pátek 8. června 2012

Online dating vs konvenční Seznamka


Bloomington - Valentýn může přinést u některých pocit potřeby mít romantickou partnera.

Jak počítače levnější, menší a silnější a internet roste a roste, nová generace datování stránkách se objevily.

Illinois State University profesor sociální psychologie Susan Sprecher je spoluautorem "Online Seznamka: A kritická analýza z pohledu Psychological Science" Řekla, že touha najít někoho, na den svatého Valentýna pochází z médií.

"Lidé jsou natřeny na to myslet, protože medializace, protože karet v obchodech a tak dále," řekl Sprecher. "Tak já si myslím, že lidé, kteří nejsou ve vztahu, kolem Valentýna se nad tím zamyslíte více, a přemýšlet o tom," Měl bych být? " nebo "Mám se snažit ještě víc?"

Datování lokalit zajistit určitou kombinaci přístupu, komunikace a dohazování všechny na jednom místě. Sprecher řekl, že jsou některé rozdíly v začátku vztahu z online dating v porovnání s konvenčním způsobem.

"Rozdíly jsou objevit na začátku, tento proces je jiný, tak z hlediska opřít se den svatého Valentýna," řekl Sprecher. "Pokud někdo myslel, že chtějí být ve vztahu, mají přístup k online datování je to účinné."

Podle § Sprecher spoluautorem, první generace začala Match.com zahájena v roce 1995.

Sprecher uvedl některé z těchto stránkách mohou být vedoucí uživatelům věří v koncept jednoho spřízněnou duši, která neexistuje.

"To může být poněkud nefunkční, protože pak, pokud se něco pokazí ve vztahu a vy jste si mysleli, že byly vaše spřízněná duše, pak si může skončit hned, protože si myslíte, že musíte najít svou pravou spřízněnou duši, když ve skutečnosti vztahy potřebují práci a tam asi není taková věc jako skutečný spřízněnou duši, "řekla.

Sprecher řekl, největší demografický pro on-line datování je obecně středního věku dospělí.

"Je to lidé, kteří končí v oblastech země, pracují určité typy prací nebo musí mít další omezení, jako mají děti, nemohou jít do jednotlivých barů v noci nebo tak něco, která by mohla vést některé lidi k větší pravděpodobnost použití to proto, že je to způsob, jak hledat partnery, "řekla.

Sprecher řekl s celkovým provozem na místech, jako jsou tyto, může to být zdrcující pro jednotlivce prochází všechny profily.

"To může vést k pocitu, že bude přemožen a pak může vést ke špatné rozhodnutí, protože začnete nemůžeme být jisti, na co byste měli zdůraznit, na bazén a zúžení dál."

Sprecher také řekl, že i když pohodlné, on-line datování má některé stinné stránky.

"Jedna nevýhoda, že to vede do nákupního mentality a že léčit lidi jako určité míry komodity a dostanete zacházet do jisté míry jako komodity alespoň na první a znovu, nemyslím si, že toto nastane, když se rozhodnete je to osobu, kterou chcete k dnešnímu dni, "řekla.

Amanda Pigott přispělo k tomuto příběhu.

Co ja dowiedziałem się o zimnej podejście