čtvrtek 2. června 2011

Sdílení naší lásky k Apple je hezký místo startu


Je to první den-ledoborec, Apple-stylu: "Ukažte mi váš iPhone aplikace a já ti ukážu moje."

Stejně jako tisíce kolegů fanboys Apple zoufale hledají fangirls, 27-rok-starý produktový manažer Ayush Agarwal skočil na Cupidtino datování stránky a začal hledat lásku. Mac-centrické zprávy začal létat. Splňují-up byl uspořádán u samozřejmě Apple Store. A stejně jako externí myši byly odhalení ten den, co začaly na tlačítko OK.

"První věc, kterou jsme si povídali o tom byla aplikace," řekl Agarwal. "Byl jsem byt lov, tak jsem jí ukázal PadMapper. Pak jsme mluvili o 'Angry Ptáci' na chvíli. Setkání prostřednictvím Cupidtino mi řekla, že není jen uživatel Mac - ona byla vášnivá Mac uživatele. Tak jsem se necítil trapně mluvit s ní o mé Mac za hodinu, zatímco ostatní lidé mohli myslet, že jsem mluvil moc o mé Mac. "

Agarwal, kdo je stále přátelé, s ženou, má mnoho společností. S 28.000 aktivních členů, Cupidtino stala hromadící místo pro Apple-otrávil sdílet své vášně Mac, swap IPAD příběhy, bad-ústa uživatele PC, a možná, jen možná, najít život je konečný app.

Všechno to začalo loni na jaře, kdy zakladatel Mel Sampat se dostal do hádky s přítelkyní přes, Jo, jeho nový IPAD.

"Byl jsem nadšený super a já jsem ho tlačí k ní nad jídelní stůl," řekl 31-rok-starý San Francisco vývojář. "Ona prostě nedostal ji. Ona je taková PC. Ona razníky čísla pro PG & E a setkává se s regulátory. Já jsem to geek startu chlap rozvojových iPhone Apps doma v mém PJ. Jsme typická PC-Apple pár. "

Chcete-li Sampat, IPAD byl portál pro celou novou éru počítačů. Se svou přítelkyní, byla to hračka.

"Řekl jsem, napůl-jokingly, 'nemůžu být s tebou. Příště bych chodit s někým, budu mít jistotu zeptat, jestli je Mac nebo PC. ' "

Druhý den ráno ve sprše, řekl Sampat, žárovka odešel. "Uvědomil jsem si, kdybych byl jeden a šel na rande dnes, první věc, kterou bych zeptat se: 'Co aplikace jsou v telefonu?' 'Angry Bird'? Mají spoustu volného času. Amex? Jsou ujistit jejich finance jsou v pořádku. Jsem si vyhrnul rukávy a začal místo. "

Den poté, co zahájil místě v červnu, více než 6000 uživatelů se zapsal. Po blogger ho zvedl, provoz začal lézt. Koneckonců, to byla možnost připojit, zdarma založit profil, zdarma oslovit jiné uživatele a pouze 4,79 dolarů za měsíc dostávat zprávy zpět.

"My ustálený," řekl Sampat, "na cenu vět mocha ve Starbucks v Cupertino," odkaz na rodného Apple, který inspiroval název. Na stránkách sportovní čistý Apple-jako design, vyžaduje, aby uživatelé se přihlásit prostřednictvím Apple-vytvořil prohlížeč Safari, a dává ctitele fórum, dobře, uživatelé PC bash.

"Potřebovali jsme seznamka, jako Cupidtino, protože upřímně si myslím, Apple lidé jsou různé druhy lidí," říká Apple osoba Ronni Estrada, 23-rok-starý lékárna asistent s Kaiser v jižní Kalifornii. "PC lidé jsou trochu naivní ... Apple ale lidé jen tak si to. "

Pro tuto chvíli, Cupidtino zůstává do značné míry práce z lásky k Sampan a jeho co-zakladatel, programátor, Seattle, který zůstává v anonymitě chránit svou práci na velkých e-commerce společnosti. Říkají, že mluvíte s několika investoři, ale nyní pozemek zaplatí muži skromný plat, ale ne dost žít dál.

Návštěvníci jsou uvítáni na úvodní stránce s "Meet fanboy Apple nebo holka," pak povzbudil, aby po jejich fotografie a odpověděla na několik otázek profil, včetně "jsem se stal Mac, když ..." - na kterou uživatel CuteT40 odpověděl "Narodil jsem se 'mac' "... ale začal 'pomocí' v roce 1990. "

Odtud jste na vlastní pěst.

"Sdílení naše láska Apple je pěkný výchozí bod," řekl Lindsey Arasmith, 25-rok-starý student od Sunnyvale, který byl odstaven na produkty společnosti Apple její programátor táta. "Není to jako bychom byli jen o Apple. Ale je to příjemné mít tuto základnu k pádu zpět, takže to není úplně naslepo. "

Paret giftet seg i smultring butikken der de møtte