čtvrtek 1. dubna 2010

Černá Američané jsou jedním z nejrychleji rostoucích segmentů v-Online Seznamka


HOLLYWOOD, 10 března 2010 (BUSINESS WIRE) - je online dating schopen dělat velké věci pro černošské komunity?

Vezměme: Gallup zprávy, že polovina všech černí Američané věří, že to je "velmi důležité" pro páry, oženit se, když mají dítě, - ale podle průzkumu z balené Fakta, jsou více než šest z deseti černí Američané svobodný, a tím, že skupina nejvíce nepřipojených v Americe.

Řešením může být také ležet v online dating, kdy Afričan-Američané nyní představují jeden z nejrychleji rostoucích segmentů-tohoto trhu.

Vášnivý zastánce přesvědčení, že významné a trvalé vztahy jsou nezbytné pro budování silné africko-americké rodiny, Ron hodný, výkonný ředitel BlackPeopleMeet.com - národ je přední online dating stránek pro jednotlivce Black - vidí těsné spojení mezi online datování a celistvost rodiny.

Průkopníkem v Internet datování lokalit, které slouží černošské komunity, Hoden je k dispozici okamžitě nabídnout poradenství a pohled na vznik online datování na cílových komunit, s odvoláním na zkušenosti z tisíců Afričana-Američané, kteří našli příbuznost na místě v jejich hledání pro společnost, láska a manželství.

BlackPeopleMeet.com je provozován společností Člověk Media (www.PeopleMedia.com), č. 1 poskytovatel cílené online datování společenství. Zahájená v roce 2002, BlackPeopleMeet pomohl zavést desítky tisíc párů, se většina členů věku 35-45. Každý měsíc, místo dosáhne 4 procenta z celkové populace Černého ve Spojených státech.

"Ve stále kabelové společnosti, datování online se stal uznávaný jako jeden z nejúčinnějších způsobů, jak se lidé setkávají, a černý singly jsou jedním z nejrychleji rostoucích populací v rámci tohoto trendu," řekl hodni. "Vzhledem k tomu, populace migruje z městských center do předměstských nastavení, online komunita působí jako společné setkání hřiště, místo pro shromažďování a najít jeden druhého. Ve srovnání s tradičními metodami splnění dalších singlů, online datování nabízí největší bazén na možný vztah partnerů, a to je určitě nejdostupnější možností v dnešní obtížné ekonomiky. "


neděle 28. března 2010

Vědci se zjistilo, proč se líbání znamená více pro ženy


Je-li obraz stojí 1000 slov, takže může být polibek - a jistě k ženě stejně, říkají vědci.

New York State University tým zpovídal více než 1000 studentů, najít místo, ženy velký důraz na líbání. Používají polibky jako způsob hodnocení příjemce jako potenciálního partnera a později k zachování intimity a zkontrolovat stav vztahu. Ale muži kladen menší důraz na to, používat to, aby zvýšili pravděpodobnost, že pohlaví, Vývojová psychologie hlášeny.

Dotazníků vyplynulo muži jsou méně náročné, když přišlo na rozhodování o tom, na koho se líbat nebo mít sex, kteří se. Oni byli ochotnější mít sex s někým bez líbání, mít sex s někým, kdo nejsou přitahováni a dohodly se, mít sex s někým, kdo se považují za špatný líbat. Líbání, ale byl to důležitější, že propojení mechanismus pro ženy. V dlouhodobém horizontu-fen vztahy nejen kurz líbání za důležitější než muži, ale naznačil, že líbání je důležité v celém vztah.

Mezitím muži umístěna menší význam líbání, jak vztah pokračuje. Tam byl také rozdíl v druhu polibky obou pohlaví přednost, se muži líbí mokré, jazyka polibky. Vedoucí výzkumu Dr. Gordon Gallup řekl, políbil se vyvíjel v průběhu času, aby se stala nezbytnou součástí procesu dvoření. Ale dodal: "I když obě pohlaví podílejí na adaptivní výhody líbání, jsme zjistili, sexuální rozdíly při posuzování výkonu short-versus-dlouhodobé strategie období páření."

Dr. Glenn Wilson, odborník na vztahy na Institutu psychiatrie v Londýně, řekl: "Líbání je používán jako každý mechanismus spojování a zkoušení. Skutečností však je, ženy jsou více než muži diskriminační. Men stačí jít ven a šíření jejich semen , ale ženy mají přijmout větší zodpovědnost, protože následky, a tak je pravděpodobné, že chcete testovat víc. "