čtvrtek 24. února 2011

Seznamka Tipy pro muže od Marty McFly


Ujistěte se, že svůj šatník je nadčasový

Do teď opuchlé Marty McFly červená vesta, typicky modré montérky, spodní prádlo Calvin Klein, Nike tenisky a rad, jak se staly vložené v našem kulturním látky jako DeLorean sám. Je to kultovní oblečení, které je typickým Americana, pravda, klasika, která se tolik smysl v roce 1955 stejně jako v roce 1985.

Můžeme se týkají chlap v džínách a teniskách, oblečení, které mohou jít od svalnatý, aby chlapce-příští-dveře v závislosti na příležitosti. Pamatujte, že váš krejčovské volby říkají hodně o tom, kdo jste, když jste přeskakují z jednoho na další trend ve snaze zapůsobit na ženy, to naznačuje, že si nejste jisti sami, prchavé a obecně pozér. Takže pro naše datování tipy pro muže od Marty McFly, doporučujeme, že když jste výběru oblečení, aby to jednoduché, klasické a nadčasové.

Máš jen jednu šanci udělat první dojem

Více než jen část našeho datování tipy pro muže od Marty McFly, nemůžeme zdůraznit význam toho, aby dobrý první dojem. Je to pravidlo, které platí na všechny aspekty života - od pohovorů na první rande, první dojem je schopnost barvy tak někdo vnímá vás po zbytek svého života. Jsme si jistí, že byly doby, že věci nejdou vždy podle plánu (tj. vaše přítelkyně rodiče nelíbilo, vaše "Jsem tvoje dcera bouchání tričko" a váš nový šéf neměl rád vaše "já 'm bouchání vaše dcera T-shirt, "atd.), ale nejste Marty McFly, jejichž schopnost cestovat časem dovolil jej, a teoreticky by umožňují, aby několik prvních dojmů, pokud šroub první nahoru. To není film, a jednou ranou je vše, co musíte, tak udělat to - pokud, samozřejmě, máte tok capacitor, který v tomto případě zbláznit.

Vždy postavit se za sebe

Nikdo žádá Marty McFly kuře a dostane pryč s ním. Ačkoli někteří mohou vnímat jeho odmítnutí ustoupit od výzvy jako charakterová vada, myslíme si, že to, co dělá Marty jeden z kina je all-čas největší hrdinové. Ženy milují, taky. Když Marty se postavil k Biff bránit čest své matky, padla na něj. Totéž platí i pro otce Martyho, George. To je jeden z těch, datování tipy pro muže, které jsou stejně staré jako čas. Není nic, co žena má rád víc než muž, který věří, sebe-jistotu a ochoten postavit se za sebe. Možná ne vždy musí jít do stejného extrému, že Marty si (pokud někdo problémy vás ke hře kuře, zdvořile odmítnout), ale příště tam vlasy vám chlazené okurková polévka, nebojte se vrátit . Bude respektovat vám za to - nám věřit.

Získat pěkné sadu kol

Co říkáte muž, který si myslí, že ženy nemají rádi pěkné vozy? Cyklista. Co říkáte žena, která říká, že ona nemá ráda pěkné vozy? Lhář. A ano, jsme ty se. Marty McFly pochopil význam pěkný sadu kol, a nemají dostat mnohem hezčí než DeLorean, který byl na rozdíl od něčeho auto kdy svět viděl, když to bylo propuštěno na počátku 80. let. Ačkoli to je auto, které dostane veškerou pozornost, skutečné jablko oka Marty byla Toyota 4x4 kamion, který se konečně dostane do rukou, když on se vrátí do roku 1985. Marty by být první, kdo vám říct, že neexistuje nic jako kolejových až dívka je dům v lesklé vozidle pro zvýšení vaší důvěry, a vaše šance. Pamatujte: Při nákupu za auto, prostorný zadní sedadlo je rozhodující - pro přepravu vaše golfové hole, samozřejmě.

Rozvíjet talent

Když Marty McFly vystoupil na jevišti v okouzlení Pod taneční moře, zvedl kytaru, a řítil jeho verze "Johnny B. Goode" (včetně toho, že publikum nezapomenutelný-umlčování sólo), on zobrazoval v blízkosti podivuhodnou úroveň dovedností s sekera, obvykle spojené s rock 'n' roll-to všechno čas velikánů. Jistě, mohl svou vlastní kapelu, Pinheads, ani crack jejich vysoké školy bitva o soutěž skupin, ale Marty talent jako hudebník ho neodolatelné se svou přítelkyní, Jennifer. Vypadá to, peníze a smysl pro humor se dostanete daleko, ale nic se dostane dámy jít jako chlap s talentem. Vzít holku na drahé večeře, a máte dobré. Busta ven ukulele po dezertu a zpívat píseň Beatles v portugalštině, a ty jsi zlatá.

Myslet na budoucnost

Pokud bychom byli nabídl možnost nahlédnout do naší budoucnosti, my nejsme zcela jisté bychom akceptovat. Co kdybychom se stal plešatý, škodlivé hostitel pravicový chat show? Nebo ještě hůř, tuk? Bychom byli šokováni do akce, nebo příliš depresivní jít dál? Když Jennifer viděl 47-rok-starý Marty McFly utápět v mrtvých-end zaměstnání, rozpadající se manželství a oběť nízké vlastní-úcta, varovala ho a pomohl změnit jejich budoucnost k lepšímu. Nikdy nebudeme mít tuto možnost (pokud Google cestování v čase divize konečně sundá), takže je důležité, aby se moudrá rozhodnutí v přítomnosti. Nikde to není kritičtější než v záležitostech srdce - takže když si vybere partnera, ujistěte se, že si můžete představit sami koupi domu, mít děti a stárnutí s nimi. Pokud chcete jen pobavit, a v tom případě se ujistěte, zabalit to.

Být asertivní

V jednom z filmu je nejvíce památné scény, Marty je jeho vlastní otec dává rady, jak vyzvednout jeho matka, aby zajistily, že on je jeden den narodil. Zní to jako hodně zabalit vaše hlava kolem, ale je to tento druh vyprávění vynalézavosti, která dělá Návrat do budoucnosti moderní klasika. Marty říká George jen přístup Lorraine a zeptat se jí, říct první věc, která přijde na jeho mysl - víte, řekněte jí, že je krásná (dívky milují, že věci). Je to jednoduché, ale dobrou radu. Ženy mají rády muže, který je asertivní a jde po tom, co chce, a ne někdo, kdo sedí se založenýma rukama sledovat příležitosti předat ho. Je také logické: Pokud si nepřejete, pozval ji na rande, nebude chodit s ní. Podívejte se, jak to funguje?

?ngiliz Dating Site Sexless ?li?kiler odaklan?r