající nebo klesající pro oba z nich.

Nechoďte na stejných místech s nimi

Pokud váš jazz milenec má speciální noční klub on / ona líbí, neberte si fotbalista (dostanete drift!) Do stejného místa. Vyhněte se stejné kavárny, stejně viset-out oblasti a možná i stejné oblasti města jste často. Je to mnohem jednodušší řešení se dvěma daty v případě, že nejsou vidět chodit jinou osobu. Budou vědět, ale nemusí vidět.

Vyhněte se hraní her žárlivost

Nenechte si sypal sůl do rány. Období. Jsou bylo pochopení dost přijmout vaše "vzpurné" způsoby, a tak jim pauzu a ne postavit je proti sobě tak očividně. Nechte prodlev ve vaší mysli, když jste rozhodování.