neděle 29. července 2012

Nová seznamka zápasem na základě vašich Klout skóre


Konečně! Seznamka, aby odpovídaly strašné šířil know-it-ÝZVY k jednomu jiný. Tawkify, poslední románek, on-line nástroj pro zjištění dává lidi dohromady na základě jejich Klout skóre.

Ano, to je pravda. To párů se zhrzený spolu používat číslo, které měří jejich online vliv. Pokud to nebude znít jako nejhorší způsob, jak najít partnera, no, možná Tawkify je dobrým řešením pro vás. Po zodpovězení 10 otázek a předložení fotografie jsou uchazeči pohovor po telefonu, potom nastavit na rande. Představte si, že server pro dané tabulce.

Co-založil časopis Elle fejetonista E. Jean Carroll, stránka používá ukazatel vliv hrát virtuální Yenta, protože "není možné lhát o své Klout skóre." Přesně tak. Alespoň byste jít do data s vědomím, že obě zúčastněné strany jsou zcela samostatné zúčastněné kreténi.

Carroll vysvětluje:

Zjistili jsme, že výsledky jsou Klout autentické měření propracovanosti, vtip, kulturní důvtipný, a odvolání, mnohem pravdivější a více důvěryhodnější měření než typický on-line (sic), seznamka býčí hokejové faktory, z výšky hmotnosti a příjem.

A kdo se stará o hodnotách? Nebo morálky? Nebo životní cíle?

Nedávno jsme použili kampaň Twitter manipulovat Klout do tvorby našeho Kyle Wagner nejvlivnější máma na internetu, takže možná Tawkify můžete připojit na nově korunovaný top matriarchu na webu se svým vlastním MILF. A přinejmenším, mohlo by pomoci filtrování některé z klaunů z OKCupid.