čtvrtek 10. února 2011

Proč kontrolní seznamy jsou špatný nápad Při jsou jednolůžkové a Seznamka


Při datování, je to lákavé vytvořit šablonu pro pana nebo paní Právo.

Ona bude mít dobře definované-kariéru, dlouhé nohy, blond vlasy a záliba v kavárnách.

On bude mít silné paže, pěkné zuby a touhu cestovat.

Zní to dobře na papíře, ne?

Ale tady je problém s tím přístupem: Tím, hlazení v na to, co si myslíte, že chcete, můžete omezit své šance na lásku. Chcete-li parafrázovat bývalý ministr obrany Donald Rumsfeld, tam jsou neznámé neznámé ve válce - a také v lásce. Možná nevíte, co chcete, dokud se s ním setkat.

V důsledku toho musí singlů otevřít sami až do možnosti lásky. Omezení si jistý "druh" pouze předejde váš šťastný konec.

Existuje mnoho důvodů, singlů lpět na seznamu, když datování. Nabízí pocit kontroly v jinak matoucí zkušenost, a to může být nárazník proti minulosti bolí taky. Myslíme si, že věci jako:

â € ¢ nebudu zranitelné znovu.

â € ¢ jsem se přejít od toho, co nevyšlo v minulosti tím, že chrání proti ní v budoucnu.

â € ¢ Od mé poslední mizerný přítel byl sportovec, nikdy nebudu datum atlet znovu.

â € ¢ Protože moje ex-přítelkyně rodina byla taková noční můra, je to jen děti od téhle chvíle.

Samozřejmě, každý má zavazadla, pokud jde o vztahy. Je důležité, aby se oprostila zneužívání nebo nezdravé vzory tím, že se dozvědí, možná jít na terapii a snaží se vyhýbat se dostat ve stejném říje. Ale každý člověk má výšku, atletické zájmy nebo kariéra opravdu to nejdůležitější?

To je, kde si většina singlů uvízl při hledání lásky. Pokud se nám podaří být vědomi o skutečné cesty našich minulých vztahů ovlivnily nás, můžeme zabránit jim mít příliš velký vliv na současnost.

Mnoho našich listmaking je výsledkem rodiny a očekávání společnosti. Je nám řečeno, kdo je "dobrý", partnera na základě povrchních kvalit. Mnozí rodiče, i když dobře míněné-, chtějí, aby jejich děti najít kamarády s vlastnostmi, které dávají smysl k nim. Chtějí to nejlepší pro své dítě - bezpečnost - ale to může přijít na úkor vášně a skutečně po své srdce. Brát si právníka nebo model není nutně bude dělat vše OK. Mnohem lepší recept na lásku, je přijít na to, základní hodnoty, které jsou pro vás důležité.

Každý má své řešení jističe. Tam jsou ty velké, jako je náboženství nebo zneužívání návykových látek, a důvtipnější z nich, jako je zvídavost, nebo afinitu k socializaci. Nemyslím si, že je možné být kompletní tabula rasa, kde se o lásku, ale žádný seznam by měl být bez fyzické vlastnosti a mají minimálně tři základní hodnoty na to. Zaměřte se na možnosti, ne očekávání. Plánování, co někdo bude vypadat, kdo to bude a barvu šatů družiček má způsob, jak rozdrtit lásky nevyzpytatelné.

Doporučuji číst Rok Ano Maria Dahvana Headley. Ona souhlasila vyjít s každým, kdo se jí zeptal, za celý rok. Hádejte, co se stalo na konci roku to? Našla pravou lásku. Život je podivnější než fikce.

Pro všechny singly tam: Nedopusťte, aby se datování rozemlít vám dolů. Otevřít své srdce. Otevřete svou mysl. A láska, někdy brzy, si vás najde.

Laura Berman, Ph.D., je terapeut páry a ředitel Berman centra Chicaga je.


úterý 8. února 2011

Jak udržet zdravé vztahy Seznamka


Datování může být obohacující, stejně jako zábava znalosti - s pravou osobu. Datování může pomoci rosteme soukromě, stejně jako displej jsme k protichůdným osob, stejně jako protichůdné názory. Nicméně, tam byly jedovaté lidí tam venku, stejně jako se mohou táhnout se k datování nepořádek, pokud jsme dostatečně opatrní.

Je důležité vědět, co bychom měli červené vlajky chování, které tak můžeme mít vzdělané, offset rozhodnutí na lidi, se kterými přicházíme do styku. To není tak impozantní, že má plnou zdravotní datování atribut jako dlouhodobé, jak víme, kdy se poflakují - stejně jako když na kauci.

Tam byly podstatně stovky "červených praporků", které o něm diskutovat jsme si sakra z Dodge, ačkoli tito byli málo obvyklé narážky, které bychom mohli být na cestě k datování katastrofy.

1. Vaše data přerušení my nebo mluví také hodně.

No, my víme, obvykle asi všechno o vaše data, i když nemůžeme dostat slovo bokem. Když jsme se začít mluvit, jsme byli přerušen, takže vaše data, která můžeme diskutovat můžeme některé-více o sobě. Znamená to předseda chcete vědět něco o vás? Je-li odpověď "Ne", poté prorazit na.

2. Vaše data nebudou mít oční kontakt.

Vaše data během vypadá všude kolem nich - pouze vám. Nemohou nebo nebudou mít oční kontakt. Oni byli očekáváni krást něco, nebo nejsou zjevení máme pravdu. Je-li vaše data je plachý s jeho nebo její oči, budou se stydět očekává se jejich poctivost.

3. Vaše data dostane přístup i kritický přístup, stejně brzy.

Vaše data jsou v zbožňují - se nám - stejně jako je to vaše počáteční datum. Scary. Pokud se dostanou jednoznačně kritický jednoznačně brzy, artikulovat o pohrdavý atribut nebo, chraň nebe, manželství, měli bychom dávat pozor. Ty by mohly být na cestě k přilnavý, chudý provádět zrůda. Je snadné se dostat strhne i polichocen, když se chytrý, stejně jako vaše chování o vás. Nenechte se zvedl v romanci, jednoznačně předpokládá, není skutečné.

4. Vaše datum nevychovanost.

Pokud vaše datum nevychovanost, jako je přerušení, zatímco lidé mluví, na nohou vpřed z vás, vaření bez prstu potravin s jejich rukama nebo mluví až potom jsme se, že by nemusel být velký datování materiálu. To nebude mít lepší, pokud zadáme na základě vztahu, bude to většinou ještě zhorší.

5. Vaše datum není připraven jít rozumně na rande.

Máte-poetické soumraku plánováno. Jste stejně jako vaše data budou trpět vaření během vynikající restauraci, poté během setmění symfonie. Ale vaše data objeví v t-shirt, stejně jako džíny, frekvence výborné jídlo, stejně jako harmonie materiál. Plný zdraví datování atributu znamená, že během jednoznačně nejméně, nesoucí dobro, stejně jako platí sám, mohli jsme být uklizený, stejně jako čisté.

6. Vaše data je tučné písmo nebo pompézní k použití zaměstnanců.

Vaše data se zdá být tak dobrý - až přijde servírka, aby vaše objednávky. Pak si "pěkné" datum obrací k domýšlivý, ješitný prase, artikulovat až servírka, hlodavý během vlak chlapec. To je nehorázné červené vlajky. Je-li vaše data je tučné písmo nebo pompézní použít personál, který je označuje níž byli ješitní, stejně jako chování se dolů na ostatní. Máme jednoznačně chtějí být s někým, kdo si myslí, které byly lepší než všichni ostatní?

7. Vaše data dostane vášnivý přístup stejně brzy.

Je-li vaše data je matoucí pověsit jejich jazyk se vaše twist rukojeť uvnitř minut montáže my nebo řekne, my v jadrný bodu, co by podobná dělat s tebou, to by mohlo být za čas pryč, obecně pokud je to vše na původní (nebo dokonce druhý) den. Budeme-li výdaje Váš kompletní setmění tápání odrazil i odhalující komentáře od data, musíme rozejít se s nimi. Tento předseda je všetečný v obvykle jediná věc, stejně jako to není vás, je to vaše tělo.

8. Vaše data je jednoznačně negativní.

Vaše data utrácí za soumraku vytvoření rozšířené zevšeobecňování o vstupu do lidí, žen, skupina nebo tak něco. Život je pro ně odporné, všichni jsou konfliktní je, stejně jako osud je bezútěšný. Tento Předseda bude skutečnou barbiturate protože jsme stejně jako v budoucnu budou čerpat k nám v jejich nudu s nimi. Koneckonců, ubohé miluje společnost.

9. Vaše data jsou paranoidní.

Vaše data odhalí k nám, o kterých vědí dohledem čte každého e-mailu, jakož i poslouchá na každý telefonát. Big Brother je vyšetření, stejně jako zásadní korporace byly využívat spotřebitelé s myšlenkami kontrolu. Tento předseda je podvod spekulace o obvykle o všechno. Příkop této předseda nebo budeme pravidelně se snaží přes rameno.

10. Vaše data si stěžuje nebo posedlá minulých vztahů.

Sledovat předsedu, kteří se nemohou pustit v minulosti nebo která se zaměřuje na špatné atribut příběhy. Tento předseda má krumpáč do grub, stejně jako očekávání má problémy s konfliktní sex, stejně jako teorie, co, byli jste na jejich následné seznamu. Nesušit do pasti se aa jednoho odhalit tuto předsedy, které tam byly zvláštnost lidí tam venku. Let, který bude někoho jiného výkonu, zatímco my koncentrace v plné zdraví datování atributu jinde.


neděle 6. února 2011

Domina předkládá Město přání


Indianapolis - domina souhlasila, že nebude provozovat ji otroctví a disciplínu podnikání v obytných oblastech Indianapolis ', dohodu, která by konec dva-rok právní bitvu s městem, WRTV-TV v Indianapolis hlášeny.

Melyssa Donaghy provozované co město nazývá "sexuální mučení" podnikání v jejím domě.

Město požádal soud o ukončení podnikání v listopadu 2005, která tvrdí, že porušil územní předpisy.

Kobi Wright, advokát pro město, řekl tajné policejní šetření, které ročně "jasně najevo, že to bylo nelegální sex podnikání ve vilové čtvrti."

Donaghy řekl, že v průběhu posledních dvou let, její podnikání bylo nonsexual, vzdělávací a podporoval "non-promiskuitní životní styl a úctu k ženám."

Podle její webové stránky, ona cvičil dominance a podrobení umění.

Dohoda mezi Donaghy a město bude formalizována tento týden u soudu, o tom televizní stanice.

???? ??? ?? ??