pátek 26. srpna 2011

Hledání Sex partnery prostřednictvím Seznamovací servery


Internet se stal nedílnou součástí našeho života a nic zůstal nedotčen to. Zatímco lidé připojit online dating stránek pro vyhledávání partnerů lásku ve svém životě, jsou dospělé datování lokalit většinou připojili lidé, kteří hledají sex s podobně smýšlejícími a konsensuální dospělé. Nejlepší část o těchto dospělé Seznámení je to, že zajistí úplnou anonymitu uživatelů, což není možné, pokud jdete ven hledá partnery na místech, jako bar nebo diskotéka.

Jedním z hlavních důvodů, proč se lidé stávají členy těchto Seznamovací stránek je, že umožňují lidem zůstat v jejich specifické hledání partnera. Členové mohou vykonávat specifické vyhledávání podle jejich osobní volby, jako je sex, a dokonce i pár sex skupiny. Profily Seznamovací členové jsou často doprovázeny fotografiemi a některé dospělé personálie dokonce umožňují hlasové záznamy a webových kamer na pomoc členům najít své sexuální partnery.

Pokud se chcete dozvědět více o těchto Seznamovací stránky a chcete najít na internetu zdarma, pak se můžete přihlásit k www.findhotpeople.com najít partnera roku a užívat si ty příjemné chvíle.


Seznamka Hottie dělá Vypadá to, že žhavější


Charles Q. Choi

Pokud chcete být lákavé, možná budete chtít spárovat s horkou partnerem. Hezký dalších významných způsobí další potenciální partnery najít víc žádoucí, nový výzkum navrhne.

The Výsledky držel více u žen než u mužů, kteří mají sklon objevit atraktivní ženy žádoucí, no ohledu na koho mají intimní with.

Zatímco výsledky by mohly být obzvláště užitečné pro dvouhru, výzkumníci mají zájem dozvědět se o tajemné Pravidla vášně, které platí v celé živočišné říši.

Zvířata často vybírají kamarády tím, že napodobí rozhodnutí druhých. Například ženy guppies typicky preferují pestrobarevné mužů, ale přechod na zvýhodnění těch, fádní, když uvidí ostatní ženy páření s nimi. Kopírování dalších se může ukázat přínosné, zejména pro nezkušené osoby, které napodobují ty zkušenější. Přesto je jen málo známo o tom, co je základem tohoto chování u žádného zvířete.

Lidské vidět, člověk dělat?

Chcete-li zjistit, zda lidé kopie i jiné, vědci 30 mužských a 30 ženských všech dobrovolníků, kteří se přitom popsaly jako přímý kurz, jak atraktivní našli fotografie 36 mužů a 36 žen. Dobrovolníci byli pak zobrazí 144 obrázky mužů a žen spárované dohromady a zeptal se, jak žádoucí by najít dlouhodobé vztahy s příslušníky opačného pohlaví v obrazech.

Oba muži a ženy dobrovolníků hodnocené osoby na fotkách, jak více žádoucí, když byly spárované vedle atraktivní společnice, vědci zjistili. Při použití kamery pro sledování očních pohybů při experimentech vědci také viděl, že když dobrovolníci strávili více času při pohledu na potenciálního partnera je neatraktivní partner, oni byli méně zajímají o to kamarád.

"I když byli lidé pouze požádáni, aby ohodnotili potenciálního partnera v každé fotografii, všichni strávili velké množství času při pohledu na kamaráda partnera," řekl výzkumník Jessica Yorzinski, evoluční biolog z University of California, Davis. "Ženy strávil více času při pohledu na partnery, kteří našli atraktivní, zatímco muži posunul svůj pohled sem a tam další."

Navíc, zatímco mužských dobrovolníků se zajímali o atraktivní ženy, bez ohledu na jejich partnerů, ženy dobrovolníci byli skeptičtější atraktivních mužů, pokud by byly spárované s unappealing společníky. Tento rozdíl by možná kořeny v tom, jak jsou ženy často choosier o kamarády než muži.

"Muži mohou mít jen měly vyšší úroveň zájmu o všechny potenciální partnery a jsou méně náročné než ženy by být," řekl Yorzinski.

Hrací pole

Jedna možná důsledkem by mohlo být nepříjemné, že pokud jsou atraktivní, rádoby cizoložníci mohli najít svého manžela ještě důležitější, protože také. Stále, "jsme skutečně řekli, že předměty páry byly prohlížení byli už spolu," řekl Yorzinski. "Nechtěli jsme vytvořit studii o soutěži s někým, kdo už ve vztahu, který bude zahrnovat všechny druhy otázek."

Jako takový by tato zjištění skutečně pomoci singlů.

"Pokud se jedna osoba byla již dříve pozorovány při atraktivního partnera, může to ještě zvýšit své šance," poznamenal Yorzinski. "Pokud jste žena, a předchozí přítel byl atraktivní a některé další chlap tě viděl s ním, možná, že by se zvýšit své šance, pokud jste se rozešli a byl opět k dispozici. Nebo snad když ženy dělají online datování webové stránky jsou zobrazeny s atraktivní milenci, to by jim pomohla získat více odpovědí s jejich reklamy. "

Výzkumníci zjistili, že zaměřila pouze na fyzické přitažlivosti partnerů, a že další výzkum by mohl zjistit, zda další aspekty, jako je osobnost, by také mohlo ovlivnit touhy. Vědci mohou také prozkoumat základy tohoto chování v mozku, jak jsou tato rozhodnutí.

"Dále bychom chtěli sledovat pohled lidí ve více naturalistický prostředí, a to přímo před obrazovkou počítače, protože oni si vyberou jejich kamarády, snad vidět, kde lidé hledají, když se snaží vyzvednout den v baru, nebo Při speed dating "Yorzinski dodal.

The Friends Mentalitet


čtvrtek 25. srpna 2011

Co jsem se dozvěděl o studené přístup


Po spuštění se na těchto stránkách, můžete si o všech možných technik a postojů, a máte rádi. Začnete chodit s pocitem zodpovědnosti. Víte tajemství, víte, jak se dostat ženy.

Ale studená přístupy jsou stále děsivé.

Když každý začíná, studená přístupy jsou nervy drásající - potíte, třást, narážejí na vaše slova. Jak byste měli dostat dívku, které se chovají jako tohle?

Čtěte dál a dozvíte se.

Za prvé, je třeba přijmout fakt, že nejste to bude skvěle, když začnete ven. Budete zkazit.

Ale odměna je sladká. Věřte mi, bude trapné a screwups ze své minulosti něco, co se ohlédnout s velkou hrdostí a dělají velké příběhy. Budete mít možnost ohlédnout se a smát se na sebe, a doufejme, že jste schopni smát se na sebe teď.

Pojďme mluvit o přístup, měli byste mít. Sečteno a podtrženo, měl by váš postoj je to lhostejnost. To je tak daleko, jak jen mohu jít a být univerzálně platné. Jsem docela bezstarostný, jsem žertovali a bavit se s ním. Ale bez ohledu na to, jaký styl máte, nebo jaké jsou vaše cíle jsou vztahy s dívkou, lhostejnost, je klíčové.

Zde je jeden velký: Když jsem začínal, nechtěl jsem, aby holka věděla, že jsem zvedl na ní, když jsem začal mluvit s ní. Myslím, že jsem se sám sebe klamat, aby si mysleli, že když jsem ji nechal vím, že jsem se snažil ji vyzvednout, tak bych ukázat příliš velký zájem a volný okraj. Nebo bych se nějak urazit ji a snaží se ji vyzvednout.

Tento postoj je větší problém, než je nervozita, a byl pravděpodobně největší, co mě drží zpátky. Dívky se chtěli zasáhnout. Ať už diss, nebo ne, jdou domů spokojeni, protože se cítí ocenil a sexy.

Takže když budete mluvit s dívkami, nesnažte se skrýt skutečnost, že vás láká k nim. Vědí, co se děje, ženy nejsou hloupí. Ukažte jim stačí být upřímný respekt. Kromě toho, kdo se skrýt svůj motiv. Jsi muž, muži jako ženy. Vy jako ona, takže se nemusíte stydět ukázat.

3-Druhé pravidlo: Nikdy jsem to, když jsem začínal. Chtěl jsem se zlepšit v tomto chladném přístupu věc a já jsem věděl, že jsem musel vystoupit a praxi to udělat. Takže nebylo nutné, abych se trik se do nastěhování

Zeptejte se sami sebe, proč se chcete s ní mluvit. Když najdete odpověď (ať už je to cvičení, k tanci, mluvit, aby se číslo, co to je), by měly být nic zastavit od nastěhování a připomínat si to, je to bude legrace.

Tato procedura se odehrává v mysli mnohem rychleji než 3 sekundy. Poté, co jste dělal tuto chvíli si nemyslím, že se - pokud vidíte dívku, kterou chcete mluvit, budete prostě instinktivně jít s ní promluvit.

Jak lze otevřít a co mám mluvit, když jsem si ji otevřít?

Pokud jde o její otevření jde, obvykle prostě jít s "Jak se máš?", "Hej" nebo "ahoj". Ale když jsem v dobré náladě, budu používat "Heeeeeey" žertem. Bavte se s ním.

Co se týče toho, co o tom mluvit, to je tvrdý oříšek. Nevím, co říct, protože jsem si opravdu vzpomenout, co jsem mluvit. To je dobrá věc.

Nechcete, aby chodili s plánem, co na to říct. Jen ať rozhovoru toku přirozeně. To byl pro mě těžký, ale po přišroubování dost najednou jsem zjistil, že jsem mohl convo s nikým na jakkoliv dlouhou dobu jsem chtěl. Klíčovým faktorem je však: Já jsem se naučit, jak držet convo při čtení článku. Naučil jsem se tím, že rozhovory.

Několik tipů: když jste s ní mluvit, zeptat se jí na sebe, zeptejte se jí, jestli se na to, co si ideální ženy do. Nechte ji ukázat, kdo to je. Měli byste mít přístup by měl být "já jsem o ni zájem?"

Ok, tady je něco, co se nechala ta holka vědět, že máte zájem o ni: oční kontakt. To je ještě důležitější než kino.

To je místo, kde budete moci dát jí najevo, že máte zájem. Dalo by se mluvit o čemkoliv - a očí určuje náladu. Když začnete mluvit s ní obecně chcete mít "Zajímá mě, já jsem poslouchal" Podívejte se do očí, bude stavět pohodlí a vztah.

Později v convo Poté, co jste postavil nějakou důvěru a vztah, a vy máte možnost ji prokázat, že to stojí za váš čas, začít se na ni s "Ty víš, co chci dělat" oči. Ty se nesnaží skrývat váš zájem pamatovat. Pokud věříte ve svou sexualitu, a vy jdete po tom, co chcete.

Kino pro ty, kteří nevědí, je efektní způsob, jak říct někdo dotýká. Kino bylo těžko použitelné pro mě první, ale jsem si na to a stal se přirozené. Nebudu vyzkoušet a naučit Kino prostřednictvím článku, to nemůže udělat. Jediný způsob, jak naučit, je to, dokud je to přirozené. Jeden tip můžu dát, i když není dávat pozor na to, co dělají vaše ruce, jen ať si své věci.

Dobře, tak jste se k ní přiblížil, mluvíte k ní, dobrý oční kontakt, kino, se zdá zajímavé. Jak se vám blízký?

Záleží na vašem cíli a situaci. Pokud chcete získat její číslo a pak si to. Nezáleží na tom, jak se zeptáte v této chvíli. Tím, teď chce, aby to na vás, takže není nutné vyžadovat. Ale nenechte se nestydí si o to jak. Pokud můžete zvládnout intenzivní očí Jsem si jistý, že jste nebudeš mít problémy dostat číslo.

No tady to máte. Po přečtení všem, doufám, že jsi vzdělanější na chladných přístupy. Ale já byla zaručena vaše nebudu mít dobré se na ně při čtení tohoto nebo jiného předmětu. Ale ozbrojené s touto informací a vedený svůj cíl, jak se lépe blíží, jste na dobré cestě vás.

Teď se tam a bavit se s ním.

Me gusta Me Fecha