pátek 24. září 2010

Online Seznamka zaujal


Kim a David Ray nebyly vyzváni, aby se reklama na eHarmony - zatím. Ale Overland Park, Kan, pár zkušených druhu fairy-příběh šťastný konec mnoha online Daters sen.

V létě 2007, Kim byl 35 a David byl 34, když oni byli uzavřeno na eHarmony.com. Ani jeden z nich byl ženatý předtím, jak hledali dlouhodobý vztah. Do jednoho roku od jejich první rande - večeře v Houlihanová to - oni byli zasnoubeni. Svatba byla v dubnu letošního roku.

Když Kim Ray říká lidem, potkala svého manžela online, jsou fascinováni oni.

"Lidé říkají, 'Vážně? To funguje? ' "

No, to může. Ale vaše šance jsou lepší, když víte, která online dating stránek odpovídá vaší agendy, jak se vyhnout nástrahám společného a - co je důležité - jak se orientovat nepsaných pravidel, kterými se řídí místní e-datování scény.

Existuje spousta míst, která si můžete vybrat, rád Match.com, Yahoo Seznámení (www.personals.yahoo.com), spousta ryb (www.plentyoffish.com), eHarmony a Chemistry.com. Stránky jsou dramaticky odlišné, a rozdíly koreluje blízko k ceně. Nejdražší místa, eHarmony ($ 60 pro jednoho měsíce) a Chemistry.com ($ 50 za jeden měsíc) jsou vysoce strukturované a řízené. Můžete vyplnit dlouhou dotazníky, které se snaží zjistit, jaký typ osobnosti, a místo vybírá zápasy podle svých kritérií pro určení slučitelnosti.

Na stránkách také řídí tempo tím, že vyžaduje několik komunikace tam a zpět před prvním dnem.

Některé weby, aby je pomalé

eHarmony pokusy o pár lidí, kteří jsou podobné. Společnosti senior ředitel výzkumu, Gian Gonzaga, říká, že když protiklady se mohou přitahovat, lidé, kteří jsou hodně podobní mají tendenci být šťastnější spolu déle.

"Podélné studie ukazují, že manželství podobnost v osobnosti a hodnoty jsou největší prediktory spokojenost ve vztahu v průběhu času," říká Gonzaga.

Chemistry.com vyvinul metodický přístup, založený z části na výzkumu společnosti vědecký poradce, Helen Fisher, autor knihy "Proč mu? Proč se jí? Nalezení Real Love od porozumění vaší osobnosti typu "(Henry Holt & Co, $ 25). Test osobnosti Fisher pomohl vyvinout pro Chemistry.com je založeno spíše na biologii a teorii, že jsme jsou přitahovány k lidem, jejichž chemické profily pro dopamin, serotonin, estrogen a testosteron jsou různé a doplňují naše spíše než podobné, v závislosti na společnosti Web místě.

Dostanete, co si zaplatí

Pokud Chemistry.com (ve vlastnictví Match.com) a eHarmony jsou jako degustační menu vybral kuchaře, který analyzují jídlo preference a chuti k jídlu, Match.com ($ 35 za jeden měsíc) a Yahoo Seznámení ($ 30 za jeden měsíc) je jako all-you-je-jíst bufetu v kasinu. Ještě předtím, než jste se přihlásili, můžete nahlížet stránky fotografií lidí, kteří ve svém okolí, kdo posta profily. Chcete-li kontaktovat někoho e-mail, budete muset zaplatit.

Mnoho obsazeno profesionály jako Match.com a Yahoo Seznámení proto, že berou méně času se dostat do in-osoba, která splňuje. Oni také rádi viděli všechny možnosti najednou.

"Každý, kdo s profilem chce s někým seznámit, takže není důvod být zdrženlivý," říká Rachel Hack, 32, z Kansas City, Mo, reklamní svazu výkonný ředitel.

Hack říká, že mnoho jejích přátel a spolupracovníků použití široký-otevřené stránky, protože si přál, aby všechny možnosti najednou.

Spousta ryb je atraktivní pro mnoho, protože je zdarma, ale je to jedna z Wilder hranice e-datování říše.

Speed Dating per un set Older