pátek 15. června 2012

Nový on-line Seznamka stránek Pomáhá potetované Lidé najít lásku


Bez ohledu na váš věk, může být zábavné a datování koketní, ale zároveň to může být velmi intenzivní, matoucí, a minové pole rozhodnutí. Dospělí 18-29, kteří žijí mezi alternativní životní styl, s viditelnými tetováním a piercingem, mohou nyní vyhnout se ty první dojem rozhodnutí spojením TattCafe.com a setkání ostatní, kteří měli stejnou zkušenost.

Většina on-line stránky datování vyžadují profilu fotografii usmívající se tváře, ale TattCafe.com domnívá se, že části těla představovat umění tetování jsou stejně důležité popsat členy přesně. Takže i shyest členů může cítit dává nahlédnout do jejich osobnosti, aniž by plně "odhalil" sami.

TattCafe.com nejen povzbuzuje své členy k e-mailu, SMS, video chat, mluví k sobě pomocí anonymní volání funkce, ale vytvořit / účastnit se společenských akcí, jako je například tetování úmluv vyslaných do svých skupin a akcí oblastí.

"Členství se neustále zvyšuje v posledních několika týdnech se singly v Kanadě, USA, Irska a Izraele prozatím největší zájem poznat ostatní, kteří se věnují převážně stylu spojeného s tělesnou umění a kultury," říká Helen Siwak, prezident TattCafe . com. "Statisticky naši členové mají slabost pro své domácí mazlíčky, hudba, cestování, a životních rozhodnutích, jako je vegetarián, dobrovolnictví, aktivismus a alternativní duchovno."

Tento životní styl datování portál má také společníka Blog: www.TattCafe.wordpress.com, které budou přijímající obsah ze všech TattCafe.com členů a členů komunity.

TattCafe.com je umístění se, že životní styl portál pro tetovaný a těch, kteří je milují. Lidé, události, fóra a charitativní fundraising všechny význačné místo v budoucnosti této mezery na trhu z roku stránce


neděle 10. června 2012

Datování v okrese


Ulice hluku vyplní pozadí jako Sam Yagan mluví rychle do svého mobilu. Má talent na účinnosti. On je z roku katalyzátor, self-prohlásil A v únoru loňského roku, jeho datování webové stránky "geeky matematiky chlap." - OKCupid - přihlášen 1,3 milionu unikátních návštěvníků.

Takže když přišel čas zjistit, jak se setkat s lidmi, jeho jméno na špičce seznamu lidí, které volají.

Většina Washingtonians bývají workoholici a transplantáty nebo některé kombinace těchto dvou. S obecnou populaci, jako to, že jsou svobodní lidé znevýhodněny, pokud jde o setkání s potenciální partnera.

"DC - zdaleka - nejaktivnější [o OKCupid] na v přepočtu na hlavu," říká Yagan. "Ostatní města ani přiblížit."

Více než 10 procent populace jsou DC je aktivních uživatelů na webu, podle údajů Yagan, a 75 procent z těchto uživatelů je mladší 35 let.

Ať už si chcete vzít tech trasu, nebo více tradiční třídy, je tam jeden základní princip k zapamatování: "Můžete to brát příliš vážně," tvrdí Yagan. "Lidé se tak skončil o tom."

Spíše než se bát odmítnutí, připustit, že objem je klíč: Šance, že první člověk, se setkáte se děje, že právě pro vás je nízká, říká Yagan, který získal titul z matematiky a ekonomie z Harvardu, a později se k odběru MBA Stanford Business School. "Polovina bitva je nutí si jít ven a setkat se s lidmi."

Takže tam, kde jsou nejlepší místa k nalezení další milostné azyl v okrese?

Ať už je to chytne post-pracovní úlitbu na Off the Record baru v Hay Adams hotelu, nebo po připojení v notebooku na schůzce v Adams Morgan, místa, kde sólo na lidi sledování je společné vleky zátěž zranitelnosti a umožňuje setkávání se lidé cítí méně nuceny .

Na schůzce se mišmaš židlí a stolů lehátka, rozptýlené pro maximální pohodlí. Free Wi-Fi umožňuje pracovat (nebo surfování na Facebooku) a zároveň si můžete vychutnat kávu, čaj, občerstvení nebo alkoholický nápoj. Nachází se na často hektický 18. ulici v Adams Morgan, Tryst je oáza.

Tia Scagliarnini, přední-of-the-house manažer, chce, bar a kavárna, že uvolňující místo pro lidi, který není ani doma, ani práce, řekla.

"Snažíme se podporovat komunitu, a učinit z něj místo, kde lidé jsou přístupní."

Klientela je různorodá, dodala: Studenti písemně PhDs nebo magisterských prací, knižních klubů, novináři, umělci a podnikatelé všeho druhu. Dostaveníčko také šťastnou hodinku sedm dní v týdnu a živá jazzová v pondělí, úterý a ve středu večer.

"[Tryst] může být cokoli chcete, aby to bylo, opravdu," řekla. "Jsme vždy plný lidí, takže už nikdy nebudete muset cítit sami, nebo návěsy."

Ale pokud toužíte něco trochu víc, zamiřte prezidentské do králičí díry suterénu Hay Adams hotelu.

V házení vzdálenosti od Bílého domu, můžete karikatury politické kultury Washingtonu vidět v rámusu. Návratem do DC včerejška tento klasický bar je místo, kde je "vidět a neslyšel," řekl Andrew Welch, potravin a nápojů ředitelem Hay Adams hotelu.

Co to znamená přesně?

"Název baru mluví samo za sebe," řekl Welch. V podstatě, co se děje v Neoficiálně zůstane mimo záznam.

Centrální blízkost politických, obchodních a advokátní kanceláře přináší v některých velkých jmen, a Welch má za cíl zachovat kvalitní zážitek, který je známý bar. Prostředí podporuje relaxační rozhovor - pokoj je vybaven krbem - a velká speciální koktejl seznam je třešničkou na vrcholu.

Co se stane, jakmile nastavíte památky na lokálem?

"Musíte rozšířit kritéria vyhledávání," vysvětluje OKCupid je Yagan, jehož stránky využívají matematické rovnice k určení výsledků, spíše než psychologie - což je základem dalších datování lokalit.

"Změnili jsme způsob datování díla," dodává. Většina lidí říká, omezují pouze na vyhledávání osob, které se hodí v jejich předem ponětí o dokonalé maté: jedna politická příslušnost, věk nebo jiný rozsah zvláštnost.

"Lidé říkají věci jako:" Ach, nikdy bych někoho, kdo doposud o čtyři roky mladší než já. " Opravdu? Pravděpodobně ano. "

Na místa, která mají atmosféru a všichni jejich vlastní kulturu, a dopracovat se do řeči a žádat o něčí rukojeti Twitter je snadné. A nikdy nevíte, co by mohlo přijít na to.

Scagliarnini, manažer schůzce řekl, že nedávno vytvořili rezervaci pro muže v sobotu v noci - což je vždy ne-ne, protože, jak rušné kavárně může být. Ale to byl zvláštní příležitost: On se setkal s jeho současnou přítelkyní náhodně na konkrétní gauči - a chtěl navrhnout na stejném kusu nábytku spořivosti na stejné noci dva roky později.

Řekla, že ano.

Last.fm Powered Rencontres pour les mélomanes