pátek 24. prosince 2010

Switchfoot Seznamka


Jak jsem pěšky přes Důvody k těmto nádherně teplé poslední odpoledne, nemůžu si pomoct, ale ... zívnutí. Zde je chlap vypráví vtipy s dívkou sedící vedle něj v ekonomice Číny. Je tu frat hvězda jeho Croakies a pozvat dívku na jeho stranu. Nuda.

Po studené uplynulých zimních měsíců - zpět, když byla dívka usiloval o teplo a jistotu, že sníh by zastávka - kluci by měli být přetékající kreativitu a energii k vítězství nad dívek. Ale to všechno vidím, jsou stejné staré dovádění. Myslím, že letos na jaře, dámy U.Va. si zaslouží lepší druh dvoření, a tak bez dalších okolků, rád bych vám představil všechny nové "IT" způsoby, jak najít data.

1. Víte, jak je to dlouho, co jsem viděl dobrý potulného zpěváka serenading dívka na schodech Rotunda? Když byl v poslední době si Lady a šlapali, že špagety svazování všechny nudle dohromady? My, kteří cesta nyní musí učit od těch, kteří odešli dříve. Poslechněte si vítr. Vintage je, a to je zametání národa.

2. Mime to. Do teď si myslím, že jsme všichni pochopili význam komunikace ve zdravém vztahu. Co je víc sexy než muž, který se snaží vyjádřit se beze slov? Rok 2008 byl rokem transformátoru. 2009 přinesl do popředí narozených dětí, které se dostanou mladší staré přes čas. 2010 se bude vše o mim.

3. Pikantní všechno. Z potravin, které jíte, aby oblečení, které nosíte, ať každý aspekt svého života, aby lidé kolem vás pot. Co mám na mysli tu? Moc oblek! Nejlépe italské výroby.

4. Proč se držíme na taneční víkend noci ven? Holky kluci láska s taneční pohyby, zvláště pokud se mohou pohybovat jako Chris Brown. Nenechte si ujít příležitost, aby jí ukázal, že můžete opravdu ho spustit jej. Uklouznutí minulosti dívka na cestě na své místo? Lepší vtip to hubený, rock vtip to. Čekání ve frontě u jídelny? Dva STEEE-eeeep, dva STEEE-eeeep.

5. Dívky jako bojovník, a to, co říká bojovník lepší než válka barva? Dalo by se jít na standardní tratě vydání černé pod očima, nebo dát vykřiknout do Skotska se William Wallace modré a bílé. Ne get-up je příliš odvážné, ačkoli tam jsou některé vzory, malování na obličej, že ona by mohla najít trochu strašidelný. Většinu z nich lze zabránit tím, že definuje klaunů jako non-bojovník baviči.

6. Ukaž jí, že nemá čeho bát s mužem jako jsi asi nést všechno těsto. Neříkejte jí máte potíže s hledáním zaměstnání. Řekněte jí, že jste čekal na ten s největším platem nabídku, takže si ji můžete koupit spoustu věcí.

Ať už je to návrat mackdom nebo fiktivní remorkér-o-válka, které používáte k svést, že dítě, které jste se snažil křičet na, ujistěte se, že změnit se letos na jaře. Polovina zábavy vysoké školy datování přináší svůj vlastní styl hry. Jako velký člověk mi jednou řekl, v souladu koupit kávu, "Nemůžete vždycky se na to ze stejného směru. Někdy si musím dát trochu skořice v tom. "Pravdivější Nikdy to nebylo řečeno, a myslím, že všichni můžeme zvýšit naše brýle příslib další skvělou sezónu jaro lásky. To může být lepší než poslední.

Copa Mundial de la FIFA 2010 y Servicios de citas online