pondělí 10. ledna 2011

Tipy se vyhnout Seznamka lituje


Když jste roku, může se podíváte zpět na své datum a věděl, jestli jste udělali chyby. A jak si myslíte o tom, můžete začít zjistit, co byste neměli mít udělal nebo řekl. To automaticky vede k lítosti. Když jsme politování nad minulostí datum a nemáme jiné datum později se snažit a dělat to, pak můžeme vinit sami sebe zbytečně.

Jedním z důvodů pro self-odsuzovali může být, že jsi obviňovat za to, že si na den. Mnoho lidí bude trávit tolik času oblékání na rande, že budou často zapomínají být sám sebou. Toto je často jeden z největších lituje o datu gone bad, protože vám může litovat, že osoba, poté jste se s nedostal vidět skutečné vás.

Dalším jedním ze společných lituje mluví o kontroverzní témata, na rande, jako je politika. Je lepší nemluvit o věci, které máte silné názory. Je lepší mluvit o kontroverzní věci poté, co jste poznali vaše data o něco lépe. Popletl datum zábava s vášnivou debatu, je jedním z nejčastějších lituje.

Jedna věc, která je často obtížné, aby se vaše mysl o tom, je úroveň intimity jste show na vaše data. Je-li vaše data je velmi citlivý-feely a vy se to nelíbí, pak se ujistěte, že vědí. Je-li vaše data je flirtování těžce a dělat přechází na vás, že vás nepříjemné pak dejte jim vědět.

A konečně, pokud vaše data nebude volat zpět prostě nechat být. Nemá smysl v tom, že žádné lituje. Můžete si snadno představit problémy, které nemají nic společného s tím, proč nikdy vaše data zavolal. Je pravděpodobné, že on nebo ona by zavolat zpět, i když jste udělal něco jiného. Stručně řečeno, prostě přijmout, že někdy datum není dobře. Se z ní poučit a přesunout na další. Je to nejlepší, aby si tlak příliš mnoho, takže můžete mít dobrý čas a nakonec se ocitnete dobrý vztah.