sobota 9. dubna 2011

Deset červených vlajek v datování vztahy


Při spuštění nového vztahu, mnoho žen (a mužů i) mají tendenci přehlížet některé chování v jejich nového partnera, který nevěští nic dobrého pro budoucnost. Pak, po silnici, přichází zvolání: "Kdybych měl jen znám ...". Jako psychoterapeut, který pracoval s většinou ženy a několik mužů v oblasti domácího násilí, během poradenských sezení vždy můžeme vystopovat nepříjemné a také nebezpečné charakterové vlastnosti na počátku vztahu.

Zde jsou některé "Red Flags" si dát pozor na nového partnera.

1) On rozhoduje o tom, kam jít s malým nebo žádným vstupem od vás.

2) On belittles Váš názor, když jste vy dva sami a mohou volat vám jména.

3) Dělá pohrdavé poznámky o vás před ostatními a může mluvit o vás, jako kdyby jste tam nebyli.

4) On může být hrubý v lásce - tvorby, a tak vám zapojit se do jednání se vám nelíbí.

5) Nechce trávit čas se svými přáteli nebo rodinou a trvá na tom budete stýkat se s jeho lidmi.

6) Nebude potvrdit své odborné oblasti a mohou potlačit to, co děláte na pracovišti - ignorovat některý z vašich úspěchů.

7) Možná otevřeně flirtovat s jinými ženami, a pak obviní vás, že jsou žárlivý, když objekt.

8) se dokáže pěkně rozčílit a ztratí jeho náladu na maličkosti. Pobyty zlobí na dlouhou dobu a pokusí se obviňovat všechny argumenty na vás.

9) květen hit zdi, když zlobí.

10) Jedním z hlavních faktorů je, že pochází z velmi silné na začátku vašeho vztahu - zamete si z nohou - a chce exkluzivní vztah příliš rychle. Mnoho žen cítí polichocen na intenzitu muže zdánlivá nutnost okamžité připojení a následně výhled na nevhodnost to.

To by nemělo být zaměňováno s "láska na první pohled", kde jedna nebo obě strany pocit okamžité spojení - aniž by některý z výše uvedených chování.

Existuje mnoho dalších faktorů, které by mohly být uvedeny v seznamu - ale pokud člověk ve svém životě začne zobrazovat na výše uvedené vlastnosti - uvědomit, že to nebude lepší, jen horší. Ten bude pravděpodobně ochoten diskutovat o jeho emoce otevřeně a pocit, že ženy jsou horší sex.

Pokud se to popisuje váš muž, běh - nechodíme - z jeho života. Dalším krokem bude pravděpodobně fyzického zneužívání.

Waarom we Flirt


neděle 3. dubna 2011

Vojáci manželky 'jsou tvrdší než jejich manželé, že


Září vidí nasazení více britských vojáků do Afghánistánu, ale co je dopad na ženy a rodiny, po sobě zanechal? Výzkum z Hospodářské a sociální rady pro výzkum (ESRC) zjistí, že manželky britských vojáků v aktivní službě, jsou odolnější než jejich manželé mohli představit.

Tyto ženy mohou mít své nespokojenosti, ale práce-life napětí vojenského života jsou vyváženy finanční zabezpečení poskytované armádou. Tak říkají výzkumníci profesor Christopher Dandeker a Claire francouzské od centra krále vojenského zdravotnictví výzkum, založený společně v institutu psychiatrie a oddělení válečných studií na Královské akademii v Londýně.

Jejich studie zahrnovala analýzu face-to-face rozhovorů s 50 ženami armády kolem startu šesti-měsíční svých manželů 'nasazení do Iráku v roce 2004, a opět po jeho ukončení, spolu s údaji z paralelního výzkumu v oblasti zdraví a zdar vojáků. Našli manželky, která byla založena v Německu, mnohem tolerantnější než opravářů tlaků, že vojenské objekty na nich.

Více než 80 procent žen byli pyšní na svého manžela, kariéru, ale polovina nelíbilo nich je v ozbrojených silách. Při nasazení skončil, ale 88 procent chtěli, aby jejich manželé, aby zůstali v armádě, protože platů a důchodů. Padesát-jedno procento žen myslí, že jejich manželství bylo ovlivněno negativním způsobem svého manžela kariéru, a 47 procent viděl toto napětí jako emocionální konflikt, zejména rodinných stres způsobený dlouhé nepřítomnosti a manželé chybí důležité rodinné události.

Nicméně, jeden čas, kdy byli vojáci mnohem uvolněnější než ženy, byl před muži odešel do Iráku. Manželky se týkaly větší nároky na provoz domu, ale manželé věřil, ženy byly více než schopný zvládnout, a nevnímá žádné obavy z jejich strany.

Vzhledem k tomu, vliv na rozmístění v manželství, manželé, celkově byl více než o ženy. Vojáci věřili, že jejich rodinný život je důležitější než jejich služby kariéry (89 procent), zatímco ženy byly více pravděpodobné, že místo těchto na stejnou úroveň (41 procent). Když to přišlo k střední-nasazení dvou-týdenní dobu odpočinku a rekreace, manželky našel to stresující museli rozloučit pro druhý čas, zatímco manželé viděl přestávce jako zásadní období uvolnění od stresu vojenských operací.

Vojáci pocit, že jejich manželky byly dobře podporovány jejich jednotky během nasazení, i když ženy přednostní neformálních sociálních sítí jako nárazník proti namáhání zapojeny. Dokonce tak, byly ženy také přesvědčen, že to bylo důležité mít k dispozici formální sítě jako 'pojištění'.

Všichni ale jeden z manželek prohlašoval, že oni neměli říkat v práci svého manžela 'závazky, i když 53 procent připustil, že toto byla část je v armádě. Profesor Dandeker řekl: "V pozadí našeho šetření byla rostoucí zájem o myšlenku zdravé rovnováhy mezi světem práce a osobního a rodinného života Odhaduje se, že stres související s touto otázkou může stát britský obchod až D10 mld. Kč. za rok.

"Armáda není sama dělat 'chamtivé' nároky na své zaměstnance. Vskutku, tradiční rodina také byla popisovaná jako chamtivý instituci, která vyžaduje nekritickou závazků a nerozdělenou loajalitu svých členů." Je zapotřebí dalšího výzkumu, aby zvážila, zda by mohlo dojít rozdíly mezi vojenskými rodin z Velké Británie, a z jednotek méně pevně zakořeněné v tradičních komunitách posádky. "

http://www.eurekalert.org

Madres Solteras de citas en l�nea