úterý 4. října 2011

Proč byste se měli dotýkat se jí


Společný pohled na kino (Poznámka: Kino = dotýkat), je to, že dáváte žena radost a že vyvolává ní a dělá jí připojené k vám.

To je jistě pravda, a my jsme štěstí, že žijeme v době, kdy dělá kino se ženou, je považován za přijatelný, jakmile se začít poznávat ji. Ve starších dobách, lidé jako Casanova musel být neobyčejně svůdná jejich slova * * jen proto, aby se mohli dostat do bodu, kdy by mohli začít používat kino.

Ale hlavní věc je pochopit, o Kino je, že při zahájení, že se holka kterou jste jen na to, vědět, je, že to není jen vzrušující podnět, ale také problémy bariéry mezi vámi.

Přítomnost těchto neviditelných bariér, které si udržují i ​​ve vaší mysli, je ve skutečnosti hlavní rozdíl mezi milenci a cizinci.

Typický "hodný chlapec" chování je dodržování těchto překážek příliš mnoho a nikdy napadnout. To samozřejmě vede bariéry, takže je na místě.

Nezáleží na tom, jak dobře to pozná holka, když opustí těchto překážek v místě, kde nikdy nebude jejím milencem - to je důvod, proč mu skončí v kategorii přítele. Protože on vlastně posílil bariéry, místo jejich likvidace.

Mimochodem, další úroveň se z AFC je uvědomit si, že jste se rozpadat těchto překážek, takže se práce na nich, ale stále pochybují, zda se o způsobovat úzkost, a ještě trochu nervózní náročné překážky. Takže si hledat výmluvy na dotek, nebo se natáhnout ruku a pohladit ji, ale má trochu spěchal kvalitu, protože se snažíte maskovat některé základní nervozitu.

Nakonec, kde se chcete dostat, je místo, kde si uvědomit, že pro ženu, zkušenost, že vás náročné překážky, není jen zdrojem úzkosti u ní, ale je také zdrojem vzrušení.

A myšlenka je posunout rovnováhu tak, že zkušenosti více vzrušení než úzkost.

Někdy viděli dítě spadnout? Všimněte si, jak nevědí, jestli se má smát nebo plakat ji tak, aby pohled na své rodiče vidět rodiče čelí? Pokud rodič mračí se znepokojením pak dítě začne plakat. Pokud se rodič usměje, dítě začne smát.

Stejné je to s ženami. Když vstupujeme do nových území s ženou tím, že napadá "touch bariér" mezi vámi a ní, pak musíte udělat klidně a sebejistě, a který ji nutí prožívat tak vzrušující. Pokud si to nervózně Bude prožívat jako něco, co není v pořádku a že je na ní nepříjemné.

Jedním z nejlepších způsobů, jak ukázat důvěru, je to pomalu, místo toho se řítí. Nervózní lidé uspěchat, aby zakryli své nervozitě.

Nervózní lidé také podívat jinam, takže se klidně do očí. A nervózní lidé vypadají vážně, tak se určitě hodně usmívat.

Nervózní lidé také, aby jejich hlas napjatý, a tak uděláte vy uvolněně, a aby vaše držení těla velmi otevřené a uvolněné místo byl uzavřen a napětí.

Všechny tyto věci se vyjádřit důvěru způsobí její mysl interpretovat dotek jako zdroj vzrušení, spíše než důvodem ke znepokojení.

Čím více budete rozumět (a zprostředkovaně cítit), jak dotyk vzrušuje ji, tím více budete přirozeně stane jisti dělat.

Kromě předávání důvěry, další věc, co musíte udělat s Kino je dosáhnout rovnováhy, takže to není příliš náročné, ani příliš krotký.

Jak začnete pomalu ji hladil - ruku nebo její paže nebo pasu či zpět, nebo možná pocit, její tvář nebo její vlasy s rukou - ideální usilovat, je, že chcete, aby ji jemně balancuje na samém okraji , že jsou příliš vzrušený, tak to není nikdy moc pro ni zvládnout, ani tak mírné, že se stane krotké.

Online dating ja Real Life