pátek 21. ledna 2011

Láska Chyby ohrožují Florida Doprava


Motoristé cestující ve vnitřní části Floridy tohoto víkendu jsou upozorněni rojení lovebugs, které mohou snižovat viditelnost horší než smog nebo požár kouř, v závislosti na Floridě dálniční hlídky.

Lovebugs, které byly krýt některé Florida silnice, jsou stříkat na vozidle autoskel a dělat to obtížný pro řidiče vidět.

"Rojení láska chyby vystříkla na čelní sklo vozidla může způsobit stejné poškození na viditelnost jako smog nebo kouř z požárů," řekl Sgt. Jorge Delahoz, informování veřejnosti úředník pro Florida dálniční hlídky Vojsko K.

FHP důstojníci zpráva linky na přední sklo podložky na dálnici na Floridě byly "výjimečně" dlouho tento týden v Ft. Pierce, Ft. Drum a kánoe Creek.

Delahoz řekl, že silnice je nabízí zdarma službu svým zákazníkům, ale varuje, že v případě, že vedení se příliš dlouho, a začnou mít vliv na bezpečnost provozu na hlavní trati vozovky, mohou být nuceni vypnout podložky občas přes nejtěžší cesty období.

FHP je povzbuzující motoristům, aby se ujistil ostřikovače nádrže na jejich vozidel jsou zakončena před cestou. Motoristé by také nést nylon čistící nebo kartáčem.


čtvrtek 20. ledna 2011

Vysoká škola Chcete začít učit Seznamka třídy


Sioux Falls, SD (AP) - Možná si myslíte, že datování je přirozeně vysokoškoláky. Ale příští měsíc studentů na univerzitě v Sioux Falls v Jižní Dakotě budou moci vzít kurz na dvouhru scéně.

"Nalezení Termíny stojí za to udržet" bude provádět jeden kredit. Cvičící Laurie Chaplin byl ženatý 28 let a má tři děti. Ona říká, že dnešní mladí lidé potřebují pomoc při vytváření celoživotní vztahy. Ale samozřejmě nebude soustředit jen na hledání dat. Studenti se také naučí umění lámání nahoru.

Jamie mnichem. Copyright 2007 The Associated Press.

Seznamka Cure: recept pro paní Picky, paní Věčný Bachelorette, paní All About Me, paní Can't Let Go, a paní manželství