neděle 19. prosince 2010

Proč muži Převzato Flirt


Vážení Seznamka Lékař:

Moje otázka, spíše problém, je to. . . proč je to, že můj přítel je manželé nebo milenci jsou vždy bít na mě za zády. Nechci udělat nic, aby přispěly nebo podporovat toto chování, tak proč se to děje?

Miranda

Vážení Miranda:

Vypadni váš pad nebo kolo top a udělat pár poznámek. Za prvé, tito muži jsou naprosto nečestné a musí mít pocit, že oni mohou flirtovat s vámi. I když jste vyjádřil, že jste "nedělá nic, aby přispěly k problému," oni zřejmě cítili natolik bezpečně, aby se s vámi takový pohyb. Oni zřejmě nemají strach, že budete "dát nahoru", nebo oni jsou tak přijímá vás, že oni prostě fuk, jestli děláte.

Druhým důvodem se dostanete ránu je to, že jsou k dispozici a nejsou. Co muži chtějí víc než cokoli jiného na světě? To, co nemohou mít. Můžete také vlastnit vlastnosti a charakteristiky, které chybí v jejich manželé či manželky nebo významný jiní.

Vášeň může být pryč, nebo umírající v jejich současných vztahů a může se vznítit jakéhosi "citu nebo vášně" v nich. Někteří muži mohou použít vás jako barometr vidět ", pokud jsou ještě to" (jestli vůbec opravdu měl "to" na prvním místě!). Nic není silnější než mužské ego, které potřebují nastartovat.

Tito muži mohou být v nezdravých vztahů a chtějí ven, ale nejsou schopni najít správný způsob, jak "uniknout", nebo opravovat své poškozené vztah. Můžete vystavovat příznaky (úmyslně nebo nevědomky), které jsou vnímaví k jejich zálohy. Je to přirozená lidská reakce, když se jim lichotí, když někdo projeví zájem o vás. Zapojení s těmito muži v nadměrném očí, úsměvem či škádlení může být, že se jim všechny naděje, které potřebují.

Kde a kdy jste mluvil k těmto mužům, aniž by své partnery prezentovat? Čím více se zvyšují šance na to se děje tím, že si sám s nimi, tím větší je pravděpodobnost, že se bude dít.

, Aniž by věděl byste, Troufnu si tvrdit, že jste mladý, atraktivní, odchozí, teplé a soucitné ženy - všechny vlastnosti, které by přilákat lidi. Rád bych také předpokládat, že mnozí z těchto mužů, flirtování oženil, nebo spáchal v mladém věku a nyní jsou neklidné. Pamatujte si to, pokud člověk nemá podvádět ženu kurzy jsou velmi příznivé, že se bude opakovat znovu chování.

Trávit více času s vaší dalších významných (Pokud máte jeden. Nemáte-li, že by mohla být součástí tohoto problému!). Pokud opravdu chcete přestat chování, aby bylo jasné, že jejich zálohy jsou nevítané, že nemáte zájem o ně, a snížit počet příležitostí, musí flirtovat s vámi. Pokud ne, připravte se, aby se seznam toho nejhoršího pick-up linek v historii.

http://www.datingdoctor.com

Díky Vztahy Látka: Devět způsobů, jak zůstat v lásce k životu

Og du trodde din ex var d�rlig?