neděle 10. července 2011

Všechno, co jste vědět o Online Dating Fotografie je špatně


Lesley Taylor Ciarula

Vše, co jste někdy věřil, o úspěšných on-line datování fotografií je špatný, on-line dating site zprávy.

S úsměvem do kamery, aby vaše tričko nebo i ujistit obličeje je vidět není nejlepší způsob, jak získat výsledky, přehled 7.000 obrázků vyslán na stránkách on-line OKCupid.com nalezeno.

Pro muže, "Internet klišé" AB střílel dělá divy, pro ženy, výstřih se počítá, bez ohledu na to kolik vám je let - až o 30ish.

"Objevili jsme mnoho kolektivní moudrost o profilu obrázků bylo špatné," řekl webu organizátoři OKtrends blog (blog.okcupid.com).

"Ať už se ukázat svou tvář skutečnosti nemá vliv na vaše zprávy vůbec. My jsme tomu uvěřit. Ale fakta jsou tvrdohlaví: svou tvář nemusí nutně záležitostí. Ve skutečnosti nemůže ukazovat obličej je pozitivní, pokud můžete nahradit v něco neobvyklého, sexy a tajemná. "

Ale ne pet, pokud jste žena. Žena drží psa nebo kočku kapky rychle reakce. Je to ještě horší, než představují s pitím. Opak je pravdou pro muže: pózování s zvíře je stejně tak dobré, jak předváděl své abs.

Místo měření popularity tím, kolik reakcí člověka dostal od odeslání pomocí lidí, kteří byli průměrně atraktivní: horní a spodní konec vzhled byl vyřazen průzkumu.

Některé další mýty mlátit zjištění:

U žen s úsměvem není lepší. Flirtování přímo do kamery. Flirtování od fotoaparátu je nejhorší možná představují. Dokonce i on-line, oční kontakt záležitostí pro ženy.

Pro muže, nejlepší snímek vašeho obličeje není usmívá a hledá dál od kamery. Flirtování od fotoaparátu je ten nejhorší možný představovat.

Ženy si skvělé reakce od "všeobecně zhoubného MySpace Shot" průzkum hlásil - ten, ve kterém budete držet mobil nad hlavou, podívejte se zdrženlivý a střílet. To, že řekl, "je nejúčinnějším foto typ ženy, lépe ve skutečnosti, že rovný-up prsa obrázky."

Muži s dobrou ABS Nejlepších výsledků při přijímání na buben pryč, ale účinek klesne starší, které si: velké na 19, tak o 31 méně. Pokud jste AB nižší průzkumu vyplynulo, že nemají zdobit. , Který se nejhorší reakci.

Na rozdíl od mužů, ženy netrpí prudký pokles v reakci s výstřihem výstřel, zatímco oni stárnou. "32-letá žena ukazuje své tělo dostane pouze jeden méně zpráv za měsíc, než je ekvivalent 18-rok-starý, starší žena se chlubit dostane čtyři zprávy, méně."

A konečně, "dělat něco zajímavého" v obraze, jako je například hraní na kytaru, skóre mnohem vyšší, než jen při pohledu na fotoaparát sexy, průzkum zjistil.

První kontakt